Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 01:19

Συγκέντρωση στα δικαστήρια για τη δίκη των Π. Βαϊνά και Γ. Χρόνη, 17-11-2015.Στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ 8:00-11:00 πμ και συγκέντρωση συμπαράστασης.

Κατηγορία Ειδήσεις

ΣYΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΙΓΑΛΕΩ

Στάση εργασίας και συγκέντρωση στα δικαστήρια για τη δίκη των αιρετών

Π. Βαϊνά και Γ. Χρόνη, 17-11-2015

 

Συνάδελφοι/ισσες,

Όπως γνωρίζετε την Τρίτη 17 Νοέμβρη 2015 δικάζονται οι αιρετοί Π. Βαϊνάς και Γ. Χρόνης οι οποίοι έχουν μηνυθεί από υποψήφιους διευθυντές μετά από τις κρίσεις των διευθυντών του 2011. Ως λόγοι για τις μηνύσεις των υποψήφιων διευθυντών αναφέρονται η «παράβαση καθήκοντος» και η «κατάχρηση εξουσίας» και όλα αυτά γιατί βαθμολογήθηκαν με χαμηλό βαθμό από τους αιρετούς. Υπενθυμίζουμε εδώ ότι οι αιρετοί είχαν όλο το δικαίωμα να πράξουν έτσι και τους τιμά που στην βαθμολόγησή τους πήραν υπόψη τους τις καταγγελίες που είχαν εις βάρος τους οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι για αυταρχική και αντισυναδελφική συμπεριφορά από Συλλόγους Εκπαιδευτικών της Γ΄Αθήνας.

Η εκπαιδευτική κοινότητα στέκεται αλληλέγγυα στο πλευρό των αιρετών Π. Βαϊνά και Γ. Χρόνη, μέχρι την τελική απαλλαγή τους από κάθε δίωξη. Αυτό δηλώνουν οι χιλιάδες υπογραφές των εκπαιδευτικών (της Γ΄Αθήνας και άλλων περιοχών της χώρας) καθώς και τα εκατοντάδες ψηφίσματα συμπαράστασης από Συλλόγους Γονέων, εκπαιδευτικά-εργατικά σωματεία, πολιτικούς φορείς, δημοτικά συμβούλια κ.α που έχουν ήδη συγκεντρωθεί υπέρ των αιρετών.

– Η ΑΔΕΔΥ για την ημέρα της δίκης έχει κηρύξει 3ωρη στάση εργασίας (8.00-11.00 π.μ.) και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια (πρώην σχολή Ευελπίδων κτίριο 9, αίθουσα 12). Η στάση εργασίας καλύπτει όλους τους συναδέλφους/ισσες που θέλουν να παραβρεθούν και να συμπαρασταθούν (επισυνάπτεται).

 – Για τη διευκόλυνση των συναδέλφων ο Σύλλογος μας θα διαθέσει λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει από την πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω στις 8.15 π.μ.

Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να τσακίζουν εκπαιδευτικούς και να τους τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτιού γελιούνται. Το εκπαιδευτικό κίνημα όχι μόνο δεν τρομοκρατείται αλλά θα βάλει κι ένα τέλος σε αυτές τις πρακτικές που στοχεύουν στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης.

– Ζητάμε να σταματήσουν τώρα οι μηνύσεις και οι διώξεις. Να αθωωθούν οι αιρετοί, Παντελής Βαϊνάς και Γιώργος Χρόνης.

Συμπαράσταση στους διωκόμενους συναδέλφους Π. Βαϊνά και Γ. Χρόνη – Στάση Εργασίας 17/11

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους συναδέλφους Παντελή Βαϊνά και Γιώργο Χρόνη, αιρετούς του ΠΥΣΠΕ Γ΄ Αθήνας, οι οποίοιδικάζονται στις17 Νοεμβρίου(!!!!)γιατί έχουν μηνυθεί από υποψήφιους διευθυντές μετά από τις κρίσεις των διευθυντών του 2011. Ως λόγοι για τις μηνύσεις των υποψήφιων διευθυντών αναφέρονται η «παράβαση καθήκοντος» και η «κατάχρηση εξουσίας» και όλα αυτά γιατί βαθμολογήθηκαν με χαμηλό βαθμό από τους αιρετούς. Υπενθυμίζουμε εδώ ότι οι αιρετοί είχαν όλο το δικαίωμα να βαθμολογήσουν όπως αυτοί έκριναν και τους τιμά που στην βαθμολόγησή τους πήραν υπόψη τους τις καταγγελίες που είχαν εις βάρος τους οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι γιααυταρχική και αντισυναδελφική συμπεριφορά από Συλλόγους Α/θμιας Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας.

 

Μετά και την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απαιτεί να σταματήσουν τώρα οι ποινικές διώξεις σε βάρος των αιρετών γιατί ποινικοποιούν τη συνδικαλιστική δράση και την έκφραση γνώμης καιαποφασίζει διευκολυντική στάση εργασίας για την Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015, από τις 8:00 έως τις 11:00πμ και συγκέντρωση συμπαράστασης στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων(κτήριο 9, αίθουσα 12).

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

 

adedy.gr

 

53 ψηφίσματα συλλόγων-φορέων και ατομικές υπογραφές συμπαράστασης

για τις διώξεις των εκπαιδευτικών Βαϊνά-Χρόνη.

