Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 18:01

H Χρυσαυγήτικη «Κόκκινη Μηλιά» σε νέα έκδοση…

Κατηγορία Ειδήσεις

Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος

Επιτροπή Αλληλεγγύης Στυρατευμένων

H Χρυσαυγήτικη «Κόκκινη Μηλιά» σε νέα έκδοση…

Ο ηγέτης των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος ΥΕΘΑ Π.Καμμένος δεν επιλέγει μόνο να αναδειχθεί σε βασικό εκφραστή του Ακροδεξιού χώρου.

Μπαίνει μπροστά και αναλυτικά περιγράφει το σύνολο των επιθετικών-επεκτατικών στόχων του ελληνικού αστικού κόσμου.

Πιάνει το νήμα του Επεκτατισμού, του Μεγαλοϊδεατισμού που συνδέεται με τις εθνικιστικές αφηγήσεις των «Χαμένων Πατρίδων» και τους μύθους της «Κόκκινης Μηλιάς» , τις ακροδεξιές αντιλήψεις των «Δύο Ελληνικών κρατών της Μεσογείου», για να πλασάρει τους επιθετικούς-πολεμικούς Άξονες των κρατών Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου-Αιγύπτου για τον έλεγχο-εκμετάλλευση της Ανατολικής Μεσογείου διαμέσου ακριβώς αυτών των συμμαχιών, για να προβάλει εκ νέου τις αιματοβαμμένες διεκδικήσεις της ελληνικής άρχουσας τάξης στην Κύπρο!

Απευθυνόμενος στα μέλη της ΕΛΔΥΚ δήλωσε:

«O Ελληνισμός δεν είναι μόνο η μητέρα πατρίδα. Ο Ελληνισμός είναι η ευθεία γραμμή που ξεκινά από τα βυζαντινά κάλαντα, δηλαδή τις αλησμόνητες πατρίδες, τον Πόντο, την Πόλη, την Ίμβρο, την Τένεδο, τη Σμύρνη, τη Μικρά Ασία, τη Βόρειο Ήπειρο και προχωρά στη Θράκη, στα νησιά μας και από εκεί στην Κύπρο. Ο άξονας Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος είναι ο άξονας του Ελληνισμού. Μπορεί η Κύπρος να είναι ένα ανεξάρτητο κράτος, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά κατοικείται κατά το μέγιστο ποσοστό από το ίδιο Έθνος, από Έλληνες…».

ΟΧΗΜΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Για μια ακόμη φορά τα στρατηγικά συμφέροντα της ελληνικής άρχουσας τάξης αλληλοσυνδέονται με γενικότερους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και θα εξυπηρετηθούν με συμμαχίες μεταξύ των Τρομοκρατών του πλανήτη που έρχονται να ληστεύσουν πηγές και να ελέγξουν δρόμους ενέργειας, να Καταστρέψουν λαούς και να προκαλέσουν Προσφυγιά, να σχεδιάσουν εκ νέου τον χάρτη της περιοχής σύμφωνα με τα συμφέροντα τους, να aνοικοδομήσουν στα ερείπια που προκάλεσαν βομβαρδίζοντας για να καρπωθούν συμβόλαια, να δημιουργήσουν Ασφαλές περιβάλλον και Σταθερότητα για τις επενδύσεις τους!

Επαναλαμβάνει ο Π.Καμμένος τα χιλιοειπωμένα ιμπεριαλιστικά κλισέ:

«η Ελλάδα και οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα παίξουν αυτόν ακριβώς το ρόλο της γεωπολιτικής σταθερότητας, τον οποίο επιδιώκει η διεθνής κοινότητα».

Ήδη τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ έχουν τονίσει τις στρατηγικές ανατροπές στον χώρο της Ανατολικής Μεσογείου που προκάλεσε η τριμερής συνάντηση των υπουργών Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, της Ελλάδας και της Αιγύπτου, αναδεικνύοντας την σοβαρότητα των αποφάσεων που προβλέπουν την παρουσία ελληνικών, αιγυπτιακών και κυπριακών πολεμικών πλοίων για την ασφάλεια της Κύπρου και τη θαλάσσια επιτήρηση, αναμένοντας και την συμμετοχή των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων. Συμφωνία που προβάλλει την τρομοκρατία, ενώ από πίσω έχει το ζήτημα του ανταγωνισμού με την Τουρκία και την ενεργειακή ασφάλεια.

