Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 11:58

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Στάση εργασίας το πρωί της Τετάρτης 8 Ιουνίου και συγκέντρωση στο αγ. Βενιζέλου - Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης

ΕΔΟΘ: Στάση εργασίας το πρωί της Τετάρτης 8 Ιουνίου και συγκέντρωση στο αγ. Βενιζέλου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΔΟΘ – Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης με απόφαση της στις 1-6-16 στηρίζει τις κινητοποιήσεις (24/ωρη απεργία) που γίνονται την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 από τους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τους εργαζόμενους στην Υγεία, για την υπεράσπιση των Κοινωνικών Αγαθών της Υγείας και της Παιδείας που συρρικνώθηκαν στα χρόνια των μνημονίων και κινδυνεύουν με ολοκληρωτική κατάρρευση από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και την εμμονή της στις ίδιες αντιλαϊκές πολιτικές.

Για τον λόγο αυτό η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΔΟΘ – Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης κηρύσσει στάση εργασίας την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 από τις 11:30 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε όλο το Δημόσιο στην Απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

alterthess

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 15:20

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.