Μια μικρή ομάδα φασιστών, νοσταλγών του Χίτλερ, απόγονων των ταγματασφαλιτών, προσπάθησε να προκαλέσει, αλλά μπροστά στο δικό μας δυναμικό παρών, τράπηκε σε φυγή. Δηλώνουμε για ακόμα μια φορά, ότι η Καλλιθέα είναι πόλη αντιφασιστική και δεν θα επιτρέψουμε σε φασίστες να κάνουν δημόσια την εμφάνιση τους.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30/10 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΡΑΜ ΜΠΑΚΝΑΝΑ! Το απόγευμα της Κυριακής 28/10, τρία θρασύδειλα φασιστοειδή έστησαν ενέδρα και επιτέθηκαν σε αγωνιστή της ΕΑΑΚ και μέλος της νΚΑ, λίγη ώρα μάλιστα πριν από προγραμματισμένη εξόρμηση στο Νέο Κόσμο για την Πανεκπαιδευτική κινητοποίηση της Δευτέρας 29/10.
Για να μην επιτρέψουμε στους δολοφόνους του Σαχζάτ Λουκμάν και του Παύλου Φύσσα να εμφανιστούν στη πόλη μας.
«Την Δευτέρα στο Υπουργείο υπήρχε συμμετοχή από μαθητές από όλη την Αθήνα, τα Βόρεια και Νότια Προάστια και τον Πειραιά. Από φοιτητές οι οποίοι προχώρησαν σε Γενικές Συνελεύσεις για την συμμετοχή τους σε αυτήν την κινητοποίηση καθώς και από εκπαιδευτικούς, διορισμένους και αδιόριστους. Ήταν μια πρώτη απάντηση στον Υπουργό και δεν αποτελεί μια μορφή εκτόνωσης αλλά θα κλιμακωθεί μέσω της δημιουργίας συντονιστικών των ίδιων των μαθητών και του συντονισμού μεγάλων πανεκπαιδευτικών κινητοποιήσεων που θα σταθούν εμπόδιο στα σχέδια της Κυβέρνησης».
Η μαζική συμμετοχή στην παρέμβαση ,η οποία μάλιστα κατέληξε μέχρι και σε πορεία στους γύρω δρόμους, ανάγκασαν τον εργοδότη να κάνει δεκτά όλα τα αιτήματα που του εξέθεσαν οι εκπρόσωποι της ΛΑΝΤΖΑ στη συνάντηση που είχαν μαζί του.
Δυναμική εισβολή εκατοντάδων φοιτητών και μαθητών στο Υπουργείο Παιδείας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου 2018, παρά την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων. Οι φοιτητές και οι μαθητές έφθασαν μέχρι το γραφείο του υπουργού Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος υποχρεώθηκε να ακούσει -ακριβέστερα, όπως φαίνεται στα βίντεο που ακολουθούν, να υποκριθεί πως ακούει- τα αιτήματά τους.
Σελίδα 1 από 148