Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 10:52

Έκκληση αλληλεγγύης για την κηδεία του Μάκι Ντιαμπάτε

Έκκληση αλληλεγγύης για την κηδεία του Μάκι Ντιαμπάτε

Είναι ατέλειωτη η θλίψη μας και η οργή μας γιατί η εγκληματική αδιαφορία της Αστυνομίας στο στρατόπεδο της Κω κόστισε την ζωή του αδελφού μας από την Γουϊνέα Μάκι Ντιαμπάτε. Δεν τον πήγαν στο νοσοκομείο ενώ σφάδαζε στους πόνους και πέθανε.

Ο ρατσισμός σκοτώνει! Μας δολοφονούν γιατί οι οι ζωές των μαύρων δεν μετράνε.

Θα συνεχίσουμε την δράση μας για δικαιοσύνη στο Μάκι Ντιαμπάτε και την οικογένεια του. Για να πάνε φυλακή οι ένοχοι, για να κλείσουν τα στρατόπεδα του θανάτου, για αξιοπρεπή ζωή. Η Κοινότητα Γουϊνέας, μια μικρή ομάδα ανθρώπων, φτωχών μεταναστών, δεν μπορεί από μόνη της να αντέξει το οικονομικό βάρος των 3000 για την ταφή του νεκρού Μάκι Ντιαμπάτε. Σας καλούμε να ενισχύσετε με όποιο ποσό μπορείτε, για να μπορέσουμε ως Κοινότητα Γουϊνέας να φροντίσουμε για μια αξιοπρεπή κηδεία για έναν άνθρωπο, έναν μουσικό, που είχε όνειρα, είχε μικρά παιδιά, είχε την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή.

Καταθέστε τις ενισχύσεις σας στον λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ GR65 0171 8320 0068 3214 9338 958 SWIFT-BIC PIRBGRAA

ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΟΥΙΝΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 10:53

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.