Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 14:07

Eκδήλωση 1/11 στο Πολυτεχνείο: Κυβέρνηση ΝΔ και Κράτος Άμυνας-Ασφάλειας ΔΙΚΑΖΟΥΝ το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Eκδήλωση 1/11 στο Πολυτεχνείο: Κυβέρνηση ΝΔ και Κράτος Άμυνας-Ασφάλειας ΔΙΚΑΖΟΥΝ το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Με μια μοναδική μεθόδευση η κυβέρνηση της ΝΔ, οι Αστυνομικές, δικαστικές αρχές και το στρατιωτικό κατεστημένο μεθόδευσαν τη Δίκη του Κινήματος των Φαντάρων στην Αλεξανδρούπολη, χωρίς να μας δώσουν καν τη δυνατότητα να εκφράσουμε την άποψη μας, στις 21/11, μέρα του Εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εμείς, όχι μόνο εντείνουμε την προσπάθεια μας για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

Αλλά επίσης, καλούμε όλα τα κοινωνικά κινήματα, όχι μόνο να Εκφράσουν την Αλληλεγγύη τους, αλλά κυρίως να παλέψουν μαζί μας ενάντια στο Κράτος Άμυνας-Ασφάλειας και στην αστική πολιτική που συνθλίβει εργασιακά δικαιώματα και το ίδιο το εργατικό κίνημα, κηρύσσει τον πόλεμο σε πρόσφυγες-μετανάστες, επιτίθεται σε κάθε μορφή και έκφραση κοινωνικής αμφισβήτησης του κυρίαρχου αστικού μοντέλου ανάπτυξης των κερδών τους, μας απειλεί με Διακρατική σύγκρουση για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά κοιτάσματα, με ολέθριες συνέπειες για τους λαούς και το περιβάλλον.

Από την σκοπιά αυτή οργανώνουμε Εκδήλωση την 1η Νοεμβρίου στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη) στις 19.00 μ.μ.

Καλεσμένοι μας συναγωνιστές εκπαιδευτικοί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, πρόσφυγες και μετανάστες, φοιτητές και εργαζόμενοι.

Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 12:36

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.