Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 12:26

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Για την καταδίκη των μαθητών μελών της ΚΝΕ για την επίθεση που δέχτηκαν από χρυσαυγίτες στον Λαγκαδά.

Η καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σχετικά με την επίθεση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής σε μέλη της ΚΝΕ έξω από το ΕΠΑΛ Λαγκαδά, το Νοέμβρη του 2012, που επέβαλλε ποινές  στα δύο από τα τρία θύματα!!!, ταυτόχρονα μείωσε την ποινή των δύο Χρυσαυγιτών!!! απο 21 σε 15 μήνες, αποτελεί κηλίδα στην υπόθεση της "δικαιοσύνης". Η εξωφρενική εξίσωση των θυτών που επιτέθηκαν με λοστούς, γκλομπς και μαχαίρια σε μαθητές και μέλη της ΚΝΕ και των θυμάτων, παράλληλα με την πρωτοφανή καθυστέρηση τη δίκης της αποδεικνύει όχι μόνο την στήριξη των φασιστών της  Χρυσής Αυγής από τμήματα του κρατικού μηχανισμού, αλλά και τις μεγάλες ευθύνες της  κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την ανοχή απέναντί της, και των άλλων αστικών κομμάτων, όπως η ΝΔ για την πλήρη συμπόρευσή της στα "μακεδονικά συλλαλητήρια".

 

Οι αποφάσεις αυτές δεν πρόκειται να κάμψουν το αντιφασιστικό κίνημα.

Ο αγώνας ενάντια στον εθνικισμό, τον ρατσισμό και τον φασισμό όπως και το σύστημα που τα γεννάει θα συνεχιστεί ακόμα πιο αποφασιστικά. 

 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 14:39

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.