 

53 ψηφίσματα συμπαράστασης από συλλόγους και φορείς και ατομικές υπογραφές για τις διώξεις των εκπαιδευτικών Βαϊνά-Χρόνη

41 ψηφίσματα από συλλόγους Π.Ε.
Αιγάλεω
Δ. Γληνός
Ν. Πλουμπίδης
Σαλαμίνα
Σύρος-Τήνος-Μύκονος
Χαϊδάρι
Μ. Αλέξανδρος, Θεσσαλονίκη
Γ. Ρίτσος, Μολάοι
Πρόοδος, Πειραιά
Έλλη Αλεξίου, Περιστέρι
Δυτική Αττική
Δ. Θεοτοκόπουλος, Ηράκλειο
Άνω Λιόσια-Φυλή-Ζεφύρι
Περικλής
Χρυσόστομος Σμύρνης
Αριστοτέλης
Μεσσηνία
Χανιά
Ν. Πλαστήρας, Καρδίτσα
Α΄ Αθήνας
Μαρούσι
Καλλιθέα-Μοσχάτο
Ρ. Φεραίος, Πειραιάς
Παρθενώνας
Κ. Σωτηρίου
Νίκαια-Πειραιάς
Κορινθία
Αθηνά
Ν. Αργοσαρωνικού
Ημαθίας
Μύσων, Σητείας
Πλήθων, Λακεδαίμονος
Προμηθέας
ΔΟΕ
Γ.Σ. Σεφέρη
Αριστοτέλης, Θεσσαλονίκη
Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα
Σάμος
Έδεσσα
Ικαρία-Φούρνοι
Πλάτων, Θεσσαλονίκη

3 ψηφίσματα από Δ.Ε
Γ.Σ προέδρων ΕΛΜΕ
ΕΛΜΕ Πάρου Αντιπάρου
Β΄ ΕΛΜΕ Αθήνας

7 ψηφίσματα άλλων φορέων
ΑΔΕΔΥ
Αριστερό Σχήμα Ιλίου, δημοτική παράταξη
Σύλλογος εργαζομένων νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΕ60.50 -ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΠΕ70.50 ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ - ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ/ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.
Σύλλογος γονέων 1ου Λυκείου Αγίας Παρασκευής
Ένωση συλλόγων γονέων Αγίας Παρασκευής

1 ψήφισμα αιρετών Λασηθίου( υπογράφουν 2 αιρετοί )
1. Αλεξάκης Αλέξανδρος, αιρετός ΠΥΣΠΕ Λασηθίου
2. Πασπαράκης Γιάννης, αναπλ. Αιρετός ΠΥΣΠΕ Λασηθίου

 

1 ψήφισμα αιρετών Π.Ε και Δ.Ε.( υπογράφουν 40 αιρετοί )
29.10.2015
Ψήφισμα συμπαράστασης στους αιρετούς Π. Βαϊνά και Γ. Χρόνη που δικάζονται 12, 17 και 23/11 !!!


