Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 21:57

Νέα Σμύρνη: Ανοιχτή Εκδήλωση της ΠΟΛΗΣ ΑΝΑΠΟΔΑ στον «Γαλαξία» Τετάρτη 20 Μάρτη 2019, στις 19.00

Κατηγορία Ειδήσεις

Ανοιχτή Εκδήλωση της ΠΟΛΗΣ ΑΝΑΠΟΔΑ στον «Γαλαξία»

Τετάρτη 20 Μάρτη 2019, στις 19.00

«Κάθε Μάρτη αρχίζει μιαν άνοιξη»

Μανόλης Αναγνωστάκης

Έχοντας δηλώσει για άλλη μια φορά «παρούσα» μπροστά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, η «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ –Αριστερή Παρέμβαση στους δρόμους της Νέας Σμύρνης» πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση τη Τετάρτη 20 Μάρτη 2019 στην κεντρική πλατεία, στον «Γαλαξία».

Παλεύοντας 21 χρόνια μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, το αρχαιότερο σχήμα που παρεμβαίνει στην πόλη καλεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους ανέργους, τους κατοίκους και τη νεολαία σε μια ουσιαστική συζήτηση.

-Για να περπατήσουμε μαζί στους δρόμους του αγώνα.

-Για να πάρουμε πίσω όσα μας στέρησαν στα προηγούμενα χρόνια του γκρεμίσματος εργατικών κατακτήσεων ολόκληρου αιώνα.

-Για να διεκδικήσουμε ξανά το δικαίωμα της νεολαίας στο όνειρο.

-Για να ανιχνεύσουμε δρόμους συσπείρωσης και συστράτευσης όλων όσοι πλήττονται από την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων κάθε δημόσιου χώρου, της αύξησης των δημοτικών τελών, της υποβάθμισης της παιδείας, της εμπορευματοποίησης κάθε δραστηριότητας στην πόλη.

Εκείνων που αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στις αξίες της συλλογικότητας, του αγώνα, της αντίστασης, του πολιτισμού, του αντιφασισμού. Που εναντιώνονται στο Δήμο – επιχείρηση, στην «ανακύκλωση» των ανέργων, στη λογική της διαχείρισης της συλλογικής φτώχειας μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο των μνημονίων, των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών, του Κλεισθένη Ι και των περιορισμών του κράτους, τοπικού, περιφερειακού και κεντρικού.

-Για να βάλουμε φραγμό στην επίθεση της αντι-μεταρρύθμισης του κεφαλαίου, της ΕΕ και των κυβερνήσεών τους, καθώς και στους τοπικούς διαχειριστές της πολιτικής τους. Μιας πολιτικής που απειλεί όχι μόνο το φυσικό και χτισμένο περιβάλλον, όχι μόνο τη δημόσια περίθαλψη, το δικαίωμα στη μόρφωση, τη στέγη και την υγεία, αλλά ανοιχτά πια την ίδια τη ζωή μας.

-Για να πάψει να φορτώνεται η κρίση του καπιταλιστικού συστήματος στις πλάτες του κόσμου της εργασίας

Επιδιώκουμε μια πλούσια συζήτηση για όλα αυτά και πολλά άλλα. Μια συζήτηση που θα μετατρέψει την εκδήλωση σε «λαϊκή συνέλευση» συλλογικής επεξεργασίας του προγράμματος και της διακήρυξης της ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ, μπροστά στις εκλογές της 19ης Μαΐου.

Άνοιγμα της συζήτησης θα κάνει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας Γιάννης Φραγκούλης καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

 

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ – ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 23:01
Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.