Ξαναχτύπησε ο εργοδότης της VresNET.gr, Ηρακλής Μπάμζας, που τον Οκτώβρη του 2017 απέλυσε την τότε έγκυο Αριστέα Μ. Τι και αν το εργατικό σκέλος της υπόθεσης που εκδικάστηκε τον Μαρτίου του 2018 δικαίωσε την συνάδελφο και επέβαλε αποζημίωση 27.000 ευρώ -ποσό το οποίο ουδέποτε δόθηκε καθώς η εταιρία τύπου ΙΚΕ «χρεωκόπησε», τι και αν η έφεση που άσκησε η πλευρά της εργοδοσίας εκδικάστηκε πριν από λίγες μέρες και δικαίωσε εκ νέου την απολυμένη
Πρώτιστο μέλημά μας, μέσα από τα πρωτοβάθμια σωματεία και τις ΓΣ, είναι η προετοιμασία από κάθε άποψη, πολιτική, συνδικαλιστική και οργανωτική του κινήματος, ώστε να αποτρέψει και να ανατρέψει την επιτάχυνση της επίθεσης στα μορφωτικά δικαιώματα και τις πραγματικές ανάγκες του κόσμου της εργασίας, αλλά και τα εργασιακά δικαιώματα και τις ελευθερίες των εκπαιδευτικών.
Η κυβέρνηση ανοίγει την κερκόπορτα στη φασιστική λογική της «υγείας μόνο για Έλληνες» που μέχρι τώρα μόνο η Χρυσή Αυγή και ο Βελόπουλος υποστήριζαν. Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει πίσω αυτή την απάνθρωπη απόφαση γιατί θα βρει μπροστά της όλο τον εργαζόμενο λαό, τους ανέργους, τους συνταξιούχους και τη νεολαία που έχουν πρώτη στην ατζέντα τους τη διεθνιστική αλληλεγγύη και την ανθρωπιά. Κάτω τα χέρια από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που είναι τα ταξικά μας αδέρφια.
Η κατάργηση του ασύλου, αποτελεί την ονείρωξη του πιο συντηρητικού κομματιού της κοινωνίας. Φαντασιώνονται για καταστολή των καταλήψεων, για είσοδο των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια των Γενικών Συνελεύσεων, για face control και φακέλωμα του συνόλου της ακαδημαϊκής κοινότητας. Αυτό κρύβεται – όχι ιδιαίτερα επιτυχημένα- πίσω από την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου: όποιος και όποια αντιστέκεται, θα πατάσσεται.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει και καλεί στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις στις απολογίες των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής Πατέλη και του Ρουπακιά στις 17 Ιούλη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και στις 18 Ιούλη στο Εφετείο, αντίστοιχα. Είναι οι πρώτες συνεδριάσεις της δίκης μετά τις εκλογές και με τη Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής.
ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ 19/07-28/07-Πρόγραμμα Συζητήσεων/Συναντήσεων
Σελίδα 1 από 310