Ως αιρετοί εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών σε ΠΥΣΠΕ /ΠΥΣΔΕ ,ΑΠΥΣΠΕ/ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους Παντελή Βαϊνά και Γιώργο Χρόνη, αιρετούς της Γ΄Αθήνας οι οποίοι έχουν μηνυθεί από υποψήφιους διευθυντές μετά από τις κρίσεις των διευθυντών του 2011. Ως λόγοι για τις μηνύσεις των υποψήφιων διευθυντών αναφέρονται η "παράβαση καθήκοντος" και η "κατάχρηση εξουσίας" και όλα αυτά για τη βαθμολογία που έβαλαν ως αιρετοί. Οι αιρετοί συμμετέχοντας σε συλλογικά όργανα εφαρμόζουν τις κείμενες διατάξεις της εκπαιδευτικής νομοθεσίας, τις συλλογικές αποφάσεις των πρωτοβάθμιων σωματείων και του δευτεροβάθμιου οργάνου(ΔΟΕ),τον κώδικα διοικητικής διαδικασίας ,τον συνδικαλιστικό νόμο και ποτέ σύμφωνα σύμφωνα με την ατομική τους κρίση μόνο μέσα από συλλογικές διαδικασίες εκφράζοντας τον κλάδο. Έτσι οι αυταρχικές και αντισυναδελφικές συμπεριφορές από Συλλόγους Α/θμιας Εκπαίδευσης της Γ΄Αθήνας πρέπει να ληφθούν υπόψη από τους αιρετούς στα πλαίσια της έννομης εκπροσώπησής τους.
Τονίζουμε ότι οι αιρετοί είχαν δεσμευτεί σε Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων Π.Ε της Γ΄Αθήνας, να κρατήσουν αυτή τη στάση πολλούς μήνες πριν το 2011 και τις κρίσεις των διευθυντών και χωρίς να γνωρίζουν καν ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι διευθυντές. Παρόμοια στάση κράτησαν και άλλοι συνάδελφοι/ισσες μας αιρετοί σε πολλά ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ σε όλη την Ελλάδα. Άρα οι αιρετοί εφάρμοσαν τη διακηρυγμένη θέση τους η οποία μάλιστα υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία των συναδέλφων της Γ΄Αθήνας τον Νοέμβριο του 2010 στις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια όπου εκλέχτηκαν ως αιρετοί. Είναι σαφές δηλαδή ότι οι υποψήφιοι διευθυντές βαθμολογήθηκαν όχι με βάση "προσωπική διαφορά ή εμπάθεια" αλλά γιατί υπήρχαν σε βάρος τους σοβαρές καταγγελίες για αντισυναδελφική συμπεριφορά από τα συνδικαλιστικά σωματεία της Γ΄Αθήνας.
Σημειώνουμε ότι κατά πολύ "περίεργο τρόπο" σε διάστημα δέκα ημερών ορίστηκαν 4 δίκες σε βάρος των συναδέλφων!!! Συγκεκριμένα:
- Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015: Εκδικάζεται η αγωγή του Χαράλαμπου Αλεξανδράτου (πρώην Διευθυντή Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας ) εναντίον του εκπαιδευτικού Γιώργου Χρόνη για συνδικαλιστικό του φυλλάδιο που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2009 (ο κ. Χαράλαμπος Αλεξανδράτος αρχικά ζητούσε με την αγωγή του το ποσό των 125.000 € και στη συνέχεια μείωσε το ποσό στα 30.000 €).
- Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 (ανήμερα της γιορτής του Πολυτεχνείου): Εκδικάζονται οι μηνύσεις των Αταλλιώτου Κυριακής (σχολικής συμβούλου) και του Δάτσικα Θεοδοσίου (πρώην διορισμένου μέλους υπηρεσιακού συμβουλίου της Γ΄ Αθήνας) εναντίον των εκπαιδευτικών Παντελή Βαϊνά και Γιώργου Χρόνη σχετικά με κρίσεις επιλογής στελεχών εκπαίδευσης το καλοκαίρι του 2011.
- Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015: Εκδικάζεται (εξ αναβολής) η μήνυση του Χαράλαμπου Αλεξανδράτου εναντίον του εκπαιδευτικού Παντελή Βαϊνά σχετικά με κρίσεις επιλογής στελεχών εκπαίδευσης το καλοκαίρι του 2011.
Παράλληλα έχουν ξεκινήσει από το Υπουργείο οι διαδικασίες για την παραπομπή των συναδέλφων μας στο πειθαρχικό συμβούλιο της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ & ΔΕ Αττικής με το ερώτημα της δυνητικής αργίας (ν. 4325).
ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ:
-Αναδεικνύουν τα προβλήματα που συσσωρεύει η κυβερνητική πολιτική.
-Αρνούνται κάθε ρουσφέτι, ελέγχουν, καταγγέλλουν και αποκαλύπτουν τις αυθαίρετες-παράνομες ενέργειες, πελατειακές σχέσεις και αδιαφανείς διαδικασίες.
-Βρίσκονται έξω απ’ τη λογική της διοίκησης και τις έριδες για τη νομή της εξουσίας.
-Βρίσκονται δίπλα σε όσους συναδέλφους υφίστανται αδικίες, διώξεις, αυθαιρεσίες.
-Εφαρμόζουν και υλοποιούν τις αποφάσεις των Συλλόγων και των
Γ. Συνελεύσεων.
- Ενημερώνουν τους συναδέλφους για κάθε στάση, θέση και ενέργειά τους.
-Ασκούν τη θητεία του/της ενάντια στον παραγοντισμό και τις προσωποπαγείς θέσεις.
Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ.
ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ.
ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ .
ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ.
ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ .
Είναι σαφές λοιπόν σε όλους ότι σε μια περίοδο διαρκούς ποινικοποίησης των αγώνων, σε μια περίοδο που εξαιτίας του απαράδεκτου πειθαρχικού δικαίου έχουμε πολλαπλά κρούσματα άδικων διώξεων συνδικαλιστών σε όλη την Ελλάδα, οι μηνύσεις, οι αγωγές και οι διώξεις σε βάρος των αιρετών του κλάδου εντάσσονται σε μια γενικότερη προσπάθεια καταστολής της συνδικαλιστικής δράσης. Αυτό δε θα το επιτρέψουμε!
Καλούμε την εκπαιδευτική κοινότητα να σταθεί αλληλέγγυα στο πλευρό των αιρετών Π. Βαϊνά και Γ. Χρόνη, μέχρι την τελική απαλλαγή τους από κάθε δίωξη. Αυτό εξάλλου δηλώνουν οι χιλιάδες υπογραφές των εκπαιδευτικών (της Γ΄Αθήνας και άλλων περιοχών της χώρας) καθώς και τα εκατοντάδες ψηφίσματα συμπαράστασης από Συλλόγους Γονέων, εκπαιδευτικά-εργατικά σωματεία, πολιτικούς φορείς, δημοτικά συμβούλια κ.α που έχουν ήδη συγκεντρωθεί υπέρ των αιρετών.
- Ζητάμε να σταματήσουν τώρα οι μηνύσεις και οι διώξεις. Να αθωωθούν οι αιρετοί, Παντελής Βαϊνάς και Γιώργος Χρόνης. Ζητάμε από τη Δ.Ο.Ε. και την ΑΔΕΔΥ να στηρίξουν συνδικαλιστικά, οικονομικά και νομικά τους συναδέλφους.
- Να κηρυχτούν στάσεις εργασίαςτις ημέρες των δικών (12-17 και 23 Νοέμβρη 2015) και να παραστεί αντιπροσωπεία της ΔΟΕ και της ΑΔΕΔΥ στο δικαστήριο.
- Η ΔΟΕ και οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών να οργανώσουν άμεσα παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας για να σταματήσει τώρα κάθε πειθαρχική δίωξη.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ
ΣΕ ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΠΕ/ΑΠΥΣΔΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ:
1.Αγαπητός Θανάσης αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας
2.Αναγνωσταράς Γιάννης αιρετός ΠΥΣΠΕ Δ’ Αθήνας
3.Βουρτσάκη Βάνα αναπληρ.αιρετή ΑΠΥΣΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας
4.ΚαβακλήςΛουκάς αιρετός ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας
5.Καλημερίδης Γιώργος αιρετός ΠΥΣΠΕ Κυκλάδων
6.Καραμπατζάκη Αλίκη αναπληρωματική αιρετή ΠΥΣΠΕ Λασιθίου
7.Μενδώνης Πέτρος αναπλ.αιρετός ΠΥΣΠΕ Πειραιά
8.Μπουρδομπουρα Γεωργία αιρετή ΠΥΣΠΕ Πέλλας
9.Νταλιάνης Πέτρος αναπληρ.αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Πελοποννήσου
10.Παντελίδης Ντίνος αναπλ. αιρετός ΠΥΣΠΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης
11.Παπαδοπούλου Ελισάβετ αιρετή ΑΠΥΣΠΕ Πελοποννήσου
12.Παπασπύρος Νίκος αιρετός ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας
13.Προκόβας Χρήστος αιρετός ΠΥΣΠΕ Πειραιά
14.Σταυροπούλου Άννα Μάγια αναπληρωματική αιρετός ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας
15.Τσίτσος Άρης αιρετός ΠΥΣΠΕ Λασιθίου
16.Χριστοφόρου Νίκος αιρετός ΠΥΣΠΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης
17.Φατούρου Αγγελική αιρετή ΑΠΥΣΔΕ Αττικής
18.Φώτης Μαντζώρος, αναπληρωτής αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου
19. Κακαγιάννης Αντώνης, Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου
20. Χρήστος Κανδηλώρος, Αναπληρωματικός αιρετός ΠΥΣΠΕ Ανατολ. Αττικής
21. Τουλγαρίδης Κώστας αιρετός Αν. Αττικής
22. Λαδά Χριστίνα , αιρετός ΠΥΣΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
23. ΓΚΙΛΗ ΜΑΡΙΑ , ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΙΡΕΤΗ ΠΥΣΠΕ ΠΕΛΛΑΣ
24. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
25. Γκαραγκάνης Τάσος, αιρετός Καρδίτσας
26. Σακελλαρίου Γιώργος, αιρετός Καρδίτσας
27.Κληρονόμου Ντίνα αιρετός ΠΥΣΠΕ Χανίων
28. Νίκος Ζαμπουλάκης, αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης
29. ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, αιρετός ΠΥΣΠΕ Βοιωτίας 30. Μακρυγιάννης Στέφανος, αιρετός ΠΥΣΠΕ Ροδόπης 31. Θεολόγος Ταμπάκης, αναπληρωτής αιρετός ΠΥΣΠΕ Ξάνθης
32. Χρήστος Κάτσικας, αναπληρωτής αιρετός ΑΠΥΣΔΕ Αττικής
33. Μαρία Δανιήλ, αιρετός ΠΥΣΔΕ Δ΄ Αθήνας
34. Σταύρος Καλλώνης, αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Αττικής
35. Αλεξάκης Αλέξανδρος αιρετός ΠΥΣΠΕ Λασιθίου
36. Μάκης Μαυρέλης, αναπληρωτής αιρετός ΠΥΣΔΕ Δ΄Αθήνας
37. Ντούλας Πάνος αιρετός ΠΥΣΔΕ Κορινθίας
38. Παπαμιχαήλ Παναγιώτης τακτικό μέλος ΑΠΥΣΔΕ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 39. Σταματία Γιάντσιου Αιρετός ΠΥΣΠΕ Πιερίας
40. Ευαγγελία Θεοδώρου Αναπλ. Αιρετός ΠΥΣΠΕ Πιερίας


