Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 15:58

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Έστειλαν την ΟΠΚΕ για να σταματήσει ένα τουρνουά τένις!

Έστειλαν την ΟΠΚΕ για να σταματήσει ένα τουρνουά τένις!

Την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της αστυνομίας έστειλαν για να σταματήσει μια πρωτοβουλία πολιτών για ένα τουρνουά τένις στα μέχρι πρότινος δημόσια και δωρεάν γήπεδα στο Αττικό Άλσος.

Όπως έχουμε αναδείξει και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, τα γήπεδα τένις στο Αττικό Άλσος παραχωρήθηκαν πρόσφατα από την Περιφέρεια Αττικής στον Όμιλο Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας (ΟΑΝΙ). Ο ΟΑΝΙ όμως επέβαλλε αντίτιμο για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις ενώ εκεί παραδοσιακά έπαιζε, αθλούνταν και προπονούνταν κόσμος από το Γαλάτσι, τη Νέα Ιωνία και τις γύρω περιοχές.

Αντιδρώντας σε αυτή τη μεθόδευση, κάτοικοι της περιοχής διεκδικούν να επιστρέψουν τα γήπεδα στο δωρεάν καθεστώς. Έτσι, ανάμεσα στις δράσεις τους, αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα τουρνουά ελεύθερης άθλησης και συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί να παίξουν μερικούς αγώνες τένις.

Έκπληκτοι μετά από λίγο είδαν να καταφθάνουν δυνάμεις της ΟΠΚΕ, οι οποίες σταμάτησαν το τουρνουά και απείλησαν με διαδικασίες αυτοφώρου τους συμμετέχοντες καθότι δεν είχαν άδεια χρήσης του δημόσιου χώρου!

Την ίδια ώρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ο περιιφερειάρχης Πατούλης δηλώνει ότι δεν γνωρίζει το θέμα της παραχώρησης των γηπέδων και θα το εξετάσει.

Η ξεφτίλα και ο αυταρχισμός τους έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα.

Κάτω τα χέρια από τους κατοίκους και τους αθλούμενους του Αττικού Άλσους!

Να φύγει άμεσα η αστυνομία από τον χώρο!

Να δοθούν τα δημόσια γήπεδα πίσω στον λαό, ελεύθερα, χωρίς αντίτιμο!

#ΜένουμεΕνεργοί #WeSpeakNow

πληροφορίες από την ομάδα: Αθλούμενοι στο Αττικό Άλσος

Μένουμε Ενεργοί - υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 16:04

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.