Αστυνομικοί του ΑΤ Τούμπας της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στη σύλληψη δύο μελών της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης (της προέδρου και του αντιπροέδρου), ύστερα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον ολόκληρου του ΔΣ ο ιδιοκτήτης της Vresnet (εταιρείας τηλεφωνικού καταλόγου στην Καλλιθέα), επειδή είχαν εκδώσει ψήφισμα αλληλεγγύης για την εργαζόμενη ΑΜ (στην εταιρεία Vresnet) και για δύο μέλη του Radical IT (ο ένας είναι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του ΣΕΤΗΠ) εναντίον των οποίων ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είχε ασκήσει μηνύσεις.
Καλούμε όλους και όλες σε αγωνιστική και μαζική συσπείρωση στις γενικές συνελεύσεις των σωματείων και των φοιτητικών συλλόγων, των επιτροπών αγώνα που στο επόμενο διάστημα πρέπει να πάρουν την υπόθεση του αγώνα στα χέρια τους για την κλιμάκωση του αγώνα με χαρακτηριστικά διάρκειας και απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι τη νίκη!
Υπογράφουμε ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας. Πρώτη δημοσίευση υπογραφών. Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται, από τις συλλογικότητες/πρωτοβουλίες ενάντια στους πλειστηριασμούς σε κάθε περιοχή και ηλεκτρονικά στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
25 μέρες πριν την λήξη των συμβάσεων των εργαζομένων των ΟΤΑ, στις ανταποδοτικές υπηρεσίες, παρουσιάζεται από τα κάτω, από τους ίδιους δηλαδή τους συμβασιούχους, μια νέα προσπάθεια αυτό-οργάνωσης και συντονισμού σε πανελλαδικό επίπεδο, επαναφέροντας το αρχικό αίτημα, της μετατροπής των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου, αρνούμενοι να δεχτούν την κολοβή διαδικασία του ΑΣΕΠ, η οποία θα αφήσει εκτός το μεγαλύτερο μέρος αυτών.
Μετά και την ολοκλήρωση της προανακριτικής διαδικασίας το δικαστήριο για τους 35 κατηγορούμενους μετανάστες για τα εξεγερσιακά γεγονότα που έλαβαν μέρος στο κέντρο κράτησης της Μόριας στις 18 Ιουλίου 2017, η δικάσιμος ορίστηκε για τις 20 Απριλίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Χίου.
Πανηγυρικά αθωώθηκαν η Αθηνά Αλεξανδρή, πρώην εκπρόσωπος των εργαζομένων στη Σύγκλητο του ΕΚΠΑ, η Βανέσσα Πεντογάλου, εργαζόμενη στο ΕΚΠΑ και μέλος του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ΕΚΠΑ και ο Παναγιώτης Σωτήρης, πρώην μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΣΔΕΠ, που κατηγορούνταν για τα γεγονότα στη Σύγκλητο του ΕΚΠΑ στις 30 Οκτωβρίου 2014.
Σελίδα 1 από 143