ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΩΝ. ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ-ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ -ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΥΓΕΙΑ/ΠΑΙΔΕΙΑ. ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ!
Κυβέρνηση, κατασταλτικοί μηχανισμοί, τοπικό κράτος και επιχειρηματικοί παράγοντες έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά να πείσουν δια του τρόμου για το πόσο φιλολαϊκή είναι η «ανάπτυξη» που ετοιμάζουν. Μετά το μπαράζ μηνύσεων – αγωγών από τη ΑΓΕΤ-Lafarge και την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Κολινδρίνη προς τους αγωνιστές ενάντια στην καύση σκουπιδιών, σειρά παίρνουν οι αγωνιστές ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Άγραφα.
Η είδηση της σύλληψης και προσαγωγής του Δημήτρη Κατρινάκη, απόφοιτου του σχολείου μας πρόσφατα, από την αστυνομική αρχή, αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη. Για όλους εμάς που παρακολουθούμε τη φοιτητική του πορεία ο Δημήτρης έχει ταυτιστεί με τον ανήσυχο νέο και ενεργό πολίτη που τον κινητοποιεί το όραμα μιας δικαιότερης και ευρύχωρης κοινωνίας. Ο Δημήτρης στη συνείδηση όλων μας είναι ταυτισμένος με την εθελοντική προσφορά στους αδύναμους και πάσχοντες αυτού του κόσμου.
«Η αντικαπιταλιστική αριστερά και το τοπικό κίνημα, στο νέο τοπίο της μνημονιακής συναίνεσης» Κυριακή 18/10/15 στις 19:00 στο Α΄ ΚΑΠΗ Αργυρούπολης (Αλεξιουπόλεως 27) ομιλητές : Δέσποινα Κουτσούμπα, περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Γιώργος Μητροβγένης, δημοτικός σύμβουλος Δάφνης-Υμηττού
Καθημερινά χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες από χώρες που είναι σε εμπόλεμη κατάσταση φτάνουν στη χώρα μας ως ενδιάμεσο σταθμό στο μακρύ ταξίδι τους, αναζητώντας ένα άλλο τόπο για να γλυτώσουν από τη φρίκη του πολέμου και την καταστροφή. Αφού γλύτωσαν από το θάνατο στις χώρες προέλευσης και τον πνιγμό στη διαδρομή, βρίσκονται πάλι αντιμέτωποι με νέους κινδύνους και ταλαιπωρίες.
Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας Εργατική Λέσχη Κερατσινίου -Δραπετσώνας Εργατική Λέσχη Καλλιθέας Ανοιχτός Κοινωνικός Χώρος Ιλίου Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ιλίου Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τρικάλων Τέχνη εν κινήσει - ΤΕΚ [Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται]
Σελίδα 1 από 2