Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 14:58

Δίκτυο Υποστήριξης Προσφύγων Λαυρεωτικής-Συλλογή ειδών ανάγκης για τους πρόσφυγες.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Μεγάλη η ανταπόκριση των κατοίκων της Λαυρεωτικής στο κάλεσμα του Δικτύου Υποστήριξης Προσφύγων Λαυρεωτικής για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν για την στήριξη των προσφύγων που φιλοξενούνται σε διάφορα σημεία στη χώρα μας, αλλά και πολλών δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας στην περιοχή μας. Ήδη έχει πραγματοποιηθεί αποστολή με αυτά τα είδη στο κέντρο φιλοξενίας Γαλατσίου και σχεδιάζεται μέσα στις επόμενες μέρες διανομή σε άλλα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και σε οικογένειες της περιοχής μας που δοκιμάζονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση. Η τοπική κοινωνία αγκαλιάζει την πρωτοβουλία αυτή και στέλνει προς πάσα κατεύθυνση μήνυμα αλληλεγγύης σε όλους τους ανθρώπους που πλήττονται από τη βία, φυσική και οικονομική και τη μισαλλοδοξία.

 

 

 

DYPLA.jpgDYPLA2.jpgDYPLA3.jpgDYPLA4.jpg

 

 

 
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Με χαρά ανακοινώνουμε, ότι το Δίκτυο Υποστήριξης Προσφύγων Λαυρεωτικής, απέκτησε προσωρινά τον δικό του χώρο συλλογής ειδών ανάγκης για τους πρόσφυγες, και χώρο συνεδριάσεων των συνελεύσεων του, σε κτίριο του Ιδρύματος Αβραμίδη στον πεζόδρομο της οδού Ερμού.

 

Ο χώρος μας παραχωρήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι την έναρξη εργασιών αποκατάστασης του κτιρίου. Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλαν σε αυτό.

 

http://dypla.blogspot.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2018 17:57

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.