Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 23:09

Παρασκευή 23/12/2022 10 π.μ., Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο- Εμείς σας πιστεύουμε! Δεν θα ξεπλύνουν τους βιασμούς και το trafficking

 

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ TRAFFICKING #Ilioupoli

Παρασκευή 23/12/2022 10 π.μ., Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, Δέγλερη 4, αίθουσα 2.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε γίνει μάρτυρες μιας αισχρής δίκης. Από την πρώτη στιγμή η έδρα επέτρεψε τους τραμπουκισμούς φασιστών δικηγόρων ενάντια στην αγωνίστρια δικηγόρο Αντωνία Λεγάκη. Ενώ επέβαλε επίσης σε επιζώσα εμπορίας λευκής σαρκός και βιασμών να βρεθεί στην ίδια αίθουσα και να αντικρίσει τους βασανιστές της, μόνη της, κεκλεισμένων των θυρών. Όμως εμείς ήμασταν εκεί, έξω από τις πόρτες και η παρουσία μας έδινε δύναμη στην Ε., κάθε φορά που το είχε ανάγκη.

Η προσπάθεια των δικηγόρων - κάποι@ απ' αυτο@ γνωστοί αστέρες από τη δίκη της Χ.Α. - να κατηγορηθεί το ίδιο το θύμα ήταν τεράστια. Δεν δίστασαν να «προσκομίσουν» φωτογραφίες από τα social media και να σχολιάσουν πώς ήταν ντυμένη, υπονοώντας το γνωστό «τα ήθελε» και κατηγορώντας ευθέως τη μητέρα και τον αδελφό του θύματος πως κατέθεσαν στο πλευρό της Ε. με σκοπό «να πάρουν το σπίτι» του κατηγορούμενου ως βιαστή πατέρα.

Το αποκορύφωμα της δράσης του ενιαίου τάγματος συνηγόρων των βιαστών και μαστροπών, ήταν το αίτημα να προβληθεί πορνογραφικό υλικό στην αίθουσα στο οποίο το θύμα είχε εξαναγκαστεί να συμμετέχει, από τη συνεργαζόμενη με τον Μπουγιούκο εταιρεία Sirina. Ο δικηγόρος Γκαβέλας ήθελε να δείξει «πόσο το απολάμβανε», όμως το βίντεο έδειξε τα εμφανή σημάδια βίας στο σώμα της Ε., όπως παρατήρησε και σχολίασε η δικηγόρος του θύματος, Δήμητρα Κεραμυδά.

Την Τετάρτη 21/12 ο εισαγγελέας της έδρας, Χρήστος Καραγιάννης, εισηγήθηκε την αθώωση όλων των κατηγορουμένων, αγνοώντας επιδεικτικά τις καταθέσεις μαρτύρων και τα ακράδαντα στοιχεία με τα μηνύματα των κατηγορουμένων που έδειχναν πώς υποχρέωναν την Ε. να εκδίδεται για δικό τους όφελος.

Η πρόταση του εισαγγελέα δεν μας έκανε καμία εντύπωση, αφού είναι γνωστό πως ΜΠΑΤΣΟΙ TV ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ

Η κοινωνία έχει εκφραστεί, εκφράζεται και θα συνεχίσει να εκφράζεται επί του θέματος. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ενοχή των καθαρμάτων. Δε θα επιτρέψουμε την ντροπή να ξεπλυθούν οι νταβατζήδες - βιαστές.

Διάφορες συλλογικότητες ετοιμάζουν δράσεις σε όλη την Ελλάδα σε απάντηση της δικαστικής εξουσίας που ξεπλένει την #GreekPoliceMafia . Σήμερα Πέμπτη 22/12 18:30 στο Μετρό Ηλιούπολη έχει ανακοινωθεί πορεία από την Πρωτοβουλία συντρόφων/ισσών για την υπόθεση τράφικιγκ της Ηλιούπολης

Την Παρασκευή 23/12 θα είμαστε όλ@ στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, Δέγλερη 4 να στηρίξουμε τις αδερφές μας και να ξεκαθαρίσουμε τη δική μας στάση. Είναι ΕΝΟΧΟΙ και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

Είναι απαραίτητη η παρουσία του αλληλέγυου κόσμου καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας. Μετά το τέλος της δίκης -οποίο και αν είναι το πόρισμα- θα γίνει πορεία ενάντια στα κυκλώματα trafficking και το ξέπλυμα τους από τις δικαστικές αρχές

Θα ακολουθήσουν δράσεις τόσο στην Ηλιούπολη όσο και σε όλη την Ελλάδα ώστε η επιζώσα, και καθε επιζώσα κυκλωμάτων τράφικινγκ, να νιώθει ασφάλεια αλλά και αλληλεγγύη, και οι κακοποιητές φόβο.
ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ απέναντι στο trafficking. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ απέναντι στη δικαστική αρχή που ξεπλένει. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ποτέ ξανά.

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

#GreekMafia #antireport #trafficking_ilioupoli 

https://www.facebook.com/events/

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 23:14

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.