Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 23:40

Τρίτη 7/3 Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΣΤΑΣΥ για τις δικαστικές διώξεις σε βάρος αγωνιστών ενάντια στις αυξήσεις εισιτηρίων.

Τρίτη 7/3 Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΣΤΑΣΥ για τις δικαστικές διώξεις σε βάρος αγωνιστών του κινήματος του 2011 ενάντια στις αυξήσεις των εισιτηρίων.

 Την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία στα γραφεία της ΣΤΑ.ΣΥ. στην οδό Αθηνάς 67, όπου ανήκουν  και τα Μέσα σταθερής τροχιάς. Θα απαιτήσουμε από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας να αποσύρει την μήνυση που έκανε η ΤΡΑΜ Α.Ε. κατά της δημοτικής κίνησης «Μια Πόλη Ανάποδα-Αριστερή Παρέμβαση στους δρόμους της Ν. Σμύρνης», του συντονισμού αριστερών δημοτικών κινήσεων «Δωρεάν Μετακίνηση», της «Συνέλευσης του Λόφου Λαμπράκη» και της κίνησης «Δεν Πληρώνω Νέας Σμύρνης». Η αρχική μήνυση κατά ενός συναγωνιστή που η ΤΡΑΜ ΑΕ βρήκε μέσα από το τηλέφωνό του σε ανακοίνωση, μετατράπηκε από την εισαγγελική έρευνα σε μήνυση και κατά ακόμη 3 αγωνιστών/στριας του κινήματος, που εμφανίστηκαν για να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους. Η δίκη είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 9/3/2017 στο κτίριο ΠΡΟΚΑΤ των δικαστηρίων στην οδό Ευελπίδων.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

epitropi3den.blogspot.GR

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 18:13

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.