Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 00:53

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΗ 2μ.μ. Λ.Αλεξάνδρας και Κηφισίας

Να κλείσουν τα Γραφεία-ορμητήριο της Χρυσής Αυγής

Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί

Ποτέ ξανά φασισμός!

Να τελειώνουμε με τους νοσταλγούς του Χίτλερ και της χούντας πριν θρηνήσουμε νέα θύματα!

Πενήντα χρόνια μετά το πραξικόπημα των συνταγματαρχών, δεν ανεχόμαστε μια συμμορία νοσταλγών του Χίτλερ και της χούντας να χλευάζει τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων μας.

H δολοφονική επίθεση τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής κατά του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη προσβάλλει βάναυσα τις δημοκρατικές ευαισθησίες της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας. Ένας μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Μιχαλολιάκου στη Βουλή πρωτοστάτησε σε αυτή την επίθεση που μπορούσε να είχε οδηγήσει σε μια ανθρώπινη τραγωδία με απώλεια ζωής.

Η επίθεση ξεκίνησε από τα Γραφεία του ναζιστικού μορφώματος στη Μεσογείων, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως ορμητήριο για περιπολίες τρόμου. «Κεντρική Διοίκηση» δηλαδή «Κομμαντατούρ», τα αποκαλούν οι ίδιοι, παραπέμποντας απροκάλυπτα στην δομή του Γερμανικού Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος του Χίτλερ.

Υψώνουμε την φωνή μας για να μπει τέλος στις φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις των νεοναζί.

Για την πλήρη διάλυση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, με άμεσο κλείσιμο των Γραφείων-ορμητηρίων.

Για να συνεχιστεί η δίκη με όλους τους υπόδικους στη φυλακή, αφού έχουν παραβιάσει κατά απροκάλυπτα τους περιοριστικούς όρους που τους επεβλήθησαν.

Απαιτούμε την πλήρη διακοπή κάθε διευκόλυνσης από τη Βουλή, την Ευρωβουλή και το κράτος στη δράση του ναζιστικού μορφώματος.

Άμεση και πλήρης κατάργηση της χρηματοδότησης από το κράτος.

Τέλος στον καταχρηστικό χρόνο στην ΕΡΤ για προβολή των κηρυγμάτων μίσους και των ναζιστικών φιεστών.

Καμία κάλυψη των μελών των ταγμάτων εφόδου με την μετατροπή τους σε μετακλητούς υπαλλήλους της Βουλής.

Ας είναι ο Αλέξης Λάζαρης το τελευταίο θύμα επίθεσης των ναζιστών της Χρυσής Αυγής.

Καλούμε σε αντιφασιστική κινητοποίηση το Σάββατο 8 Απρίλη στις 2μμ στη Λ. Αλεξάνδρας και Κηφισίας.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

Καλούν: Αλέξης Λάζαρης, Μαρία Κασκαρίκα, μητέρα του Αλέξη, Α΄ Σύλλογος Αθηνών ΠΕ, B΄ ΕΛΜΕ Αθήνας, Σύλλογος Εργαζόμενων Νοσοκομείου Άγιος Σάββας, ΚΕΕΡΦΑ Αμπελοκήπων, ΚΑΡ 7ου Διαμερίσματος

 

a-athinon.gr

 

Συντονισμός για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό

σωματείων – φοιτητικών συλλόγων – συλλογικοτήτων

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ Χρυσής Αυγής

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ-ΟΡΜΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ

Οι θρασύδειλοι δολοφόνοι της Χ.Α. συνεχίζουν τις επιθέσεις τους. Την Παρασκευή 31/3 επιτέθηκαν κτύπησαν σοβαρά με λοστάρια και κράνη το φοιτητή Αλέξη Λάζαρη, την ώρα που επέστρεψε από τη σχολή του στο σπίτι του στην περιοχή Ελληνορώσων. Αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος. Στις 2 και 3 Απρίλη επιτέθηκαν ξανά με άγριο ξυλοδαρμό σε μετανάστες εργάτες γης στον Ασπρόπυργο εισβάλοντας στα σπίτια τους επιχειρώντας να σπείρουν την τρομοκρατία και να παγιώσουν καθεστώς δουλείας των μεταναστών.

Από τα κεντρικά γραφεία τους στη Μεσογείων ξεκίνησε το τάγμα εφόδου που επιτέθηκε στον 20χρονο φοιτητή, έχοντας ορμητήριο την καφετέρια τους στην οδ. Σεβαστουπόλεως και Δαβάκη. Από εκεί οργανώνονται τα χτυπήματα και η εγκληματική τους δράση. Δράση που συνεχίζεται, όσο τους αβαντάρει η ασυδοσία που απολαμβάνουν και η κωλυσιεργία για τη δίκη και καταδίκη της Χ.Α., με ευθύνη της κυβέρνησης, η προβολή τους από την κρατική τηλεόραση.

Η επιτυχία της αντιρατσιστικής διαδήλωσης στις 18 Μάρτη, η υποδοχή των προσφύγων μαθητών στα σχολεία με την εκπαιδευτική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες μια ανοιχτή αγκαλιά για τα παιδιά του πολέμου, η συνεχιζόμενη αλληλεγγύη ντόπιων στους πρόσφυγες έδειξε ότι το ρατσιστικό δηλητήριο των νεοναζί δολοφόνων δεν περνάει στο λαό και τους εργαζόμενους.

