Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 12:18

Περιμένοντας τις νομοθετικές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή των πλειστηριασμών στα ειρηνοδικεία ... αναβάλλονται οι πλειστηριασμοί για 3 Τετάρτες

Κατηγορία Ειδήσεις

Με ανακοίνωσή της, η πλειοψηφία της διοίκησης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου ενημερώνει ότι «αναβάλλεται η διαδικασία των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς μας με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τους Δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίοι έχουν προγραμματισθεί για τις ακόλουθες ημερομηνίες: Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018»

Με βάση την ανακοίνωση, ο λόγος είναι ότι η πλειοψηφία της διοίκησης Ρούσκα περιμένει «να υλοποιηθούν οι νομοθετικές ρυθμίσεις, οι σχετικές με τη διαδικασία διενέργειας πλειστηριασμών».

ΠΟΙΕΣ;

Η «ρύθμιση» του αυτόφωρου ενάντια στους αγωνιστές/ στριες του κινήματος κατά των πλειστηριασμών της κατοικίας και περιουσίας των λαϊκών νοικοκυριών, που με τη σταθερότητα της δράσης τους ακυρώνουν τη διεξαγωγή τους στα ειρηνοδικεία. «Ρύθμιση» που υποσχέθηκαν Κοντωνής - Τόσκας σε «θεσμούς» - τράπεζες - πρόθυμους μεγαλοσυμβολαιογράφους, την οποία ο Ρούσκας χαρακτηρίζει «προαπαιτούμενο» ως γνώστης και απ'ευθείας συνομιλητής - όπως αποκαλύπτει στην ανακοίνωση αναβολής της προηγούμενης Τετάρτης.

Η προκλητικότητα του προέδρου και της περί αυτόν διοίκησης του συγκεκριμένου συλλόγου έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Εκτός από το να ζητάνε νέα μέτρα καταστολής ενάντια στο λαϊκό κίνημα, τα αποκαλούν απαιτούμενους «ευαίσθητους χειρισμούς» για τον «κοινό στόχο», που δεν είναι άλλος από την «ομαλή και ασφαλή διεκπεραίωση» της αρπαγής όποιου στοιχείου απέμεινε στα φτωχοποιημένα νοικοκυριά: σπίτι, μαγαζί, χωράφι. «Ομαλή και ασφαλή» θεωρούν βέβαια τη διαδικασία των ηλεκτρονικών (από τράπεζες και κρατικούς φορείς) στα ιδιωτικά γραφεία, γι αυτό και δεν την αναβάλλουν.

Με τον κυνισμό δε που τους περισσεύει γράφουν ότι ο «κοινός στόχος» είναι «προς το συμφέρον όλων υπό τις παρούσες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την Ελληνική κοινωνία και αγορά».

Την κοινωνική πλειοψηφία, που χειμάζεται από τις πολιτικές του μνημονίου, την χωρίζει τεράστιο χάσμα με τον Ρούσκα και ό,τι εκπροσωπεί και υπηρετεί. Ας μιλάνε μόνο για την αγορά, που γνωρίζουν εξαιρετικά τους κανόνες και τα παιχνίδια της.

Το κίνημα στο πόστο του, αυτοί στο δικό τους.

Συντονισμός Συλλογικοτήτων περιοχών Αττικής - ΣΥ.Σ.Α.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 12:28
Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.