Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 15:14

“Με αφορμή την καταδίκη του Σπάρτακου: η επίθεση του κράτους και η αντεπίθεση του κινήματος” - Εκδήλωση\Συζήτηση

Εκδήλωση\Συζήτηση

Με αφορμή την καταδίκη του Σπάρτακου:

η επίθεση του κράτους και η αντεπίθεση του κινήματος

Πέμπτη 14 Απριλίου 19.30

Λέσχη Αναιρέσεις, Ιπποκρτάτους 171

Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων

Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος

 

 

 

Την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 19,30 μ.μ. πραγματοποιείται εκδήλωση συζήτηση "Με αφορμή την καταδίκη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ: η επίθεση του κράτους και η αντεπίθεση του κινήματος"

Την συζήτηση θα ανοίξουν μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, η μαχόμενη δημοσιογράφος Αντωνία Λεγάκη και ο Μάκης Μακρής από τον Συντονισμός σωματείων Φοιτητικών Συλλόγων και συλλογικοτήτων για το προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα

Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι να ακολουθήσει ένας διάλογος μεταξύ των διωκόμενων αγωνιστών και κινημάτων, των διαφόρων συνιστωσών του κινήματος που βρέθηκαν και θα βρεθούν στο στόχαστρο του κρατικού αυταρχισμού και της αστικής δικαιοσύνης, αλλά και του συνόλου του κινήματος.

Ώστε από κοινού να βγάλουμε συγκεκριμένα συμπεράσματα που θα συμβάλλουν στην οργάνωση της κοινής πάλης για το αντιπάλεμα της αστικής πολιτικής, της κρατικής τρομοκρατίας και της διαμόρφωσης όρων αλληλεγγύης και πολιτικής στήριξης των διωκόμενων αγωνιστών και κινημάτων.

Η συζήτηση αυτή αποκτά άλλα χαρακτηριστικά την εποχή της Στρατιωτικοποίησης των κοινωνιών, της έντασης του πολέμου κατά των μεταναστών, των νέων Μνημονίων και των σχεδιαζόμενων νέων ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

diktiospartakos.blogspot.com

τηλ. επικ. 6932955437

Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων – Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρετακος, 13 Απριλίου 2016

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 18:47

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.