Αντιφασιστικός Συντονισμός Καλλιθέας Μοσχάτου Ταύρου
Τα Σωματεία των Εκπαιδευτικών, εκφράζουμε προς την Δημοτική Αρχή, το Δήμαρχο Καλλιθέας και το Δημοτικό Συμβούλιο, την σαφή τοποθέτησή μας ότι οι φασιστικές και ναζιστικές ιδέες, με όποιο μόρφωμα εκπροσωπούνται, είναι ανεπιθύμητες στην περιοχή μας.
Δεν ανεχόμαστε την αμφισβήτηση και τη μη καταβολή του δώρου! Εν όψει του Πάσχα καλούμε κάθε εργαζόμενο/η να επιμείνει στην καταβολή του δώρου του μέχρι να κερδίσει και να μην αφήσει τους εκφοβισμούς των αφεντικών αναπάντητους. Δε θα τους αφήσουμε σε ησυχία! Δεν ανεχόμαστε να χαρίσουμε τίποτα από όσα δικαιωματικά μας ανήκουν και τα έχουμε δουλέψει όλη τη χρονιά! Να κάνουμε τους εργοδότες να το σκεφτούν δυο φορές πριν αποφασίσουν να αυθαιρετήσουν!
Ο πόλεμος και η απειλή του έχουν μπει πλέον στην ημερήσια διάταξη. Οι αιτίες βρίσκονται στη συνολικότερη όξυνση των ανταγωνισμών μεταξύ των ηγεμονικών καπιταλιστικών κρατών και των ιμπεριαλιστικών συνασπισμών, στο πλαίσιο της αντιδραστικής εκστρατείας κατά των λαών για να υπερβούν την καπιταλιστική κρίση.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει απευθύνει προτάσεις προς την ΛΑΕ, το ΚΚΕ, καθώς και σε μια σειρά άλλες πολιτικές οργανώσεις της μαχόμενης αριστεράς, για την κοινή δράση και την οικοδόμηση ενός αγωνιστικού μετώπου ρήξης και ανατροπής της επίθεσης κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου.
Σελίδα 1 από 227