Πέθανε σήμερα ξημερώματα Τετάρτης ο 32χρονος εργάτης Γιάννης Ζηγοροδήμος που τραυματίστηκε πριν δύο μέρες σε εργατικό ατύχημα στη Λάρισα.
Την Παρασκευή 18 Μαΐου, ο 38 Κώστας Κόλλιας, εργάτης σε εργοστάσιο ανακύκλωσης ελαστικών στη ΒΙ.ΠΕ, έπεσε από ύψος κατά τη διάρκεια της εργασίας του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Καλλιθέας – Μοσχάτου – Ταύρου χαιρετίζει τους/τις εκατοντάδες αντιφασίστες και αντιφασίστριες που συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 12 Μαΐου για να διαδηλώσουν ενάντια στον φασισμό και να φωνάξουν “Ποτέ πια φασισμός! Ποτέ πια πόλεμος! Ποτέ εθνικισμός”.
Στις 29 Μάη, στο ειδώλιο του κατηγορούμενου θα βρεθεί ο δημοσιογράφος Μουσταφά Τσολάκ, μετά από μήνυση του βουλευτή Ροδόπης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ιλχάν Αχμέτ, με την κατηγορία της «συκοφαντικής δυσφήμησης δια του Τύπου».
Το τελευταίο διάστημα η φαιά προπαγάνδα προσπαθεί να στοχοποιήσει φωνές που αντιστέκονται στις φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις χρησιμοποιώντας το ψέμα αλλά και την απειλή, ακόμη και δολοφονικής επίθεσης.
4 μέρες με επαναστατικές ιδέες & συζητήσεις
Σελίδα 1 από 148