Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 23:31

ΛΑΝΤΖΑ: Για τη ρατσιστική επίθεση σε 22χρονο διανομέα στο Π. Φάληρο

ΛΑΝΤΖΑ: Για τη ρατσιστική επίθεση σε 22χρονο διανομέα στο Π. Φάληρο

Την Παρασκευή 9 Ιουλίου, το βράδυ, συνάδελφος μας διανομέας δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από ομάδα φασιστών στο Π. Φάληρο. Η θρασύδειλη επίθεση έλαβε χώρα βραδινή ώρα με το θύμα να ξυλοκοπείται και να μαχαιρώνεται στον μηρό από την φασιστική συμμορία κατά την διάρκεια της εργασίας του σε τοπική κρεπερί. Η επίθεση είχε ξεκάθαρα ρατσιστικά κίνητρα καθώς το σκούρο χρώμα του δέρματος του άτυχου συναδέλφου μας και η καταγωγή του από τις Σεϋχέλλες φαίνεται να ήταν τα μοναδικά κίνητρα της εν λόγω συμμορίας.

Ως Λάντζα δηλώνουμε πως τέτοια περιστατικά δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτά. Τα απομεινάρια της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής δεν πρέπει να αφεθούν να τρομοκρατούν την εργατική τάξη και μάλιστα τα πιο καταπιεσμένα κομμάτια της, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Το αντιφασιστικό κίνημα των προηγούμενων χρόνων κατάφερε να καταστήσει την φασιστική απειλή μια θλιβερή ανάμνηση. Έτσι και τώρα όποιος προσπαθήσει να αναβιώσει την αισχρή αυτή περίοδο του παρελθόντος θα βρει τον κόσμο της εργασίας και της καθημερινής βιοπάλης απέναντι του.

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση μας στον συνάδελφο μας Θοδωρή και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση.

Η εργατική τάξη δεν τρομοκρατείται.

Καμία ανοχή στις φασιστικές συμμορίες.

Θα μας βρουν απέναντι τους.

Λάντζα στον χώρο του επισιτισμού

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 23:35

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.