Ατομικές υπογραφές εκπαιδευτικών, γονέων και άλλων εργαζομένων

Τσιώλης Σωτήρης – Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής, μέλος του Ε’ Συλλόγου Θεσσαλονίκης “Δέλμούζος – Κουντουράς”.

Σιδεράκου Φιλιώ
Εκπαιδευτικός ΠΕ 11
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΕΡΝΑΚΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΒΗΣ

Γιώργος Σπυριδάκης, δάσκαλος, Ηράκλειο Κρήτης

Μητροπούλου Κων/να Νηπιαγωγός 11ου Ν/Γ Καματερού

ΔΟΥΚΑ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΠΕ70

ΖΑΓΟΥΡΙΑΝΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

ΡΕΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Δ/Ν ΝΗΣΙΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΔΗΛΩΝΩ ΑΜΕΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (Γ. ΧΡΟΝΗ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Π. ΒΑΙΝΑ) ΜΕΝΤΖΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΠΑΣ/ ΔΑΣΚΑΛΟΣ / 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ70 12ο ΔΗΜ.ΣΧ. ΙΛΙΟΥ **Την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας....Δεν είσαι μόνος σου Γιώργο αλλά και όλοι εμείς οι απλοί δάσκαλοι που καθημερινά στα σχολεία βιώνουμε τη δύναμη της εξουσίας κι εσύ με τη στάση σου απάντησες για όλους μας.

Παναγιώτης Κούμας ,Δάσκαλος 16ο Δ.Σ.Ιλίου

Έλενα Κιτσούλη Νηπιαγωγός ειδικής αγωγής
ΠΕ ν Πιερίας

Αυγεροπούλου Άννα δασκάλα 5ο Δημ.Σχολ. Χαλανδρίου

Αφροδίτη Βουρίκη, δασκάλα

Τσιτσιμπής Γιώργος Μέλος ΔΣ Εκπαιδευτικών ΠΕ Καρδίτσας
Ζιάκα Άννα Μέλος ΔΣ Εκπαιδευτικών ΠΕ Καρδίτσας
Γκαραγκάνης Τάσος Πρόεδρος ΔΣ Εκπαιδευτικών ΠΕ Καρδίτσας

Ζωσιμιάδη Βέτα ΠΕ70

Παπαβασιλείου Αθανάσιος, δάσκαλος

Ρήγα Σταυρούλα, Δασκάλα

Κων/νος Παπαζήσης, καθηγητής

Μαρία Φανακίδου
ΠΕ 16.01
Αναπληρώτρια καθηγήτρια Θεωρητικά Βυζαντινής Μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Βόλου

Θεοδωρος Μπούρας, πρόεδρος συλλόγου γονέων 4ου λυκείου Αιγάλεω

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΣΙΩΠΟΥΝ!!!..ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ –ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

Χρήστος Βούλγαρης Εκπρόσωπος Γονέων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου στην Ένωση Γονέων Ιλίου

Αδαμάκη Ροδή δασκάλα

Ελένη Γούλα Εκπαιδευτικός ( ΠΕ70)

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕ20 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Γιώργος Γκρίλης Εκπαιδευτικός ΠΕ 01 Θεολόγος

Tσιμπίδη Μένια ΠΕ 06. 3ο ΓΕΛ Πετρούπολης

Στυλιανή Κουλουλία Π.Ε. 06

Τσεχελίδου Βασιλική Δασκάλα ΠΕ70, Ν. Ημαθίας

Ρήγα Ευαγγελία ,νηπιαγωγός, μέλος συλλόγου ''Αριστοτέλης''.

Νάνος Βαγγέλης μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας

Χριστίνα Σουλελέ, Π.Ε. 70

Πασσάς Βαγγέλης, μέλος ΔΣ Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας

Ειρήνη Σκοπελίτου ΠΕ70 (Αθήνα, σύλλογος Αριστοτέλης)

ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.
ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Π.Ε. 11 16ο Δ/Σ ΙΛΙΟΥ

Αποστολάκης Δημήτρης Δ/ντής 50ου Δημ. Σχολ. Ηρακλείου

Ηλίας Τσολακίδης Πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Να σταματήσουν οι πειθαρχικές διώξεις και
κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης και της παρεμπόδισης της έκφρασης της ελεύθερης βούλησης των εκπαιδευτικών.
Νίκος Ξυδούλης Δάσκαλος στο 33ο ΔΣ Λάρισας

Πατέλη Βιολέττα ( Αντιπρόεδρος συλλόγου Π.Ε. Ανατολικής Αττικής '"Κώστας Σωτηρίου" )

Μιχάλης Αργύρης, Δάσκαλος, 20ο Δ. Σχ. Αγίου Δημητρίου

Παναγιώτα Παπαφιλίππου, εκπαιδευτικός Π.Ε.

