Ζητάμε τη συμμετοχή και στήριξη κάθε δημοκρατικού συμπατριώτη, των κινημάτων κατοίκων της Αττικής (Φυλή, Γραμματικό κλπ), και κάθε αγωνιστικής συλλογικότητας που μπορεί να συμβάλλει στην δημοσιοποίηση, στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, στην άσκηση πολιτικής πίεσης, στην οικονομική ενίσχυση του αγώνα της Λευκίμμης, στην επιστημονική περιβαλλοντική τεκμηρίωση, στην εξάντληση των νομικών μέσων ενάντια στο έγκλημα που συντελείται.
Ομάδα 7 έως 10 φασιστών επιτέθηκε εναντίον του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωνε η ΚΕΕΡΦΑ στην πλατεία Κύπρου της Καλλιθέας, την Τρίτη, 17 Ιουλίου.
Το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουλίου, 37χρονος εργάτης (και πατέρας 3 παιδιών) έχασε τη ζωή του στην επιχείρηση SOFIDEL GREECE S.A. (ΠΡΩΗΝ ΠΑΠΥΡΟΣ ΑΒΕΕ) στην Κατερίνη, όταν κατά τη διάρκεια της δουλειάς του εγκλωβίστηκε σε πρέσα.
Καλούμε το λαό της Φλώρινας και της ευρύτερης περιοχής – εντός και εκτός συνόρων- την νεολαία, να δώσουν μαζικό παρόν, να συμμετέχουν σε μια συζήτηση στον αντίποδα των ημερών την Κυριακή 8μμ στο καφέ ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ στην Φλώρινα.
Στις 15 Ιούλη συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Απεργία που προκηρύχτηκε από την ΟΙΥΕ (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας) ύστερα από έντονες πιέσεις και κινητοποιήσεις του Συλλόγου μας. Έχουμε πολλούς λόγους για να απεργήσουμε και να πούμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…
Τέσσερις μετανάστες την Τρίτη 10 Ιούλη στις 12.30, καθώς διάβαιναν δρόμο στη Θηβών 178, μπροστά από το βενζινάδικο της Aegean, δέχτηκαν ρατσιστική επίθεση από φασιστοειδές που οδηγούσε ένα μαύρο Σκόντα.
Σελίδα 1 από 154