Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 13:58

Στην αστυνομοκρατούμενη Λευκίμμη: Τον έβαλαν να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση για να μπορεί να πάει στο χωράφι του!

Κατηγορία Ειδήσεις

Στην αστυνομοκρατούμενη Λευκίμμη: Τον έβαλαν να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση για να μπορεί να πάει στο χωράφι του!

Κι όλ' αυτά επειδή είναι δίπλα στον ΧΥΤΑ!

Πολλές φορές τα αυτονόητα πράγματα δεν είναι και τόσο... αυτονόητα. Όπως για παράδειγμα το να πάει κάποιος ελεύθερα και ανεμπόδιστα στο... χωράφι του!

Στη Λευκίμμη της Κέρκυρας λοιπόν, το αστυνομοκρατούμενο, όπως το χαρακτηρίζουν οι κάτοικοί του, χωριό, λόγω των αντιδράσεων ενάντια στη λειτουργία του ΧΥΤΑ, οι αρχές ζήτησαν από κάτοικο να συμπληρώσει και να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να πάει στο ίδιο το κτήμα του. Κι όλα αυτά, διότι η περιουσία του βρίσκεται κοντά στον χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων!

Τα παραπάνω καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής, δημοσιεύοντας την υπεύθυνη δήλωση στο Facebook, με το εξής σχόλιο:

Ξέρετε τι συμβαίνει σε ένα χωριό της Ελλάδας; Ξέρετε τι συμβαίνει στη Λευκίμμη της Κέρκυρας; Φυσικά και δεν το ξέρετε γιατί τα ΜΜΕ πνίγουν το ζήτημα . Ένα ολόκληρο χωριό είναι περικυκλωμένο από 500 άνδρες των ΜΑΤ. Αυτό συμβαίνει γιατί οι κάτοικοι αντιδρούν στη λειτουργία ΧΥΤΑ δίπλα στο χωριό τους. Δείτε την υπεύθυνη δήλωση που αναρτώ. Κανείς δεν μπορεί να πάει στο χωράφι του ,να ποτίσει τις ντοματιές και να ταΐσει τις κότες του αν δεν έχει άδεια από την αστυνομία. Ενημερωθείτε, σε ένα χωριό της πατρίδας μας έχει καταλυθεί η Δημοκρατία.

D.PALEOHORITIS

alfavita.gr

Γράφτηκε από 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 14:04
Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο