Τετάρτη, 15 Μαϊος 2019 21:28

Εκδήλωση Εκτός Σχεδίου στην Νέα Ιωνία & Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική | Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης της Εκτός Σχεδίου

Κατηγορία Ειδήσεις

Με φόντο τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, σας προσκαλούμε την Παρασκευή 17 Μάη και ώρα 8μμ, στην συγκέντρωση που θα γίνει στην πλατεία Σημηριώτη και συνδιοργανώνουν η Εκτός Σχεδίου στην Νέα Ιωνία και η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική.

 

Δίνουμε ξανά τη μάχη με αντικυβερνητικό, αντιΕΕ και αντιδιαχειριστικό πολιτικό περιεχόμενο, θέλοντας να εκφράσουμε την ανάγκη συγκρότησης ενός μαχητικού κινήματος στην πόλη μας για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων και των αναγκών μας τόσο από τη κυβέρνηση όσο και τη τοπική διοίκηση.

 

Ομιλητές:

Αγγελική Βάσιλα: Eπικεφαλής Εκτός Σχεδίου

Κώστας Τουλγαρίδης: Eπικεφαλής Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Αναστασία Γεωργακοπούλου, υποψήφια της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στο βόρειο τομέα

 

Μετά τις 10μμ, θα συνεχίσουμε με γλέντι με ζωντανή μουσική, άφθονο κρασί και φαί, παρέα και συζήτηση στο στέκι της Εκτός Σχεδίου, Νισύρου και Πάτμου (κοντά σε ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας). Η οικονομική ενίσχυση της κίνησης είναι σημαντική βοήθεια στην κάλυψη των εξόδων συμμετοχής μας στις δημοτικές εκλογές, και στην πολιτική και οικονομική μας αυτοτέλεια.

 

Με τον ρεαλισμό των αναγκών μας

Ενάντια στις πολιτικές κυβέρνησης – ΕΕ - κεφαλαίου

  

 

ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στην Νέα Ιωνία

www.ektossxediou.blogspot.gr

 

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην ΑΤΤΙΚΗ – Ανταρσία σε κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ

anticapitalist-attiki.blogspot.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 10:14
Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.