Παρασκευή, 08 Μαϊος 2020 12:38

ΣΥ.ΠΡΟ.ΜΕ. Παρασκευή 8/5, στις 6 μμ διαμαρτυρία για αντιπροσφυγικό νομοσχέδιο έξω από τη Βουλή

ΣΥ.ΠΡΟ.ΜΕ. Παρασκευή 8/5, στις 6 μμ διαμαρτυρία για αντιπροσφυγικό νομοσχέδιο έξω από τη Βουλή

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εν μέσω πανδημίας φέρνει στη βουλή νέο αντι-προσφυγικό νομοσχέδιο προωθώντας την πολιτική εγκλεισμού, περιορισμού του δικαιώματος στο άσυλο, απελάσεων και δολοφονικών επαναπροωθήσεων που επιτάσσει η συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας, με στόχο να αποτρέψει τους πρόσφυγες από το να πλησιάζουν τη χώρα. Οι διαδικασίες επισπεύδονται και τίθενται νέα εμπόδια και περιορισμοί με σκοπό όλο και περισσότεροι πρόσφυγες να καταλήγουν σε γρήγορη απέλαση. Η πολιτική της κυβέρνησης οπλίζει τα χέρια των φασιστών που βάζουν φωτιές σε ξενοδοχεία για να μην στεγαστούν πρόσφυγες, προπηλακίζουν αλληλέγγυους και δημιουργούν πολεμικό κλίμα στα σύνορα του Έβρου και τα νησιά που έχουν ως αποτέλεσμα ακόμα και δολοφονίες προσφύγων.

Απαιτούμε την απόσυρση του αντιπροσφυγικού νομοσχεδίουΝα κλείσουν τα κολαστήρια της Μόριας, των υπόλοιπων νησιών του ανατολικού Αιγαίου και των άθλιων “προαναχωρησιακών” φυλακών Μεταφορά όλων των προσφύγων των hot-spot σε ανθρώπινες συνθήκες στις πόλεις Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 8 Μάη στις 6μμ στο Σύνταγμα.

http://syprome.blogspot.com/

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Μαϊος 2020 12:42

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.