Για ακόμα μια φορά οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής επιχειρούν να εμφανιστούν στην Καλλιθέα και να να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου.
Όπως καταγγέλλει η Α.Μ. εργαζόμενη στην εταιρεία VresNET, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δεν της επιτρέπει την είσοδο στο χώρο δουλειάς της, χωρίς να την απολύει, από τη μέρα που επισκέφτηκε γιατρό και πήρε αναρρωτική άδεια, για πρόβλημα που είχε σχέση με την εγκυμοσύνη της.
Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα και των υπουργών του στις ΗΠΑ και η συνάντηση με τον πρόεδρο Τραμπ, είχαν ως μοναδικό αποτέλεσμα την ακόμα βαθύτερη πρόσδεση της χώρας μας στα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά παιγνίδια και τους ανταγωνισμούς της περιοχής.
Το Σάββατο 21/10 η κυβέρνηση του Μαριάνο Ραχόι ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει το άρθρο 155 του Συντάγματος με το οποίο καταργείται η αυτονομία της επαρχίας της Καταλονίας. Το έκτακτο υπουργικό συμβούλιο που θα συγκληθεί θα αποφασίσει συγκεκριμένα μέτρα για να επιβάλει αυτήν την προκλητική αντιδημοκρατική απόφαση που μόνο ο δικτάτορας Φράνκο έχει εφαρμόσει στο παρελθόν.
Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής με πρόφαση τα εγκαίνια των νέων γραφείων τους στον Πειραιά καλούν σε ανοιχτή εκδήλωση με ομιλητή τον υπόδικο Μιχαλολιάκο, την Παρασκευη 20/10.
ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ, 12:30 συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή και 15:00 πανελλαδική συνέλευση (στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), Νίκης 4, 1ος όροφος)
Σελίδα 1 από 184