Στις 18 Νοεμβρίου 2019 έγινε η πρώτη συνάντηση του σωματείου εργαζομένων στην εταιρία RETAIL WORLD A.E. - καταστήματα PUBLIC με την εργοδοσία, με σκοπό τη σύναψη επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας που θα καλύπτει όλους τους εργαζόμενους της εταιρίας στα καταστήματα, κεντρικές αποθήκες, τμήματα παραλαβών, ετοιμασίας, αποστολών, καθαριότητας, φύλαξης, οδηγούς, τεχνικούς και συντηρητές, υπάλληλους γραφείων, λογιστές κ.λπ.
Ο διοικητής του «Αγίου Σάββα» Γιώργος Δενδραμής εμμένει στην εκδικητική απόλυση του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου, Κώστα Καταραχιά. Το Σωματείο κλιμακώνει με απεργία διαρκείας από την Τρίτη 12 Νοέμβρη. Καλεί σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 11 Νοέμβρη 12πμ στο Αμφιθέατρο του νοσοκομείου.
 Κυριακή 25 Οκτωβρίου: Η πολιτική της λιτότητας, η διάλυση του δημόσιου σχολείου, τα χιλιάδες κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στα σχολεία, η ανεργία και η έλλειψη μόνιμων διορισμών, οι ανεπαρκείς προσλήψεις αναπληρωτών, οδήγησαν το Συντονιστικό Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών σε συμβολική κατάληψη του ρ/σ “στο Κόκκινο” για την προβολή των αιτημάτων τους.