Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 17:36

ΠΕΜΠΤΗ 23/3 - Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία διοίκησης της ΔΕΗ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δελτίο Τύπου

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στις 14:30 μμ, θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία στα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΗ, στην οδό Χαλκοκονδύλη 30, μετά από απόφαση της συνέλευσης, στις 10/3, της Πρωτοβουλίας πρωτοβάθμιων σωματείων για συντονισμό και του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Αττικής. Θα απαιτήσουμε από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας:

- Να σταματήσουν οι απειλές και οι προσπάθειες αποκοπής του απόλυτα αναγκαίου αγαθού του ρεύματος στα φτωχά λαϊκά νοικοκυριά, άνεργους, χαμηλοσυνταξιούχους.

- Να μην ανατεθεί σε εισπρακτικές εταιρείες η αναγκαστική είσπραξη οφειλής από κανένα λαϊκό νοικοκυριό και αυτοαπασχολούμενο.

- Να μην πουληθούν οι λεγόμενες «κόκκινες οφειλές», ειδικά όταν αφορούν λαϊκά νοικοκυριά και αυτοαπασχολούμενους, σε κοράκια των funds.

- Να μειωθούν τα οικιακά τιμολόγια ρεύματος ανάλογα της μείωσης των μισθών, συντάξεων και εισοδημάτων των λαϊκών στρωμάτων. Δωρεάν παροχή ρεύματος σε άνεργους και φτωχούς. Πραγματική προστασία για τους ευάλωτους καταναλωτές.

- Να σταματήσει η επιχορήγηση, με φθηνό ρεύμα, των μεγάλων επιχειρήσεων και βιομηχανιών μέσω της επιβάρυνσης των οικιακών τιμολογίων με διάφορα χαράτσια.

Το ρεύμα είναι κοινωνικό, δημόσιο αγαθό. Δεν είναι εμπόρευμα. Στο δημόσιο και όχι σε ιδιώτες το σύνολο των υπηρεσιών παραγωγής, διανομής και δικτύων.

Πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων για συντονισμό

Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής

epitropi3den.blogspot

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 14:46

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.