Δευτέρα, 09 Μαϊος 2016 23:04

Χώρος Στέγασης Προσφύγων City Plaza: Η αστυνομική βία δεν μας φοβίζει. Μας εξοργίζει!

Χώρος Στέγασης Προσφύγων City Plaza: Η αστυνομική βία δεν μας φοβίζει. Μας εξοργίζει!

Ο Χώρος Στέγασης Προσφύγων City Plaza συμμετείχε με μαζικό μπλοκ στη χτεσινή πανεργατική κινητοποίηση. Πρόσφυγες και αλληλέγγυοι δηλώσαμε τη βούληση μας να ζήσουμε μαζί καθώς και να διεκδικήσουμε ίσα δικαιώματα και αξιοπρέπεια για όλες-ους. Ο αγώνας των προσφύγων αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του ευρύτερου κοινωνικού κινήματος.

Για μία ακόμα φορά, η χτεσινή κινητοποίηση αντιμετωπίστηκε με σκληρή αστυνομική βία. Η συγκέντρωση επιχειρήθηκε να διαλυθεί από τα ΜΑΤ και ακυρώθηκε η συναυλία, ενώ διαδηλωτές και συμμετέχοντες στο εγχείρημά μας διακομίστηκαν στο νοσοκομείο χτυπημένοι από ευθείες βολές δακρυγόνων. Πολλά περισσότερα άτομα έπεσαν θύματα βίας από αστυνομικούς κατά την αποχώρηση τους από το Σύνταγμα.

Πέρα από την αυτονόητη συμπαράστασή μας στους τραυματίες, θέλουμε να κάνουμε σαφές ότι η αστυνομική βία δεν μας φοβίζει. Αντιθέτως, μας εξοργίζει και μας κάνει πιο αποφασιστικούς στη συνέχιση του αγώνα.

 

solidarity2refugees.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 01:29

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.