Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 15:09

Καραβάνι αγώνα και αλληλεγγύης: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΩΝΑ στις 4/7 έξω από το Υπουργείο Εργασίας

Καραβάνι αγώνα και αλληλεγγύης:

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/7
έξω από το Υπουργείο Εργασίας,Σταδίου 29


10 το πρωί

Συγκέντρωσησωματείων, συλλογικοτήτων, κινημάτων στο Υπουργείο Εργασίας. Οι εργατικές και κοινωνικές ανάγκες είναι αδιαπραγμάτευτες!

6 το απόγευμα Συζήτηση με τον συγγραφέα Μικαέλ Λεβύ για το κίνημα της εργατικής αυτοδιαχείρισης στην Ελλάδα, τον αγώνα των ΒΙΟΜΕ - Ρομπέν του ξύλου και τις εξελίξεις με την εξέγερση και τις απεργίες στη ΓΑΛΛΙΑ.

7.30 το απόγευμα
 Συνέλευση για τη συνέχιση του αγώνα

Από τις 9 το βράδυ

Συναυλία αλληλεγγύης μπροστάστο Υπουργείο Εργασίας!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ:

LYRICAL PUNISHMENT
ΗΛΙΑΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ PERU ΚΕΦΑΛΛΩΝΙΤΗΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ

Τα εργοστάσια στους εργάτες, τα χρέη σε αυτούς που τα δημιούργησαν!

Κάλεσμα προς σωματεία, συνδικάτα, συλλογικότητες και αλληλέγγυους

Οι εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ και τον Ρομπέν του ξύλου, κατεβήκαμε ενωμένοι στο Υπουργείο Εργασίας για να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν. Σήμερα νιώσαμε στο πετσί μας τις απαντήσεις της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού. Τις κενές υποσχέσεις στην συνάντηση με την αναπληρωτή υπουργό, τα γκλοπ και τα χημικά της αστυνομίας στην προσπάθεια των εργατών να στήσουν σκηνές μπροστά στο υπουργείο εργασίας.

Παρ' όλη την καταστολή όμως δεν κατεβήκαμε μέχρι την Αθήνα για να γυρίσουμε με άδεια χέρια. Εργαζόμενοι από την ΒΙΟΜΕ, από τον Ρομπέν του Ξύλου, αλληλέγγυοι από τις επιτροπές Μεγάλης Παναγιάς Χαλκιδικής και από το εργατικό ιατρείο στην ΒΙΟΜΕ καταθέσαμε για άλλη μια φορά τα αιτήματά μας και δηλώνουμε δημόσια πως θα παραμείνουμε έξω από το υπουργείο εργασίας μέχρι να πάρουμε απαντήσεις και όχι μισόλογα και κούφιες υποσχέσεις.

 

biom-metal.blogspot.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 16:50