Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 25 Μαϊος 2016 09:45

Στάσεις εργασίας σε μετρό, ηλεκτρικό, λεωφορεία, τρόλεϊ

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό και ΗΣΑΠ την Πέμπτη από τις 11 π.μ. μέχρι τις 4 μ.μ. υπερασπιζόμενοι τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες.

Τις ώρες της κινητοποίησης τα σωματεία Ηλεκτροδηγών και Εργαζομένων Κίνησης της ΣΤΑΣΥ, Εργαζομένων Κέντρου Ελέγχου Λειτουργίας του Μετρό και η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση, ώστε να αποφασίσουν τις περαιτέρω δράσεις τους.

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι μετά την ψήφιση του περίφημου πολυνομοσχεδίου «μπαίνει και επίσημα πλέον η σφραγίδα που ανοίγει τον δρόμο των εκχωρήσεων σε ό,τι απέμεινε από τον εθνικό μας πλούτο».

«Ο δρόμος αυτός είναι μακρύς, δύσβατος και αβέβαιος. Τα κοινωνικά αγαθά μπαίνουν σιγά σιγά στη μηχανή που τα μεταλλάσσει σε αγοραία προϊόντα που θα τα εκμεταλλεύονται –νομίμως– οι κρατικοδίαιτοι «επενδυτές», οπότε οι υπηρεσίες θα γίνουν απρόσιτες για τους μετακινούμενους πολίτες του μόχθου».

Για μία επιπλέον ώρα, από τις 11:00 έως τις 17:00, θα βάλουν χειρόφρενο και τα λεωφορεία-τρόλεϊ προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στη γενική

efsyn


Ανακοίνωση Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ


Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 17:05