Μάκης Μαυρέλης, Πρόεδρος ΕΛΜΕ Καλλιθέας- Νέας Σμύρνης- Μοσχάτου Μαίρη Πρίμη, Γραμματέας ΕΛΜΕ Καλλιθέας- Νέας Σμύρνης- Μοσχάτου

Καλόξυλου Φούλη ταμίας συλλόγου Κερατσινίου- Περάματος 'Ν Πλουμπίδης'
Τζένη Διακάκη, μέλος συλλόγου Κερατσινίου- Περάματος 'Ν Πλουμπίδης'
Στέλλα Μιχάλογλου , οργανωτική γραμματέας συλλόγου Κερατσινίου- Περάματος 'Ν Πλουμπίδης'
Κυριακή Νικολάου, πρόεδρος συλλόγου Κερατσινίου- Περάματος 'Ν Πλουμπίδης'
Σταυρούλα Μιχαλολιάκου, εκπαιδευτικός συλλόγου Κερατσινίου- Περάματος 'Ν Πλουμπίδης'
Κατερίνα Λεπτουργίδου, δασκάλα συλλόγου Κερατσινίου- Περάματος 'Ν Πλουμπίδης'
Ντίνα Βυρίνη, νηπιαγωγός συλλόγου Κερατσινίου- Περάματος 'Ν Πλουμπίδης'
Άντα Ψαλιδάκου, δασκάλα συλλόγου Κερατσινίου- Περάματος 'Ν Πλουμπίδης'
Τάσος Μπέλλος, εκπαιδευτικός συλλόγου Κερατσινίου- Περάματος 'Ν Πλουμπίδης'

Δημήτρης Δημητούλης, ΕΛΜΕ Περιστερίου

Καλή δύναμη σύντροφοι στο τέλος εμείς θα νικήσουμε!!! Κουτσώνης Βύρων, Μέλος ΔΣ Συλλόγου Νίκαιας –Πειραιά

Μαρία Πιστόλα, ιδ. Υπάλληλος, μέλος του σωματείου εργαζομένων στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ, Ξάνθη

Γιάννης Λογοθέτης Διευθυντής 7ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίας Παρασκευής

Κιντή Θεοδώρα ΕΛΜΕ Χανίων
Σεραφείμ Ρίζος μέλος ΔΣ ΣΕΠΕ Χανίων Μαργαρίτα Παπαμηνά δασκάλα ΣΕΠΕ Χανίων Κατερίνα Τσαλταμπάση δασκάλα ΣΕΠΕ Χανίων Μαλανδράκη Βάσυ δασκάλα ΣΕΠΕ Χανίων Θάνος Γιάννης δάσκαλος ΣΕΠΕ Χανίων Γιαννούλης Στέλιος αναπληρωτής εικαστικών ΣΕΠΕ Χανίων Καλύβας Κώστας δάσκαλος ΣΕΠΕ Χανίων
Ελένη Δερμιτζάκη νηπιαγωγός Νηπιαγωγείο Τσικαλαριών Πρινιανάκη Μαρία διευθύντρια 3ου ειδικού ΔΣ Χανίων Μαστρογιαννίδου Λία μέλος ΔΣ ΣΕΠΕ Χανίων Στέλλα Μαυροφρύδη δασκάλα ΔΣ Νεροκούρου Ποντικάκης Φώτης ΚΠΕ Βάμου μέλος ΔΣ ΣΕΠΕ Χανίων
Τσιούπης Κωνσταντίνος Διευθυντής 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων

Σακελλαροπούλου Αθηνά ΔΣ Συλλόγου εκπαιδευτικών ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Γιώργος Θεοδοσάτος -δάσκαλος –Καλαμάτα

Φώτης Μαντζώρος - Αντιπρόεδρος ΣΕΠΕ Ικαρίας και Φούρνων

Μπακατσής Κώστας , μέλος του Δ.Σ του Ζ΄συλλόγου Θεσσαλονικης " ο Φίλιππος", ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ 4ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης)

Ντούρου Βασιλική, Δασκάλα

Μηλιώτη Βασιλική νηπιαγωγός 5ο νηπιαγωγείο Αγ.Αναργύρων

Ράνια Γαβάνη ΠΕ70

Νίκος Στατήρης

Αλεξοπούλου Ελένη,μέλος Δ.Σ ΣΕΠΕ Αγίων Αναργύρων.

Τασιούδη Στεφανία Νηπιαγωγός 18ο Νηπ/γείο Ιλίου

Συνάδελφοι και σύντροφοι, Δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου και σας εύχομαι καλή δύναμη ! Είμαστε πολλοί και θα νικήσουμε ! Βασιλική Σενή - Γ.Γραμματέας Συλλόγου Κορίνθου

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΝΕΤΑ ΠΕ06 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΔΟΚΑΚΗ, ΠΕ 70

ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ/ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤΣΟΒΟΥ

ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕ70, μέλος ΣΕΠΕ < Ο Περικλής >

Κεσόγλου Μαριάννα Νηπιαγωγός στο 8ο Νηπιαγωγείο Καβάλας

Καρλής Σωτήρης Ταμίας Α' Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Πειραιά "Ρήγας Φεραίος" Τσιτούρα Λίλα Μέλος Α' Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Πειραιά "Ρήγας Φεραίος" Χαδούλης Μάριος Πρόεδρος Α' Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Πειραιά "Ρήγας Φεραίος"

Βάσω Ζαρκινού ,μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Ηλιούπολης "Μ. Παπαμαύρος"

Ντουμάνης Νίκος δάσκαλος Θεσσαλονίκη

Ζώτα Δέσποινα : Γονέας/Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης.

ΑΤΖΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΜΕ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΛΜΕ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ 70

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 6ου δημοτικού Πετρούπολης και γω προσωπικά σου δηλώνουμε τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας.
Βασίλης Σταθόπουλος
Πρόεδρος του συλλόγου.

yiannis sigouros Συνάδελφοι, εύχομαι να βγείτε αλώβητοι από τούτη την περιπέτεια.

Γιάννης Κατσούδας, δάσκαλος, 1ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης,
Δηλώνω την αμέριστη συμπαράσταση μου !!

Καλή επιτυχία στον αγώνα σας !!! Αγγελική Σπηλιώτη δασκάλα 21ου δ.Σ.Καλαμάτας

Σας δηλώνω τη συμπαράστασή μου στον δίκαιο αγώνα σας.
Φωτεινή Κοκκώνη- μητέρα, πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 8ου Γυμνασίου Ιλίου

Κωνσταντίνα Φιλίππου-Δασκάλα

Ασπασία Τσαλαπατάνη-Νηπιαγωγός,Σάμος

Μελαμπιανάκη Ζέττα Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νέας Σμύρνης

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΣΤΟ 25ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΛΙΟΥ.

Κιλουκιωτου Φωτω νηπιαγωγος , συλλογος Αριστοτελης

Μπενετάκη Μαρία εικαστικός

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΚΟΒΗΣ, Δάσκαλος στο 1ο Δημοτικό Καρπενησίου

Την αμέριστη συμπαράσταση μου ΣΗΦΗΣ ΠΗΡΟΥΝΑΚΗΣ ΠΕ19, ΠΕ03 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Δαγλαρτζή Νεκταρία ΠΕ03

Μάκης Ανδρεόπουλος,Εκπαιδευτικός ΠΕ19, Εκφράζω την συμπαράσταση μου στην προσπάθεια τρομοκράτησης σας και στο πρόσωπο σας του συνδικαλιστικού αγώνα και της έκφρασης του.

Μαζαράκη Αγγελική ΠΕ11.01 Καλή επιτυχία στον αγώνα σας!

Γκολόη Γερακίνα, ΠΕ 16.01 (Μουσικής), 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής

Δήλωση συμπαράστασης στους διωκόμενους δασκάλους Γ. Χρόνη και Π. Βαϊνά Δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον δίκαιο αγώνα των δασκάλων Γ. Χρόνη και Π. Βαϊνά. Οι δύο δάσκαλοι, αιρετοί εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών στην Αθήνα, μηνύθηκαν από υποψήφιους διευθυντές, μετά τις κρίσεις των διευθυντών του 2011. Ως λόγοι για τις μηνύσεις που κατέθεσαν οι υποψήφιοι διευθυντές αναφέρονται η «παράβαση καθήκοντος» και η «κατάχρηση εξουσίας» κι όλα αυτά γιατί βαθμολογήθηκαν με χαμηλό βαθμό από τους δύο αιρετούς, καθώς οι τελευταίοι έλαβαν υπόψη τους καταγγελίες (από συλλόγους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Αθήνας) εις βάρος των συγκεκριμένων υποψηφίων για αυταρχική συμπεριφορά. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αιρετοί είχαν δεσμευτεί στις γενικές συνελεύσεις των συλλόγων τους να κρατήσουν αυτήν τη στάση πολλούς μήνες πριν τις κρίσεις των διευθυντών και χωρίς να γνωρίζουν ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι. Ο αγώνας των δύο δασκάλων δεν είναι μόνο προσωπικός αλλά και συλλογικός. Πρόκειται για έναν αγώνα ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις συνδικαλιστών της εκπαίδευσης, αλλά ουσιαστικά και σε έναν αγώνα ενάντια στη ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης. Είναι ένας αγώνας δίκαιος που θα κερδηθεί! Κάβουρας Κωνσταντίνος, οικονομολόγος, δημοτικός σύμβουλος Ιλίου, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "Αλληλέγγυα Πόλη"

Στέλλα Τραγά νηπιαγωγός Γ.Γ Σ.Ε.Π.Ε Αιγάλεω

Ηλίας Σιουμπάλας δάσκαλος 5 Δ.Σ Αγίας Βαρβάρας

Σπύρος Μαρκέτος
Τμήμα Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ

Μιχάλης Μηλιτσακάκης, μέλος Δ.Σ. ΔΟΕ

Παναγιώτης Σάμιος Μανόλης Στεφανουδάκης Νίκος Κοτρώτσιος
Μουστάκας-Βρεττός Θεόφιλος Ασημίνα Φιλιπποπούλου

Φ. Καββαδία Πρόεδρος Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου Δημήτρης Πολυχρονιάδης Δάσκαλος (ΠΕ70) Μέλος του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου

Μάτα Μαγαλιού, μέλος Δ.Σ. ΣΤ Συλλ. Εκπ/κών Θεσ/νίκης Οδυσσέας Κουλιούμπας, μέλος Δ.Σ. ΣΤ Συλλ. Εκπ/κών Θεσ/νίκης Ελένη Βλάχου, μέλος Δ.Σ. ΣΤ Συλλ. Εκπ/κών Θεσ/νίκης

ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Μπασέκης Μιχάλης--Δάσκαλος ΠΕ 70
Φιλίππου Κωνσταντίνα-Δασκάλα ΠΕ 70
Μπουσέ Σταματία-Δασκάλα ΠΕ 70
Γουρνάς Παναγιώτης--Δάσκαλος ΠΕ 70 Γουρνάς Δημήτρης--Δάσκαλος ΠΕ 70 Οταπασίδου Θεοδώρα-Λογοθεραπεύτρια Σμυρνιώτη Παναγιώτα—Εργοθεραπεύτρια Σαμαντά Κανέλλα-Φυσικοθεραπεύτρια

Χαλαστάνης Θεόδωρος Μέλος ΔΣ Εκπ/κων Ημαθίας
Μελλιόπουλος Γιάννης Μέλος ΔΣ Εκπ/κων Ημαθίας

