Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 12:04

ΠΕΜΠΤΗ 18/2, στις 13.00 Θεσσαλονίκη - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα διόδια έξω από τα γραφεία της Εγνατίας Οδού την Πέμπτη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα διόδια έξω από τα γραφεία της Εγνατίας Οδού την Πέμπτη

Την απαλλαγή από τα δυσβάσταχτα πρόστιμα των διοδίων σε βάρος πολιτών-μελών του κινήματος κατά των διοδίων- ζητά από την κυβέρνηση η Συντονιστική Επιτροπή Θεσσαλονίκης ενάντια στα διόδια.

Την επόμενη Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στις 13.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των διοδίων και των προστίμων που επιβάλλονται, έξω από τα γραφεία της Εγνατία Οδός ΑΕ, που βρίσκονται στον παλιό δρόμο Θεσσαλονίκης-Θέρμης.

«Παρέχουμε πολιτική κάλυψη στους συναγωνιστές που είπαν όχι στα διόδια όχι γιατί ήταν τζαμπατζίδες όπως τους κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, που ποινικοποίησαν το κίνημα αυτό με τον νόμο Βορίδη και Ρέππα, αλλά γιατί είμαστε αντίθετοι στις αποικιοκρατικές συμβάσεις και γιατί είμαστε αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση των εθνικών μας δρόμων» σημειώνουν τα μέλη Συντονιστικής Επιτροπής.

Όπως αναφέρουν στην Εγνατία οδό παρουσιάζονται τεχνικά προβλήματα, πλημμύρες σε σημεία του οδοστρώματος, και δεκάδες θάνατοι καφέ αρκούδων, και την ίδια ώρα σχεδιάζεται η δημιουργία νέων ηλεκτρονικών διοδίων σε νέα σημεία του αυτοκινητόδρομου.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει την δυνατότητα να απαλλάξει τους συμπολίτες μας από τα υψηλά πρόστιμα. Ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ διακήρυττε ότι θα επαναδιαπραγματευτεί τις συμβάσεις, θα καταργήσει τα διόδια και θα σβήσει τα πρόστιμα που ήδη έχουν επιβληθεί» τονίζουν.

«Ο κ. Σταθάκης απέρριψε την συγκεκριμένη τροπολογία. Είναι στο χέρι της κυβέρνησης να την επαναφέρει» σημειώνουν και καλούν πολίτες που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα υπέρογκα πρόστιμα να έρθουν σε επαφή με την Συντονιστική Επιτροπή Θεσσαλονίκης ενάντια στα διόδια (στα τηλέφωνα 6977509197 και 6974776774).

alterthess

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 15:44

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.