Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 21:48

Καταγγελία: 545 ΑΜ ΤΠ Ηρακλείου-Διέταξαν φαντάρους να φτιάξουν τα πολιτικά είδη για να παραδοθούν σε γονείς αν σκοτωθούν!

545 ΑΜ ΤΠ Ηρακλείου: Διέταξαν φαντάρους να φτιάξουν τα πολιτικά είδη για να παραδοθούν σε γονείς αν σκοτωθούν!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

545 ΑΜ ΤΠ Ηρακλείου: πρόβατα στη σφαγή

Είμαι γονιός που το παιδί μου κάνει την θητεία του στο 545 ΑΜ ΤΠ στο Ηράκλειο. Μετά από 5 μήνες στην παραμεθόριο και στο ακριτικό Καστελόριζο έφτασε στο Ηράκλειο και είχαμε σαν οικογένεια την ελπίδα ότι θα το βλέπαμε περισσότερο.

Αλλά δυστυχώς η παρανοϊκή κατάσταση στο 545 δεν τον αφήνει.

Καταλαβαίνουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε και την κρίση που περνάει η χώρα μας αλλά γιατί τέτοιος ψυχολογικός πόλεμος από τα στελέχη στα παιδιά μας;;;

Έβαλαν τα παιδιά να φτιάξουν τα πολιτικά τους πράγματα σε περίπτωση που πεθάνουν ώστε να έρθουν σε εμάς.

Κρατάνε τα παιδιά μέσα που είναι σε μεγάλο ποσοστό κάτω των 22 χρονών και τους έχουν κάνει να πιστεύουν ότι θα πάνε σε σφαγή.

Με 54 μέρες ακόμα ο γιος μου και σκέφτεται να πάρει αναβολή να γλιτώσει όχι από την κατάσταση αλλά από το 545.

Και αναρωτιέμαι γιατί τα στελέχη και οι υπόλοιπες μονάδες (Σεαπ λόχος διοικήσεως) να έχει εξοδούχους, να υπάρχουν άδειες κλπ και εμάς τα παιδιά μας να περνάνε την κόλαση δίπλα από τα σπίτια τους;

Όταν το ΓΕΕΘΑ έχει βγάλει ανακοίνωση ότι πρέπει να βρίσκεσαι στη μονάδα σου σε 30 λεπτά γιατί κρατάνε μέσα τα παιδιά και τα κάνουν ράκος;

Ζητάμε την παρέμβαση της ταξιαρχίας και των ανωτέρων.

 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:

Από τη μια μεριά η Επιστολή Καταγγελίας καταγράφει το πόσο αδίστακτο και στυγνό είναι το στρατιωτικό κατεστημένο. Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο οι γονείς ενημερώθηκαν ότι τα παιδιά τους πάνε στην σφαγή, συνειδητοποίησαν ότι τα παιδιά τους είναι κρέας για τα κανόνια τους.

Από την άλλη μεριά, η Πολεμική Κινητοποίηση και το κλίμα πιθανής πολεμικής σύγκρουσης επιχειρείται να Διαπαιδαγωγήσει, να Εθίσει τον εργαζόμενο λαό μας και την νεολαία στην Ιδέα και στην Προοπτική του Πολέμου και του Θανάτου για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα, στο πλαίσιο του Ελληνο-Τουρκικού ανταγωνισμού.

Να συγκροτήσουμε όλοι μαζί, εργαζόμενοι, μαθητές, φοιτητές, φαντάροι, ένα Κίνημα Μαζικό και Μαχητικό, Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στην εκμετάλλευση και την καταπίεση, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό.

Πρέπει να Αντισταθούμε όλοι ενωμένοι στην Ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 21:53

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.