Δομούζη Σταυρούλα ΣΕΠΕ Δυτικής Αττικής

Μαρία Κολόζη, πρόεδρος ΣΕΠΕ '' Ο Περικλής''
Αΐντα Γκικουρία, μέλος ΣΕΠΕ < Ο Περικλής >
Ηλέκτρα Μήτσουρα - Αντιπρόεδρος ΣΕΠΕ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Παραφόρου Άντα μέλος του δσ του συλλόγου "Αθηνά" Μπερμπατιώτη Δήμητρα μέλος του δσ του συλλόγου "Αθηνά" Θεοδωρόπουλος Θοδωρής, γγ του Συλλόγου "Αθηνά"

Φωτεινή Κοσμοπούλου δασκάλα μέλος συλλόγου Κων / νος Κούμας

Σμήλιος Ηλίας, μέλος Ζ Σ.Ε.Π.Ε. Θεσ/νίκης, πρ. μέλος Δ.Σ. ΔΟΕ

Αλέξανδρος Καπακτσής μέλος ΔΣ ΣΕΠΕ υπαίθρου Θεσσαλονίκης

Λιουλιάκη Δήμητρα μέλος ΣΕΠΕ Ροδόπης
Καλπία Βάνα μέλος ΣΕΠΕ Ροδόπης

ΓΟΝΙΔΑΚΗ ΤΕΤΑ ΠΕ02 ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Γραβάλου Αθηνά - ,αναπληρώτρια εκπαιδευτικός εικαστικών

Μαρίνα Μηλιώτη
ΠΕ70 Δασκάλα
Δημ. Σχ. Καστριού Θεσπρωτίας

Μαρια Ωρολογα ανεργη

Βασιλική Αλεξανδράκη νηπιαγωγός ΕΑΕ ΠΕ60.50

ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΕ70 ΠΑΤΡΑ

Οι αγώνες δεν ποινικοποιούνται και οι αγωνιστές συνδικαλιστές δεν δικάζονται.
Είμαστε όλοι στο πλευρό σας.
Γεροθόδωρος Αθανάσιος, δάσκαλος, Δ/ντής του 2ου Δ. Σχ. Αγίου Κων/νου Αγρινίου.

ΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΔΑΣΚΑΛΑ
ΜΑΚΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ

Κώστας Πασαλούκος, άνεργος εργαστηριακός εκπαιδευτικός

Όχι στις διώξεις των εκπαιδευτικών Βαϊνά-Χρόνη
Ντάβος Σταύρος Ιδ. υπάλληλος γονέας 16ο Δημοτικό Ιλίου

Καλή δύναμη και γρήγορη δικαίωση! Ασημακοπούλου Βίκυ-Δασκάλα 19ο Δ.Σ. Καλαμάτα

Χριστίνα Γρηγοροπούλου
Δασκάλα

Αθανασάκη Βάσω, μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Ταρνάρης Αλέξιος, συνταξιούχος δάσκαλος
δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου στους συναδέλφους Παντελή Βαϊνά και Γιώργο Χρόνη, αιρετούς της Γ΄Αθήνας.

Καπόνης Χρήστος Πρόεδρος ΣΕΠΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕΠΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ηλίας Μπουργουτζής, Δάσκαλος, μέλος Δ.Σ. συλλόγου Κέρκυρας

Κουλιφετη Ευανθία ΠΕ 70

Κώττη Κατερίνα ΠΕ16 Χίος

Βασιλική Τριανταφύλλου, Νηπιαγωγός στο 5ο Νηπιαγωγείο Ιλίου

Οι αγώνες δεν ποινικοποιούνται και οι αγωνιστές δεν δικάζονται! Στο πλευρό σας. Αλεξάνδρα Περιστεράκη, χοροθεραπεύτρια
Τσεκούρα Βασιλική εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας
Αθηνά Σκαμπά Δημοτική Σύμβουλος Χαϊδαρίου
Χρύσα Παπαλαζάρου, εκπαιδευτικός Αγγλικής
Γεωργιόπουλος Γιώργος - μέλος ΔΣ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Μακρυγιάννης
Τουρλούπης Κώστας - μέλος ΔΣ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Μακρυγιάννης

Μπερμπερίδης Σάββας, Γραμματέας του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Σερρών "Ο Εμμ. Παπάς"
Τσιλικίδης Ευθύμης, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εμμ. Παπάς

Τρώντσιου Ευαγγελία μέλος ΔΣ ΣΕΠΕ Υπαίθρου Ν. θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ζαγορίτου Ευθυμία Νηπιαγωγός Μέλος Συλλόγου "Αριστοτέλης"

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ70 16ο ΙΛΙΟΥ

Γιώργος Αντωνόπουλος, Δάσκαλος, Πρόεδρος Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Χαϊδαρίου, Δ/ντής 7ου Δ.Σ. Χαϊδαρίου

ΔΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΒΑΪΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΗ. ΕΛΕΝΗ ΛΟΖΟΥ

Μαρια Παληοθόδωρου Νηπιαγωγος Αιγαλεω .

ΣΙΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 6ου ΔΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΠΕ 60
ΔΑΡΗΚΕΧΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΠΕ 60
ΛΙΑΠΠΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΠΕ 60

Δηλώνουμε ότι συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους συνδικαλιστές,Παντελή Βαϊνά και Γιώργο Χρόνη, οι οποίοι διώκονται πειθαρχικά και ποινικά και ζητούμε να σταματήσουν οι πειθαρχικές διώξεις και κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης και της παρεμπόδισης της έκφρασης της ελεύθερης βούλησης των εκπαιδευτικών.
Σύλλογος Διδασκόντων 1ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης

Γιάννης Κάσκαρης, μέλος Δ.Σ. - 5ος Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Δελμούζος-Κουμτουράς", Ν. Θεσσαλονίκης._

Μαριόλης Δημήτρης πρόεδρος Α΄ Συλλόγου Αθηνών

Κοτταρίδης Δημήτρης Πρόεδρος Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας Μούρης Ηλίας Γραμματέας Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας Αντωνόπουλος Παύλος Μέλος ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ

