Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 18:48

Αντιιμπεριαλιστική - αντιπολεμική εκδήλωση-συζήτηση στην Ηλιούπολη

Κατηγορία Ειδήσεις

Αντιιμπεριαλιστική - αντιπολεμική εκδήλωση-συζήτηση στην Ηλιούπολη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Η Πρωτοβουλία Αγώνα & Αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και μετανάστες στα νότια προάστια σας καλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 11:00 στο Μουσείο εθνικής αντίστασης στην Ηλιούπολη (Μαρίνου Αντύπα 134 & Σοφοκλή Βενιζέλου 100)

Θα πραγματοποιήσουμε αντιιμπεριαλιστική - αντιπολεμική εκδήλωση συζητώντας όλες τις εξελίξεις για το προσφυγικό μεταναστευτικό, την εμπλοκή του ΝΑΤΟ, την όξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και του πολέμου στην περιοχή, τις εξελίξεις στην Τουρκία, τις αποφάσεις και τις πολιτικές που εφαρμόζει η Ε.Ε. καθώς και τις ευθύνες τις ελληνικής κυβέρνησης.
Θα μιλήσουν:

  • Γεράσιμος Λιβιτσάνος δημοσιογράφος (Unfollow, the press project)

  • Μανόλης Αρκολάκης Ιστορικός

  • Τούρκος συναγωνιστής


Εκτός από τις συλλογικότητες, τα σωματεία και τους συλλόγους που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία θα παρέμβουν, ο Συντονισμός σωματείων, συλλογικοτήτων και φοιτητικών συλλόγων για το προσφυγικό μεταναστευτικό, η αντιπολεμική διεθνιστική κίνηση, η επιτροπή αλληλεγγύης στρατευμένων δίκτυο ελευθέρων φαντάρων Σπάρτακος και πολιτικές οργανώσεις.

syprome

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 18:50
Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.