Πέμπτη, 05 Μαϊος 2016 23:48

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Απεργιακή συγκέντρωση ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΪΟΥ, 10.30 π.μ., ΚΑΜΑΡΑ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ

ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ για το συντονισμό

Απεργιακή συγκέντρωση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΪΟΥ, 10.30 π.μ., ΚΑΜΑΡΑ

Το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατακρεουργεί την κοινωνική ασφάλιση και τις συντάξεις, ακόμη χειρότερο από αυτό που παρουσίαζε μέχρι τώρα η κυβέρνηση, ταυτόχρονα με το νομοσχέδιο φοροληστείας έχει κατατεθεί στη Βουλή. Επιπλέον, ένα 4ο και φαρμακερό μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΑΝ.ΕΛ. με την μορφή προληπτικών μέτρων είναι συμφωνημένο. Πρόκειται για ένα συνολικό πακέτο νέας λεηλασίας μισθών, συντάξεων, ξεπουλήματος δημόσιων οργανισμών και περιουσίας, απελευθέρωση απολύσεων και μια σειρά άλλα μέτρα που σταματημό δεν θα έχουν.

Με όλες μας τις δυνάμεις να οργανώσουμε άμεσα την μάχη απόκρουσης της νέας αντεργατικής - αντιλαϊκής καταιγίδας.

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥμε απεργίες, καταλήψεις, μαζικά συλλαλητήρια και κάθε μέσο και κάθε μέρα από εδώ και εμπρός.

ΜΠΛΟΚΟ στα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα στο ασφαλιστικό και την φορολεηλασία. Για να ανατραπεί συνολικά η επίθεση Κεφαλαίου - Κυβέρνησης, της ΕΕ, και Δ.Ν.Τ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΪΟΥ στην ΚΑΜΑΡΑ στις 10.30 Π.μ.

protovathmiasomateia

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 15:23

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.