Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 01:24

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ: ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ Δευτέρα 14/1 ώρα 7.30μμ, Νοσότρος

Κατηγορία Ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ: ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ Δευτέρα 14/1 ώρα 7.30μμ, Νοσότρος


Μαζεύει ζητιανεύοντας ιδεολογίες από δεξιά και αριστερά προκειμένου να μπει στο πολιτικό προσκήνιο, να οργανώσει την Αντίδραση, και να εφαρμόσει τη θανατοπολιτική, τον μιλιταρισμό, την απόλυτη εξουσία. Το έκανε τη δεκαετία του ‘20 με επιτυχία το επαναλαμβάνει και σήμερα.
Μιλούν πλέον ανοιχτά. Έχοντας βρει τον εσωτερικό εχθρό (μετανάστες, κοινωνικά κινήματα), και τον εξωτερικό εχθρό, προετοιμάζονται για άλλον έναν ακρωτηριασμό της κοινωνίας για άλλη μια νέα καταστροφή
Ήρθε η ώρα να δώσουμε μια κοινωνική και κινηματική απάντηση στη μισαλλοδοξία, στην διάλυση του κοινωνικού δεσμού, στην ανάθεση, που τροφοδοτούν τον καμουφλαρισμένο ναζιστοφασισμό.

Εισηγήσεις:
Νίκος Γιαννόπουλος Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα
Τάσος Κωστόπουλος Δημοσιογράφος- Ιστορικός
Λεωνίδας Υψηλάντης Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας

Όμως ο χρόνος τρέχει και τελειώνει γρήγορα και η άκρα-Δεξιά βρίσκεται ήδη σε θέση "πολιτιστικής ηγεμονίας" σε πολλά πεδία. Και το δικό μας στρατόπεδο, ως σύνολο, έχει μείνει πίσω αρκετές δεκαετίες . Για να το αντιμετωπίσουμε αυτό απαιτείται αρκετή κοινή προσπάθεια συμπεριλαμβανόμενης και μιας επώδυνης αυτο-κριτικής.

Δευτέρα 14 Γενάρη ώρα 7.30μμ Θεμιστοκλέους 66 Νοσότρος

 

https://www.facebook.com/events

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 01:28
Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.