Με το σύνθημα «Μια, δύο, πολλές Λευκίμμες, Αντίσταση και Αγώνας στις δολοφονικές πολιτικές του Κέρδους και του Φασισμού», η Πρωτοβουλία Αγώνα και Αλληλεγγύης για τη Λευκίμμη απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής σε εργατικά σωματεία και συλλογικότητες, στη Διαδήλωση της Τετάρτης 21 Νοέμβρη 2018, στις 5μμ, από την Πλατεία Μοναστηρακίου προς το Υπουργείο Εσωτερικών.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές, που χτες πορεύτηκαν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις, δείχνοντας ότι τα αιτήματα του Πολυτεχνείου για «ψωμί, παιδεία, ελευθερία» και τα αντιιμπεριαλιστικά του αιτήματα παραμένουν επίκαιρα και εμπνέουν χιλιάδες αγωνιστές.
Τα γεγονότα είναι γνωστά. Δύο εργάτες την Παρασκευή 9/11, δούλευαν στο δρόμο. Ο ένας, 8μηνιτης με κοινωφελή του ΟΑΕΔ, ο άλλος με προσωρινούς της 3Κ. Ο δεύτερος ήταν κωφάλαλος, δεν ..άκουσε το αυτοκίνητο που έπεσε επάνω του. Ο πρώτος ποιο τυχερός, την γλύτωσε ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ.
Ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Ο δρόμος του Νοέμβρη επαναστατικός! Κάτω η πολιτική και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ειρήνη ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τους αιματηρούς ανταγωνισμούς του κεφαλαίου. Δημοκρατία για τους λαούς. Εμπρός για μια Αριστερά αντικαπιταλιστική και επαναστατική - Ενάντια στη χούντα των αγορών
Με παλμό και δυναμικότητα πραγματοποιήθηκε το αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό-αντικυβερνητικό συλλαλητήριο που διοργανώθηκε το πρωί της Κυριακή 11/11, στη στρατιωτική βάση του Αράξου Αχαΐας. Δεκάδες αγωνιστές και αγωνίστριες με τα συνθήματα τους εξέφρασαν την ξεκάθαρη εναντίωση στα πολεμικά σχέδια ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-κυβέρνησης που φέρνουν όλο και πιο κοντά το κίνδυνο της πολεμικής απειλής.
Η Τ.Ε. Λέσβου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  καταγγέλλει την απόλυση της δημοσιογράφου Ανθής Παζιάνου, από την εφημερίδα «Εμπρός»  της Μυτιλήνης. Η απόλυση της είναι το τελευταίο επεισόδιο των απαράδεκτων καταστάσεων που βιώνουν οι δημοσιογράφοι της Λέσβου εδώ και  χρόνια.
Σελίδα 1 από 264