Οι άναρθρες ξενοφοβικές κραυγές τους γρήγορα περιθωριοποιήθηκαν, η προσπάθεια τους να σκορπίσουν τον τρόμο για τους «ισλαμιστές τρομοκράτες» γύρισε εναντίον τους. Η δίκη της Χ.Α. πλησιάζει στο τέλος της, με τα στοιχεία να είναι συντριπτικά εις βάρος των μελών και στελεχών της, αναδεικνύοντας αυτό που το αντιφασιστικό κίνημα δήλωνε από την αρχή. Πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση ναζιστών.

Ο πανικός αυτός είναι που τους κάνει και πιο επικίνδυνους στην προσπάθεια να επιβάλλουν την τρομοκρατία απέναντι σε όποιον αντιστέκεται, είναι διαφορετικός ή απλά δεν τους αρέσει, όπως έγινε με το φοιτητή εξαιτίας του σακίδιου που είχε στην πλάτη, όπως έγινε με τους εργάτες στον Ασπρόπυργο. Πρώτοι στόχοι τους οι πρόσφυγες, οι μετανάστες, οι αντιφασίστες, οι κομμουνιστές, οι αριστεροί, οι αγωνιστές του κινήματος.

Δεν θα τους αφήσουμε να τρομοκρατούν, η μαχητικότητα και οι αγώνες μας θα βάλουν τέλος στη φασιστική τους δράση.

Στηρίζουμε την αντιφασιστική διαδήλωση του Σαββάτου 8/4 μαζί με τις τοπικές και αντιρατσιστικές συλλογικότητες και φορείς.

Αντιφασιστική Συγκέντρωση Σάββατο 8 Απρίλη 2μμ

Λεωφόρος Αλεξάνδρας & Κηφισίας

 

Συντονισμός για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό

σωματείων – φοιτητικών συλλόγων – συλλογικοτήτων

 

syprome.blogspot.gr

 

 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΗ 2ΜΜ, στη συμβολή των οδών Λ.Αλεξάνδρας και Κηφισίας.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Για τη συνεχιζόμενη εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής οι ευθύνες βαρύνουν την κυβέρνηση, την αστυνομία και την δικαιοσύνη.

Η επίθεση, με σκοπό τη δολοφονία, στον 24χρόνο σπουδαστή Αλέξη Λάζαρη από Τάγμα Εφόδου της Χρυσής Αυγής αναδεικνύει, για ακόμα μία φορά, ότι η Χρυσή Αυγή είναι μία εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση που η θέση της ηγεσίας και των στελεχών της είναι στη φυλακή.
Για τη συνεχιζόμενη εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής οι ευθύνες βαρύνουν την κυβέρνηση, την αστυνομία και την δικαιοσύνη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με το Καστελόριζο και τον "εκδημοκρατισμό της ΧΑ" έδωσε τον αέρα στη ΧΑ να πιστέψει ότι μπορεί να ξαναβγάλει τα δολοφονικά Τάγματα Εφόδου στους δρόμους.

Η δολοφονική επίθεση στον Αλέξη ανοίγει πολλά ερωτήματα για τη στάση της αστυνομίας και της δικαιοσύνης.

Η επίθεση ήταν πολυπρόσωπη, όπως λειτουργούν τα Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής.Οργανώθηκε και ξεκίνησε από τη “Κεντρική Διοίκηση” της ΧΑ στη Μεσογείων. Έγινε προφανώς με εντολή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, καθώς ο αρχηγός του Τάγματος Εφόδου,Ζέρβας, είναι έμμισθο, από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ηγετικό στέλεχος, της ΧΑ μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Αμπελοκήπων, υποψήφιος βουλευτής και δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος Ασφάλειας της “Κεντρικής Διοίκησης” και υπάλληλος στο γραφείο του Μιχαλολιάκου στη Βουλή.

Έναντι όλης αυτής της εγκληματικής πρακτικής, η Αστυνομία, το μόνο που έκανε ήταν να συλλάβει έναν μόνο από τους φυσικούς υπεύθυνους.Και ας ήταν μια εγκληματική ενέργεια που θα μπορούσε να οδηγήσει μέχρι και στον θάνατο.

Η Εισαγγελία έχει αφήσει την ηγεσία της ΧΑ να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αίροντας τους περιοριστικούς όρους που είχαν τεθεί στο παρελθόν και διατηρώντας μόνον κάποια “παρών” σε οικεία αστυνομικά τμήματα. Η ηγεσία της ΧΑ θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για αυτή την επίθεση;
Απαιτούμε από την κυβέρνηση, την αστυνομία και τη δικαιοσύνη να σταματήσουν την εγκληματική δράση των νεοναζί. Το αντιφασιστικό κίνημα, τα εργατικά συνδικάτα, οι φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι θα τους κλείσουν το δρόμο. Αυτό το κίνημα μπορεί και πρέπει να τσακίσει τους φασίστες, να κλείσει τα γραφεία τους, να τους χώσει βαθιά στη φυλακή.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 01:10

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.