Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 14:53

Πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις για έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Κατηγορία Ειδήσεις

Ο υπόδικος πρόεδρος των συμβολαιογράφων Αθήνας - Πειραιά και νησιών, Γιώργος Ρούσκας, με προκλητικά αντιδημοκρατική μεθόδευση μαύρων περιόδων, συγκάλεσε την Δευτέρα 27/11/2017 - 1 εργάσιμη μέρα μετά την αναβληθείσα λόγω ελάχιστης συμμετοχής συνέλευσης την Πέμπτη 23/11, μια φαστ τρακ συνέλευση των μελών του Συλλόγου με όσους παρόντες, με σκοπό να ανατρέψει την προηγούμενη απόφαση της συνέλευσης των συμβολαιογράφων για αποχή από όλους τους πλειστηριασμούς μέχρι το τέλος του χρόνου. Η ανατροπή της απόφασης παρουσιαζόταν σαν τετελεσμένο γεγονός από όλα τα συστημικά μέσα ήδη από τις 16/11! Αυτοί που την ίδια στιγμή ουρλιάζουν για «μειοψηφίες που αποφασίζουν απεργίες» ζητώντας εδώ και τώρα συντριπτικό κτύπημα των εργατικών δικαιωμάτων, παρουσιάζουν την ισχνή πλειοψηφία Ρούσκα στο ΔΣ σαν το «νόμιμο» όργανο που θα ξεμπλέξει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις τράπεζες. Ο Ρούσκας και η ομάδα του σαν γνήσιοι εντεταλμένοι Ε.Ε., Δ.Ν.Τ., Ε.Κ.Τ. και της ολιγαρχίας έβγαλε τη βρώμικη δουλειά και εκ μέρους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βάζοντας το σύλλογο στις υπηρεσίες των διεθνών και εγχώριων κορακιών και τραπεζών.

Βιάστηκαν και βιάζονται να παρουσιάσουν έργο, γιατί την Τρίτη 28/11 έρχονται τα κλιμάκια για τη νέα «αξιολόγηση». Θέλουν τα σπίτια του λαού επί πίνακι, τη φτώχεια μας στο τραπέζι τους και τη λαϊκή περιουσία στις τσέπες τους. Και βέβαια αυτή η μεθόδευση συνάντησε τις αντιδράσεις μεγάλου μέρους των συμβολαιογράφων που απείχαν από την παρωδία, αλλά και μελών του Δ.Σ. που παραιτήθηκαν από το Δ.Σ.! Μερικές δεκάδες συμβολαιογράφοι περί τον Ρούσκα παρουσιάζονται σαν «σύλλογος» που θα βάλει πλάτη για να επιβληθεί η μαζική απαλλοτρίωση της κατοικίας και περιουσίας των λαϊκών στρωμάτων. Όπως κάθε άδικη επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα, χρειάστηκε για να εξελιχτεί η παρωδία της συνέλευσης «έκτακτης ανάγκης», την ισχυρή παρουσία δυνάμεων καταστολής. Επιχειρούν να αρπάξουν με το πάτημα ενός κουμπιού τα σπίτια του λαού, που η κυβέρνηση παραδίδει στις τράπεζες και στα αρπακτικά των funds.

Δεν θα τους περάσει!!

Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής – ΣΥ.Σ.Α.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 14:55
Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.