Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 11:57

Αντιφασιστικός Συντονισμός Καλλιθέας – Μοσχάτου – Ταύρου: ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ 28/10 ΣΤΙΣ 9 π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ.

Αντιφασιστικός Συντονισμός Καλλιθέας – Μοσχάτου – Ταύρου

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ- ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ 28/10 ΣΤΙΣ 9πμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ.

 

Άλλη μια χρονιά η Χρυσή Αυγή μέσω της δημοτικής της παράταξης, Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα, προσπαθεί να νομιμοποιήσει την εμφάνισή στην γειτονιά μας με την παρουσία της στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου.

Εδώ και ένα χρόνο το Δημοτικό Συμβούλιο σύσσωμο έχει ψηφίσει ενάντια στην παρουσία της υπόδικης εγκληματικής οργάνωσης, κάτω από την πίεση του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος και των φορέων της πόλης. Η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο την παρουσία της στα Δημοτικά Συμβούλια, γιατί αποτελούν το τελευταίο νομιμοποιητικό χαρτί της μέσα στην συνολικότερη διάλυση της ναζιστικής οργάνωσης: έξοδος από το κοινοβούλιο, αποχώρηση στελεχών από την ΧΑ, κλείσιμο των γραφείων-ορμητηρίων της.

Δεν θα αφήσουμε περιθώρια στην Χρυσή Αυγή να μαζέψει τα κομμάτια της και να δράσει στην περιοχή μας, αλλά θα παλέψουμε για την περιθωριοποίησή της και για την καταδίκη των ηγετικών στελεχών της.

Ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Καλλιθέας – Μοσχάτου – Ταύρου καλεί όλους τους Καλλιθεάτες και τις Καλλιθεάτισσες να συμμετάσχουν μαζικά στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου και να απομονώσουν τους φασίστες, αποκρούοντας όποια τυχόν πρόκληση επιχειρήσουν την ημέρα αυτή. Κάθε φασιστική γκρούπα αλλά και η παράταξη του Μπουγά είναι ανεπιθύμητοι στην Καλλιθέα, όπως εξάλλου έχει κατοχυρωθεί σε διαδοχικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που αποκλείουν τους φασίστες από τις εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη μας.

Και τώρα και πάντα, και όπως το ’40, τη φτώχεια και τον φασισμό θα πολεμάμε πάντα!

 

https://antifasistkalmosx.wordpress.com

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 12:36

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.