Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 11:56

Βίντεο με παρεμβάσεις της Αγωνιστικής Ταξικής Ενότητας στο 31ο συνέδριο του ΕΚΑ

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 9/02 οι εργασίες του 31ου συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, ενώ οι εκλογές θα γίνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο 15 και 16/02 στο ΕΚΑ.
Την πρώτη μέρα, το Σάββατο 8/02, πραγματοποιήθηκε συζήτηση για την νομιμοποίηση των αντιπροσώπων στην οποία απορρίφθηκαν από το συνέδριο σωματεία - εργοδοτικοί μηχανισμοί. Την Κυριακή 9/02 έγιναν τοποθετήσεις συνέδρων, ενώ στο τέλος συζητήθηκαν τα ψηφίσματα (δείτε εδώ).


Δείτε στην συνέχεια βίντεο με τοποθετήσεις και παρεμβάσεις

Τοποθέτηση της Σ. Κοιλάκου, μέλος της απερχόμενης διοίκησης του ΕΚΑ με την Αγωνιστική Ταξική Ενότητα (ATE-ΕΚΑ) στην διαδικασία της νομιμοποίησης των συνέδρων, σχετικά με το σωματείο για τον Σύλλογο των Ασφαλιστικών Εταιρειών. Το σωματείο αυτό απορρίφθηκε από το συνέδριο γιατί είχε αντιπροσώπους-εργοδότες και μέλη του ΔΣ της τράπεζας Ηπείρου.

   

Τοποθέτηση για το κλαδικό σωματείο της εργοδοσίας των σούπερ μάρκετ, το οποίο απορρίφθηκε από το συνέδριο

   

Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθούμε: την τοποθέτηση του Αντώνη Δραγανίγου (από το σύλλογο εργαζομένων της ΜΟΔ), του Ντίνου Παλαιστίδη (από το σύλλογο υπαλλήλων βιβλίο χάρτου), της Μαρίας Ξιφαρά (από την πρόταση προοπτικής στην εθνική τράπεζα), επίσης την τοποθέτηση του Παντελή Αυθίνου (από το σωματείο της ΗΔΙΚΑ).

  

    

Ο Θανάσης Φωλιάς τοποθετήθηκε εκ μέρους της ΑΣΕ-ΟΤΕ για την απεργία στον ΟΤΕ

  

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 12:11

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.