Χατζημωυσιάδου Λεμονιά νηπιαγωγός

Ασβεστά Ειρήνη ταμίας Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Καβάλας

Κούρτη Σπυριδούλα δασκάλα στο 11ο Δ.Σχ. Χαϊδαρίου

Λάμπρος Νικολάρας Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης Πειραιά
“Η ΠΡΟΟΔΟΣ”

Χατζηπαύλου Γιώργος Ζ΄ σύλλογος Θεσ/νίκης

Παπαχρόνης Δημήτρης μέλος Δ,Σ ΣΕΠΕ Αρκαδίας

Καφίρη Μαρία-Πασχαλίδου Γεωργία-Φλωκατούλα Σωτηρία 11ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Χρήστος Καρακατσάνης

Οι νηπιαγωγοί του 24ου Νηπιαγωγείου Αιγάλεω
Σπόντα Ελισσάβετ, Καλογερά Κατερίνα, Σοφού Κατερίνα

Μαίρη Στεργίου , νηπιαγωγός στο 16ο Νηπιαγωγείο Αιγάλεω

Κατερίνα Μανιατάκου ΠΕ 70/ 2ο Δημ.Σχ.Χαΐδαρίου

Λιάμπας Γιωργος, Γραμματέας ΔΣ Συλλόγου Εκπ/κων ΠΕ "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"

Μαλλιώρης Διονύσης, Μέλος ΔΣ Συλλόγου Εκπ/κων ΠΕ "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"

Σταρακάς Λεωνίδας

Μπεντίλα Ρένα

Αλεξάκης Γιωργος

Μαρω Λιατσου ΠΕ 32

Πετρίδου Θεώνη Πρόεδρος Συλλόγου ΠΕ Πειραιά "Η ΠΡΟΟΔΟΣ"

Προβελεγγίου Δήμητρα, δασκάλα Σταυρούλα Κάργα, δασκάλα Κυπραίος Δημήτρης, Δάσκαλος Νικολακοπούλου Αλεξάνδρα,δασκάλα Λινικού Τασούλα, δασκάλα Μπεζιργιάνη Άννα, δασκάλα

Τσακανίκα Σταυρούλα -γραμματεας συλ. εκπαιδευτικών ΠΕ Γλυφάδας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Βέλλη Ανθή- μέλος ΔΣ συλ. εκπαιδευτικών ΠΕ Γλυφάδας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Λαζάρου Σωτηρία
Ειδική Παιδαγωγός

Βασίλης Μπούσιος Διαχειριστής Του e-Πύλη Εκπαίδευσης

Ρεμπατσιός Αριστειδης Διευθυντής 2ου Δημοτικού Σχολείου Λεπτοκαρυάς, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Καμπράγκος Χρυσοβαλάντης, εκπαιδευτικός σε φροντιστήριο-μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση νομού Αττικής "ο Βύρων"

Μαρία Κουφοπούλου ΠΕ70

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΛΑΔΙΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑ 7 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ

Τζωρτζακάκης Γιώργος Αντιπρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Ρόδου

Νένα Ιακώβου, πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών Δυτικής Αττικής

Αγαπητοί συνάδελφοι,αυτονόητο θεωρώ να εκφράσω την προσωπική μου συμπαράσταση για την ταλαιπωρία σας από τις άδικες διώξεις και να τονίσω ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην εκπαίδευση κατανοούν ότι η ποινική δίωξη αποσκοπεί στον περιορισμό της ελευθερίας γνώμης των αιρετών τους εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια.Θα είμαστε όλοι μαζί σας σε κάθε περίπτωση που θα χρειαστεί για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τέτοιες άδικες πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Λεκκα Δεσποινα ΠΕ60 (αναπληρωτρια)

Νικολάρας Γιάννης, πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. < Δ. Γληνός >
Κοντελές Θανάσης, αντιπρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. < Δ. Γληνός >
Δασκαλάκη Όλγα, γραμματέας συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. < Δ. Γληνός >
Γούλας Φώτης, ταμίας συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. < Δ. Γληνός >
Σιούτης Σάκης, δάσκαλος, μέλος του συλλόγου < Δ. Γληνός >

Πουλου Ζωή
Γέροντας Θωμάς
Μέλη Δ.Σ. "Κ. Σωτηρίου "

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ (ΠΕ70)

Αθηνά Τρέλλη, 1ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης

Γεωργία Τσαβαλά, Δ/ντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βόνιτσας

Γιαννακοπουλου Μαρια-δασκαλα αγγλικων

Εχετε την αμεριστη συμπαρασταση μου,καλους αγωνες να εχουμε Ηρακλης Γκοτσης, Αντιπροεδρος Ενιαιου Συλλογου Εργαζομενων ΨΝΑ-ΔΑΦΝΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΣΙΑΡΑΒΑ ΜΑΡΙΝΑ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ 20ου ΔΣ ΙΛΙΟΥ

Καλλιόπη Γονιδάκη Νηπιαγωγός 14ο Νηπιαγωγείο Αιγάλεω Ερασμία Πολιτίδου Νηπιαγωγός 14ο Νηπιαγωγείο Αιγάλεω

Κονταρίδου Ειρήνη, καθηγήτρια στο 2ο ΕΠΑΛ Ιλίου, ΕΛΜΕ Γ΄ Δ. Αθήνας.

Παπα'ι'ωαννου Κωνσταντινος, εκπ.Φυσικης Αγωγης 6ου ΔΣ Πετρουπολης,.Καλο αγωνα συναδελφοι.

Παπαϊωάννου Στέλλα Προϊσταμένη 9ου Νηπιαγωγείου Ιλίου

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΠΕΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Πατέρας Χρήστος Αναπληρωτής δάσκαλος Αντιπρόσωπος στη Γενική συνέλευση της ΔΟΕ

ΜΠΟΥΛΑ ΛΕΜΟΝΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΣΕΚΕΡΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠ/ΚΟΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΕΣ

 

www.facebook.com

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 01:29
Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.