Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 10:45

Δολοφονική στοχοποίηση του Π. Κωνσταντίνου

Κατηγορία Ειδήσεις

Π. Κωνσταντίνου: Καμία συκοφάντηση και δολοφονική στοχοποίησή μου δεν θα μείνει αναπάντητη.

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Αιόλου 47, 5ος όροφος.Τηλ. 2013232871, 6932828964

Αθήνα 9/5/2018

Καμία συκοφάντηση και δολοφονική στοχοποίησή μου δεν θα μείνει αναπάντητη.

Το τελευταίο διάστημα η φαιά προπαγάνδα προσπαθεί να στοχοποιήσει φωνές που αντιστέκονται στις φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις χρησιμοποιώντας το ψέμα αλλά και την απειλή, ακόμη και δολοφονικής επίθεσης.

Με ανάρτηση στη δική του ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook, ο Ησαίας Κωνσταντινίδης, αρθρογράφος στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ.

«“Ένα άλλο δικαστήριο θα τους δικάσει” (Εκείνος που Πρέπει) 5/5/2010, ο ξένος πράκτορας που παρουσιάζεται ως “Πέτρος Κωνσταντίνου” -το πραγματικό του όνομα είναι στη διάθεση μας- καίει την τράπεζα “Marfin” με το γνωστό τραγικό αποτέλεσμα.

Είναι ένοχος θανάτου του ελληνισμού. Το δικαστήριο-ελλανοδικείο απεφάνθη: ΘΑΝΑΤΟΣ».

Παραθέτει και φωτογραφία μου, για να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι εννοεί μόνον εμένα.

Αυτή η δημόσια ανάρτηση, είναι άμεση πρόκληση–πρόσκληση για την δολοφονία μου. Την πραγματική και της προσωπικότητάς μου.

Παρόμοιου τύπου συκοφάντηση και απειλή είχε εκτοξεύσει εναντίον μου και ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος καταδικάστηκε στο δικαστήριο για τις αθλιότητες του.

Ως δημοτικός σύμβουλος σύμβουλος Αθήνας με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας και συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ δηλώνω ότι τέτοιες μεθοδεύσεις θα πάρουν τις απαντήσεις που τους αξίζουν και σε δικαστικό επίπεδο.

Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας, μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ

ΚΕΕΡΦΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 15:49
Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.