Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 23:22

Η Ανταρσία στο Αιγαίο για την εκκένωση του ΠΙΚΠΑ

Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά

Σχόλιο για την εκκένωση του ΠΙΚΠΑ

Κατόπιν πολλών προσπαθειών, σήμερα το πρωί τελικά, εκκενώθηκε το ΠΙΚΠΑ, έπειτα από οργανωμένη επέμβαση και με πάνοπλους αστυνομικούς να εισβάλλουν στον χώρο.

pikpa

Μετά απ αυτό ο Υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης και ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους στο ακροδεξιό ακροατήριό τους στη Λέσβο.

Η Χρυσή Αυγή και τα άλλα ακροδεξιά μορφώματα συνεχίζουν να γράφουν την πολιτική ατζέντα της Ν.Δ. στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Η μεταφορά προσφύγων – με ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα υγείας – από το ΠΙΚΠΑ στη μικρή δομή του Καρά Τεπέ είναι μια πράξη απάνθρωπη, δολοφονική και μισαλλόδοξη. Αν λάβουμε υπ όψη και το γεγονός πως τις προηγούμενες ημέρες στο χώρο αυτό εντοπίσθηκαν τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού.

Ως Ανταρσία στο Αιγαίο απαιτούμε στέγαση όλων των προσφύγων και μεταναστών σε κατοικίες με συνθήκες υγιεινής διαβίωσης. Επέκταση των προγραμμάτων στέγασης για όλους τους πρόσφυγες. Να μένουν σε αξιοπρεπείς συνθήκες, όπως δικαιούνται και αυτοί και κάθε άστεγος.

https://aegeanantarsia.blogspot.com

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 23:31