Είναι γνωστό ότι στη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού οι ακροδεξιές απόψεις δίνουν και παίρνουν, σε ένα καθεστώς τουλάχιστον ανοχής… Όπως έχουν αναφέρει φαντάροι που έχουν υπηρετήσει εκεί, πολλοί επόπτες αξιωματικοί του στρατοπέδου κατά τη διάρκεια των φρουρών ονοματίζουν ως ‘’εχθρούς του στρατοπέδου’’ τους ‘’λαθρομετανάστες’’, τους ‘’πρεζάκηδες’’, τους ‘’τοξικοεξαρτημένους’’, τους ‘’μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων’’... Αυτό που μας καταγγέλθηκε όμως ξεπερνά κάθε προηγούμενο. 
Ξέρουμε ότι ενοχλούμε πολλούς. Τους λέμε, μάθετε να ζείτε με αυτό. Ως Εκτός Σχεδίου καταγγέλλουμε την καταστροφή του προεκλογικού περιπτέρου μας στην πλατεία Σημηριώτη τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Μαΐου, δύο μόλις μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές. Ομάδα αγνώστων (;) έσπασε και έριξε κάτω το εκλογικό περίπτερο.
ΑΝΤΑΡΣΥΑ παντού! Ψήφος ανυπακοής, αγώνας ανατροπής! ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στις ευρωεκλογές Ανταρσία στην Κ. Μακεδονία-Αντικαπιταλιστική Αριστερά στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας Η Πόλη Ανάποδα–Δύναμη Ανατροπής-Εκλογική Συνεργασία στο Δήμο Θεσσαλονίκης Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής στο Δήμο Θέρμης Ανυπακοή στις γειτονιές στο Δήμο Αμπελοκήπων/Μενεμένης Η Πόλη Αλλιώς στο Δήμο Νεάπολης/Συκεών 
Η υπερψήφισή της την Κυριακή 26 Μάη, αλλά και η στήριξή της μετά τις εκλογές αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο για να υπάρχει μέσα κι έξω από το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής μια πραγματική μαχητική αντικαπιταλιστική αντιπολίτευση και στην Αττική
Η Τοπική Επιτροπή Αγίας Παρασκευής- Χολαργού- Παπάγου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δηλώνει τη στήριξή της στη δημοτική Παρέμβαση «Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή» για τις δημοτικές εκλογές τις 26ης Μαΐου.
Είμαστε νέες και νέοι, εργαζόμενες κι εργαζόμενοι που από την αρχή της κρίσης ως και σήμερα, πάνω από μία δεκαετία πλέον, έχουμε μεταναστεύσει. Είτε ως εργάτες, ειδικεμένοι ή ανειδίκευτοι, είτε ως επιστήμονες, είτε ως φοιτητές αναγκαστήκαμε να μεταναστεύσουμε σαν απόρροια των πολιτικών επιλογών που επιβάλλονται από την ΕΕ στα κράτη-μέλη.
Σελίδα 1 από 299