Με απίστευτο κυνισμό, ο Μηταράκης προχώρησε στον βίαιο τερματισμό του προγράμματος ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, της στέγασης ευάλωτων οικογενειών προσφύγων, γυναικών και παιδιών σε πολλά ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα. Κάποιοι από αυτούς ξεπαγιάζουν στην Πλατεία Βικτωρίας από χθες. Μάλιστα, τα λαγωνικά του Χρυσοχοίδη έτρεξαν σήμερα και μοίρασαν πρόστιμα για παραβίαση της καραντίνας!!! Λίγο μετά αξιωματικός της ΕΛΑΣ τους έδιωχνε από την πλατεία! Την ίδια ώρα περισσεύουν τα κροκοδείλια δάκρυα της κυβέρνησης και η απύθμενη υποκρισία για την σεξουαλική κακοποίηση των προσφυγόπουλων από τον Λιγνάδη.
Χίος - (ΚΥΤ) Κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης-ΒΙΑΛ. Αν η κόλαση είχε όνομα θα έφερε τον τίτλο αυτού του κειμένου. Το κείμενο αυτό γράφτηκε μετά από μία σύντομη επίσκεψη μέλους μας, στη ΒΙΑΛ το στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων της Χίου. Στο χώρο όπου αργά και μεθοδευμένα η κυβέρνηση επιλέγει να εξοντώσει τους πρόσφυγες με τις πλάτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των δύο μεγάλων κολοσσών, της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε (UNHCR) και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ).
Τρίτη 23 Φεβρουαρίου προσυγκέντρωση φοιτητικών συλλόγων στην Πρυτανεία στις 11 π.μ και πορεία προς τα δικαστήρια στις 12 το μεσημέρι. Άγρια καταστολή από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ εναντίον των φοιτητών που προχώρησαν σήμερα το πρωί σε κατάληψη του κτιρίου διοίκησης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου για να κάνουν συνέλευση ώστε να οργανώσουν τις επόμενες κινήσεις ενάντια στην εφαρμογή του απαράδεκτου νόμου για τα ΑΕΙ. Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στην πρυτανεία, μετά από κάλεσμα των πρυτανικών αρχών, προσήγαγαν 30 άτομα, προπηλακίζοντας φοιτητές και ρίχνοντας χημικά. Ωστόσο απέτυχαν να εκκενώσουν την πρυτανεία. 
Όπως μας ενημέρωσαν πρόσφυγες της Ριτσώναςυποφέρουν όπως και οι πρόσφυγες των άλλων στρατοπέδων ειδικά αυτές τις μέρες του χιονιά.Το χιόνι έφτασε τους 35 πόντους. Μπορεί να είχαν νερό, αλλά σε αρκετά κοντέινερ το ηλεκτρικό έπεφτε. Ενώ και σε όσα υπήρχε συνεχώς ρεύμα δεν επαρκούσε για θέρμανση με την απόδοση που είχαν τα air conditions. Ο γιατρός πρώτη μέρα πήγε σήμερα. Ενώ, υπήρχε διακοπή του wi fi για ίντερνετ. Ενώ δεν πέρναγε συγκοινωνία από το στρατόπεδο παρότι τα εργοστάσια στη γύρω περιοχή δούλευαν κανονικά. Αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν προμήθειες πρώτης ανάγκης. Αποκλεισμένοι και από επικοινωνία και από συγκοινωνία μέσα στο…
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ λαμβάνει μεγάλη αγωνιστική πρωτοβουλία με στόχο να εκφραστεί η Εναντίωση των συναδέλφων φαντάρων στην Αύξηση της θητείας, την ένταση της Στρατιωτικοποίησης και του Μιλιταρισμού, την μετατροπή της χώρας σε Ισραήλ των Βαλκανίων.
Πολύ μαζικές διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 11/02 μέρα ψήφισης του εκτρώματος Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη στην Βουλή. Χιλιάδες βγήκαν ξανά στους δρόμους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χανιά, Γιάννενα, Βόλο, Ξάνθη, Φλώρινα, Μυτιλήνη. Στην Αθήνα μετά τις 4.30 μμ ξεκίνησε η πορεία από τα Προπύλαια, στην οποία καλούσαν φοιτητικοί σύλλογοι. Στο Σύνταγμα η πορεία των φοιτητών ενώθηκε με εκπαιδευτικά και εργατικά σωματεία, καθώς και πλήθος κόσμου.
Σελίδα 1 από 95