Φασίστες επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ κατά την διάρκεια του εθνικιστικού συλλαλητηρίου το μεσημέρι της 20ης Γενάρη στο Σύνταγμα. Έστειλα τον Κωστή Νταντάμη στο νοσοκομείο αφού του έκλεψαν όλο τον εξοπλισμό. Επίσης η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλει ότι ακροδεξιοί τραμπούκοι επιτέθηκαν σε συνεργείο της ΕΡΤ, τραυματίζοντας στο πρόσωπο τον εικονολήπτη που του έσπασαν τα δόντια.
Το διεθνιστικό στρατόπεδο συνεχίζει την μάχη απέναντι στα εθνικιστικά συλλαλητήρια και βάζει φραγμό στην προσπάθεια της ακροδεξιάς να σπείρει το εθνικιστικό δηλητήριο στους εργαζόμενους και στην νεολαία και να εμποδίσει κάθε προσπάθεια εμφάνισης φασιστικών οργανώσεων στο κέντρο της Αθήνας.
Καλούμε κάθε συνάδελφο που αισθάνεται Αδικημένος και Πιεσμένος να καλεί όποια ώρα κρίνει σκόπιμο το 6932955437.  Συνάδελφοι, μην περιμένετε... Μην κάνετε Κουράγιο και λέτε "άστο θα περάσει". Καλέστε το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, Ελάτε Μαζί μας να Παλέψουμε.
Το νέο σύστημα προσλήψεων βάσει της μοριοδότησης συνόλου «ακαδημαϊκών προσόντων» και μιας κουτσουρεμένης προϋπηρεσίας που επιχειρεί να επιβάλει η κυβέρνηση απαξιώνει τα πτυχία των αποφοίτων μας, διαρρηγνύοντας τον καθοριστικό δεσμό τους με τα επαγγελματικά τους δικαιώματα. Η απόκτηση πτυχίου θα αποτελεί πλέον ένα μόνο προσόν, έναν μόνο σταθμό στον μαραθώνιο συλλογής «προσόντων» για την πρόσληψη συμβασιούχων και μόνιμων εκπαιδευτικών.
Κάθε Σεπτέμβρη είμαι ένας αριθμός σε κάποιον πίνακα Excel και κάθε Ιούνιο είμαι μια κάρτα ανεργίας. Είμαι δάσκαλος. Το όνομά μου δεν έχει σημασία. Είμαι η Νάντια, ο Άρης, ο Θέμης. Είμαι δάσκαλος γενικής και ειδικής αγωγής. Είμαι εκπαιδευτικός όλων των ειδικοτήτων. Είμαι αναπληρωτής. Κάθε Σεπτέμβρη είμαι ένας αριθμός σε κάποιον πίνακα Excel και κάθε Ιούνιο είμαι μια κάρτα ανεργίας.
Δευτέρα μεσημέρι 13.30 στα Προπύλαια να κατευθυνθούμε προς της Βουλή να μην ψηφιστεί, να αποσυρθεί το νομοσχέδιο των απολύσεων των χιλιάδων αναπληρωτών. Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω από την εργασιακή ανασφάλεια και περιπλάνηση, δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω από την ανεργία δε θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω από προσόντα τα οποία στην πραγματικότητα αποτελούν κριτήρια απολύσεων.
Σελίδα 1 από 160