Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 00:51

Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Περιστερίου: Ανεπιθύμητος ο Βελόπουλος στο Περιστέρι

Ο νέος τηλέ-αστέρας της ακροδεξιάς Κυριακός Βελόπουλος, με πλούσια πολιτική σταδιοδρομία, έχοντας περάσει από ΛΑΟΣ (ψηφίζοντας και ένα μνημόνιο), ύστερα την ΝΔ και τώρα με τη νέα του προβιά, σαν “Ελληνική Λύση”, επιδιώκει να κάνει την εμφάνιση του στο Περιστέρι με ομιλία στο ΚΥΒΕ στις 17 Απριλίου.

Είναι μια πρόκληση για όλους τους εργαζόμενους του Περιστερίου, να έχει χώρο να ρίξει το δηλητήριο του ο ακροδεξιός μνημονιακός χαμαιλέοντας που βγάζει μεροκάματο διακινώντας ρατσισμό, την ξενοφοβία, την εθνικιστική υστερία, το σεξισμό και τον ανορθολογικό σκοταδισμό. Πνευματικό παιδί του χουντικού Γεωργαλά, πουλά θαυματουργά μαντζούνια για κάθε πάθηση, σαν κοινός απατεώνας, ενώ παροτρύνει να “πυροβολείτε τον κλέφτη που μπαίνει σπίτι σας”. Διατυμπανίζει «καμία παροχή στους πρόσφυγες» και ονοματίζει ως ανεπιθύμητους μισέλληνες και προδότες όσους δίνουν το όνομα «Μακεδονία». Μεγάλες ευθύνες έχει και ο δήμος Περιστερίου που για μια ακόμη φορά δίνει βήμα εμφάνισης σε ακροδεξιούς και φασίστες.

Δεν θα αφήσουμε καμία εκδοχή του ακροδεξιού οχετού να έχει χώρο στο λαό του Περιστερίου, καμιά ανοχή στους νοσταλγούς της Χούντας, στους κήρυκες του ολοκληρωτισμού και τους έμπορους του εθνικισμού που επιδιώκουν να πλήξουν την ενότητα των εργαζόμενων, είναι εχθρός της τάξης μας και θα μας βρει μπροστά του.

 

Τοπική Επιτροπή ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Περιστερίου

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 14:54

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.