Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 22:17

Σωματείο Εργαζομένων στην εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.»: 24ωρη Απεργία 27/9 και Συγκέντρωση στα Γραφεία της εταιρίας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην εταιρία «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.

Φαβιέρου 30 - Τ. Κ. 10438 ΑΘΗΝΑ – Τηλέφωνα : 210.5272443 – 210.5272477

Αθήνα 26/09/2016

ΑΠ 1016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ «ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ» ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.Δ.Η.Σ.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ & ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,

ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ, ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ & ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΚΤ.ΥΠ.

Οι εργαζόμενοι των ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (πρώην ΟΣΚ, ΘΕΜΙΣ, ΔΕΠΑΝΟΜ), εκφράζουμε την αγανάκτηση μας διότι βρισκόμαστε και πάλι στο στόχαστρο για ένταξη στο λεγόμενο υπερταμείο-προθάλαμο ιδιωτικοποιήσεων και πιο συγκεκριμένα στην Ε.Δ.Η.Σ. (Εταιρία Δημοσίων Συμμετοχών), στο πολυνομοσχέδιο-εξπρές με τα «προαπαιτούμενα» Τρόϊκας-επιχειρηματικών ομίλων. Στα πλαίσια των κινητοποιήσεών μας πραγματοποιήσαμε νέα Στάση εργασίας σήμερα και συγκέντρωση έξω από τη Βουλή όπου ήταν συγκεντρωμένοι και συνάδελφοι από την ΕΥΔΑΠ. Αντιπροσωπεία μας έδωσε ψήφισμα στα Κόμματα, ενώ εκπρόσωποί μας έκαναν παρέμβαση στην Επιτροπή της Βουλής που επεξεργάζεται το απαράδεκτο Πολυνομοσχέδιο.

Αύριο ΤΡΙΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ θα πραγματοποιήσουμε 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ, στη διάρκεια της οποίας θα συγκεντρωθούμε από νωρίς το πρωϊ έξω από τα Γραφεία της εταιρίας (Φαβιέρου 30 κοντά στο Μετρό «Μεταξουργείο»), όπου στις 10 πμ. θα δώσουμε Συνέντευξη Τύπου.

Στις 6 το απόγευμα θα συγκεντρωθούμε έξω από τη Βουλή μαζί με άλλους εργαζόμενους, καθώς εκείνη την ώρα θα συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής το απαράδεκτο Πολυνομοσχέδιο.

Καλούμε όλους να στηρίξουν τον αγώνα μας που είναι αγώνας για την υπεράσπιση της Δημόσιας περιουσίας και των Δημόσιων Υποδομών όπως τα Σχολεία, τα Νοσοκομεία και τα Δικαστήρια που εμείς παράγουμε.

Καλούμε τα μέσα ενημέρωσης να προβάλλουν το έργο και το αγώνα μας και να παρευρεθούν στη Συνέντευξη Τύπου.

Είναι προκλητικό να επιχειρείται μέσω του υπερταμείου το ξεπούλημα του έργου και των υπηρεσιών του μοναδικού τεχνικού φορέα του Δημοσίου για τη Σχολική στέγη, τις υποδομές Υγείας, Δικαιοσύνης και άλλα δημόσια κτίρια. Είναι εξοργιστικό να θέλουν να βάλουν «πωλητήριο» στα ακίνητα του φορέα που στη συντριπτική τους πλειοψηφία προορίζονται για ανέγερση Σχολείων, Νοσοκομείων, Δικαστηρίων και άλλων υποδομών Παιδείας, Υγείας και Δικαιοσύνης.

ΟΧΙ στο ξεπούλημα της περιουσίας, του έργου και των υπηρεσιών

σημαντικών φορέων του Δημοσίου όπως οι Κτιριακές υποδομές

Για το Δ.Σ. του Σωματείου

Ο πρόεδρος

Μ. Δανδουλάκης

Ο γεν. Γραμματέας

Σ. Παπαδόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 15:24

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.