Έχοντας δηλώσει για άλλη μια φορά «παρούσα» μπροστά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, η «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ –Αριστερή Παρέμβαση στους δρόμους της Νέας Σμύρνης» πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση τη Τετάρτη 20 Μάρτη 2019 στην κεντρική πλατεία, στον «Γαλαξία».
Καλούμε τους Αλβανούς μετανάστες της πρώτης και της δεύτερης γενιάς, όσους και όσες ζουν ακόμα στην Ελλάδα, αλλά και όσες και όσους αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν σε άλλες χώρες, να πλαισιώσουμε αυτή την προσπάθεια υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας. Μια προσπάθεια, η οποία είναι επίσης ένας αγώνας για την υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, των δικαιωμάτων όλων όσοι τα στερούνται και υφίστανται τη βία των κοινωνικών διακρίσεων και του ρατσισμού. Καλούμε σε αγώνα για την υπεράσπιση και τη διεύρυνση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, για μια κοινωνία πραγματικής δημοκρατίας, ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις Κινήσεις ΔΕ και ΠΕ διοργανώνουν ΕΚΔΗΛΩΣΗ τη Δευτέρα 18/3 στις 6μμ με θέμα Εθνικισμός-ρατσισμός-φασισμός στα σχολεία και η απάντηση του κινήματος. Η εκδήλωση θα γίνει στο αμφιθέατρο ΜΑΝΧ του Παιδαγωγικού Τμήματος στο ΝΕΟ ΧΗΜΕΙΟ (Ναυαρίνου 13α).  Ομιλητές ο Περικλής Παυλίδης (καθηγητής Παιδαγωγικού Τμήματος ΑΠΘ), Γιώτα Ιωαννίδου (μέλος του ΔΣ ΟΛΜΕ), Χρήστος Παναγιώτου (αναπληρωτής Α/θμια Εκπαίδευση). Συντονίζει την κουβέντα η Σοφία Χατζοπούλου (εκπαιδευτικός Α/θμιας Εκπαίδευσης)
– ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΜΑΤΑ – ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ – ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ – ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική σας καλεί για να παρουσιάσει τις θέσεις της και τη δράση της στο περιφερειακό συμβούλιο και στο κίνημα και να συζητήσουμε πως θα συμβάλουμε σε συνέχεια του κινήματος μέχρι τη νίκη.
Το Climatestrike στις 15 Μαρτίου, μαζί με 40 χώρες από όλες τις ηπείρους, καλεί τη νεολαία όλου του κόσμου να διαμαρτυρηθεί σε μια παγκόσμια απεργία για τη κλιματική αλλαγή. Μαθητές και φοιτητές από σχολεία και πανεπιστήμια στη Σουηδία, τον Καναδά, τη Γαλλία, την Αυστραλία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, τις ΗΠΑ και άλλες χώρες ανά τον κόσμο αγωνίζονται για το μέλλον τους.
Σελίδα 1 από 164