Όλα αυτά αποτελούν συνέχεια του μνημονίου αμυντικής συνεργασίας που υπέγραψαν προχθές οι υπουργοί Άμυνας της Κύπρου και της Αιγύπτου.

• Η συμφωνία των τριών χωρών για θαλάσσια επιτήρηση σημαίνει και παροχή ασφάλειας των ενεργειακών πηγών των χωρών που συνεργάζονται. Περιοχές που ήδη ενεργοποιούνται και Έλληνες επιχειρηματίες του χώρου της ενάργειας.

• Ο χώρος που μπορούν τα κράτη να προβαίνουν σε έρευνες και διάσωση είναι ουσιαστικά ο χώρος ελέγχου πτήσεων (FIR).

• Παράλληλα σημαίνει στρατιωτική εξασφάλιση των συμφωνιών και της μοιρασιάς που έχει κάνει η Ελληνοκυπριακή πολιτική ηγεσία με τεράστιες πετρελαϊκές εταιρίες για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της περιοχής.

Ουσιαστικά δηλαδή οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις όχι μόνο αναλαμβάνουν το ρόλο Χωροφύλακα της Ανατολικής Μεσογείου αναβαθμίζοντας τον ρόλο του ελληνικού αστικού κράτους, αλλά ταυτόχρονα υπερασπίζονται τα οικονομικά και πολιτικά στρατηγικά συμφέροντα της ελληνικής άρχουσας τάξης.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο σχέδιο Επεκτατισμού της ελληνικής άρχουσας τάξης, τον σύγχρονο Μεγαλοϊδεατισμό της.

Αυτοί όμως οι στόχοι του ελληνικού αστικού κόσμου για να υλοποιηθούν χρειάζονται νέους πολεμικούς εξοπλισμούς, μισθοφόρους στρατιώτες, πολεμική εμπλοκή των Ελλήνων στρατιωτών. Για αυτό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δαπανά δισεκατομμύρια ευρώ για αμερικανικούς πολεμικούς εξοπλισμούς, προσλήψεις ΟΒΑ και διατηρεί την ΕΛΔΥΚ. Μια στρατιωτική δύναμη (ΕΛΔΥΚ) που εντάσσεται σε ένα αναβαθμισμένο πολεμικό-επιθετικό σχέδιο και αποστολή, αποκαλύπτοντας ξανά ποιος ήταν οι πραγματικές διεκδικήσεις της Μητέρας Πατρίδας στην Κύπρο και σε όλα την Ανατολική Μεσόγειο.

Η ΕΛΔΥΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ

Ο Π.Καμμένος στην ομιλία του τόνισε τον «εθελοντικό χαρακτήρα» της συμμετοχής των συναδέλφων στρατιωτών. Και το έκανε αυτό πέρα από τους προφανείς εθνικιστικούς ιδεολογικούς λόγους γιατί γνωρίζει ότι η πολεμική εμπλοκή πιθανόν να έχει θύματα στρατιώτες, στους οποίους χρεώνει την ευθύνη!

Ξέρει καλύτερα από τον καθένα τις πιέσεις που ασκούνται στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων για να εξασφαλιστούν οι στρατιώτες για την Κύπρο διαδίδοντας ότι η μετάθεση εκεί είναι Υποχρεωτική.

Κατέχει περισσότερο από τον καθένα ότι ο Ελληνικός Στρατός την Κύπρο, όπως και οπουδήποτε αλλού εκτός ελληνικής επικράτειας διέπεται από σχέσεις Μισθοφορικού Στρατού! Για αυτό δίνουν τα 270 ευρώ στους στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ και τα 20 ευρώ ημερήσια αποζημίωση στους ναύτες των πλοίων του Π.Ν.

Ξέρει ότι η Ανεργία, η οικονομική ανέχεια της λαϊκής οικογένειας που προκάλεσαν τα Μνημόνια που επιβάλλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το τεράστιο οικονομικό βάρος της Υποχρεωτικής Στράτευσης ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ τους φαντάρους να πάνε στην ΕΛΔΥΚ.

Κανένας Φαντάρος στην ΕΛΔΥΚ:

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ για ΑΟΖ, πετρέλαια και Άξονες του Πολέμου

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΕΛΔΥΚ

ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ

ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ-ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ

Να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ

Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα από το εξωτερικό.

Ούτε ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες.

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!»

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ

Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.

Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος – Επιτροπή Αλληλεγγύης Στυρατευμένων, 16 Δεκεμβρίου 2017


Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 18:04
Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.