Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 22:46

Απαιτούμε όλες οι ξένες στρατιωτικές δυνάμεις να φύγουν από τη Συρία Κύριο

Μάζεν Αλ Αχμάντ

Δαμασκός Συρίας

Απαιτούμε όλες οι ξένες στρατιωτικές δυνάμεις να φύγουν από τη Συρία

Η αιμοσταγής δικτατορία της Συρίας έχει εξαπολύσει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον του λαού της και κάλεσε τους συμμάχους της, τη Ρωσία, το Ιράν και τις θρησκευτικές πολιτοφυλακές από το Λίβανο και το Ιράκ για να την υποστηρίξουν.

Αυτό έχει ανοίξει την πόρτα σε όλες τις περιφερειακές και ιμπεριαλιστικές δυνάμεις να επέμβουν στη Συρία.

Το καθεστώς, οι ΗΠΑ, η Τουρκία και το Ισραήλ ακατάπαυστα βομβαρδίζουν και σκοτώνουν αμάχους στη Συρία. Όλοι φέρνουν το θάνατο στους ανθρώπους μας και την καταστροφή στη χώρα μας.

Η αεροπορική επίθεση την περασμένη εβδομάδα από τις ΗΠΑ δεν είναι παρά ένα σύμπτωμα αυτής της αντιπαλότητας μεταξύ των ιμπεριαλιστών. Είναι αδύνατο να επιλεγεί το «μικρότερο κακό» ανάμεσα σε αυτές τις φρικαλεότητες.

Το καθεστώς έχει χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα που έχει στη διάθεσή του για να σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες Σύριους και να στείλει εκατομμύρια στην εξορία.

Αλλά οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις τόσο της Ρωσία όσο και των ΗΠΑ μόνο προσθέτουν στο λουτρό αίματος.

Είμαστε κατά του καθεστώτος Άσαντ και υπέρ της πτώσης του, αλλά μόνο από τα χέρια και τον αγώνα του λαού μας.

Είμαστε ενάντια σε οποιαδήποτε ξένη στρατιωτική επέμβαση, απ’ όποιον κι αν είναι και απαιτούμε την αποχώρηση όλων των ξένων παραστρατιωτικών και στρατιωτικών δυνάμεων.

Παρ’ όλο που οι συριακές μάζες έχουν εξαντληθεί, επιστρέφουν στους δρόμους κάθε φορά που τα όπλα σωπαίνουν. Η επαναστατική δυναμική των εργαζόμενων μαζών παραμένει τεράστια.

Ο Μάζεν είναι μέλος του Επαναστατικού Αριστερού Ρεύματος στη Συρία

Μετάφραση: e la libertà

Πηγή: «We demand that all foreign military forces leave Syria», Socialist Worker, 11 Απριλίου 2017.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 16:29

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.