Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016 19:01

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ, ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - Τετάρτη 2/3, 6 μμ, Προπύλαια

Κατηγορία Κινητοποιήσεις

Συντονισμός για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό σωματείων – φοιτητικών συλλόγων – συλλογικοτήτων

 

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ – ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 2/3, 6 μμ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.Ε. – ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΗΠΑ

 

Η αποστολή πλοίων του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο σε ρόλο χωροφύλακα, με συμφωνία της Ε.Ε. και της ελληνικής κυβέρνησης, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη εξέλιξη για το λαό μας, για όλους τους λαούς και την ειρήνη στην περιοχή. Μεταφέρεται η ένταση στο Αιγαίο, την ώρα που γενικεύεται η πολεμική σύγκρουση στη Συρία στην οποία επεμβαίνει και η Τουρκία κλιμακώνοντας τον πόλεμο ενάντια στους Κούρδους και στο εσωτερικό της.

Η ανάμιξη του ΝΑΤΟ για τη «φύλαξη» των συνόρων από τους πρόσφυγες είναι εξαιρετικά επικίνδυνη εξέλιξη και για τους ίδιους τους πρόσφυγες. Η εμπλοκή πολεμικών πλοίων σε επαναπροωθήσεις βαρκών θα φέρει περισσότερους πνιγμούς.

Οι χώρες του ΝΑΤΟ, που ευθύνονται για την εμπόλεμη κατάσταση στην περιοχή της Συρίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν κ.α. και τον ξεριζωμό εκατομμυρίων ανθρώπων, φράζουν με κάθε τρόπο τις διεξόδους αυτών των ανθρώπων που θέλουν να γλυτώσουν από το θάνατο και τη φτώχια. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το προσφυγικό και ο πόλεμος συνδέονται άρρηκτα.

Οι πόλεμοι, οι βομβαρδισμοί, οι επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών, οι δολοφονικές επελάσεις του ISIS, οι εκκαθαρίσεις των αντιδραστικών κυβερνήσεων συνεχίζονται με αμείωτη ένταση προκαλώντας εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους και τραυματισμούς, καταστροφές υποδομών και εκατομμύρια πρόσφυγες, που προσπαθούν να σωθούν αναζητώντας καταφύγιο στις χώρες της Ευρώπης.

Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρά τις αρχικές δηλώσεις για υποδοχή και εγκατάσταση προσφύγων, απαγορεύουν την ασφαλή και απρόσκοπτη είσοδο των προσφύγων. Οι αποφάσεις τους μπροστά στα αυξανόμενα κύματα προσφύγων γίνονται όλο και πιο σκληρές. Τα εξωτερικά σύνορα ήταν και συνεχίζουν να είναι κλειστά για όλους τους πρόσφυγες, που αναγκάζονται να φτάσουν στην Ευρώπη, περνώντας μέσα από επικίνδυνες θαλάσσιες διαδρομές με απώλειες χιλιάδων ανθρώπινων ζωών. Η είσοδος τους χαρακτηρίζεται παράτυπη, οι μετανάστες παράνομοι και μόνο μετά την είσοδό τους, τους δίνεται το δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση ασύλου.

Στην επιχείρηση συγκράτησης των προσφύγων εκτός των χωρών της κεντρικής Ευρώπης, προστέθηκε το κλείσιμο των εσωτερικών συνόρων της Ε.Ε. και των χωρών του λεγόμενου βαλκανικού διαδρόμου, ακόμα και για τους πρόσφυγες που προέρχονται από τις αναγνωρισμένες από την Ε.Ε. ως εμπόλεμες χώρες. Αποτέλεσμα να εγκλωβίζονται χιλιάδες πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Η «φύλαξη» από τους πρόσφυγες των συνόρων της Ελλάδας, που χαρακτηρίζονται εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε., ασκείται με κοινές περιπολίες από δυνάμεις της frontex και των δυνάμεων ταχείας επέμβασης της Ε.Ε., με τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ και δρομολογείται απόφαση της Ε.Ε. για δημιουργία ευρωπαϊκής συνοριακής-ακτοφυλακής.

Η αντιμετώπιση των προσφύγων καθορίζεται με κριτήρια εκμετάλλευσης και ξενοφοβίας με μέτρα διαλογής σε αποδεκτούς πρόσφυγες-ανεπιθύμητους μετανάστες προς φυλάκιση και απέλαση.

Η ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μπορεί φραστικά να διαχωρίζεται από τις ακραίες ρατσιστικές φωνές κυβερνήσεων της Ε.Ε., όμως στην πράξη εναρμονίζεται πλήρως με τις πολιτικές της Ε.Ε. Υλοποιεί μέτρα εγκλεισμού και ευθύνεται για τις άθλιες συνθήκες υποδοχής, μετακίνησης, διαμονής, περίθαλψης, σίτισης και μέριμνας για τους πρόσφυγες. Αντί για τις δημόσιες κοινωνικές υπηρεσίες, οι τομείς αυτοί, παραδίδονται πλήρως σε ΜΚΟ, διαπιστευμένες εταιρείες, την αστυνομία και το στρατό, παρεμποδίζεται η όποια συμβολή εθελοντικών οργανώσεων, ποινικοποιείται η διάσωση προσφύγων και ασκούνται διώξεις σε εθελοντές για στήριξη προσφύγων. Εμποδίζει τις διαδρομές των προσφύγων προς τα σύνορα.

Εκφράζουμε τη διεθνιστική-ταξική μας αλληλεγγύη στους πρόσφυγες.

Εχθρός μας είναι ο πόλεμος και όχι οι πρόσφυγες. Παλεύουμε ενάντια σε αυτούς που προκαλούν τον ξεριζωμό και υπερασπίζουμε τους πρόσφυγες και τα δικαιώματά τους.

Απαιτούμε:

Να ανοίξουν τώρα για τους πρόσφυγες οι συνοριακές δίοδοι μεταξύ των χωρών της Ευρώπης. Όχι στην παρεμπόδιση των διαδρομών τους από την αστυνομία.

Άμεση αποχώρηση του ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. Όχι στη συμμετοχή του ΝΑΤΟ σε επιχειρήσεις ενάντια στους πρόσφυγες και σε δολοφονικές επαναπροωθήσεις.

Ασφαλή, ελεύθερη διέλευση από χερσαία και θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας, για τους πρόσφυγες του πολέμου, της καταπίεσης και της φτώχιας.

Να μπει τέλος στο έγκλημα στο Αιγαίο. Να σταματήσουν οι δολοφονικές επιχειρήσεις αποτροπής και επαναπροώθησης της Frontex και της ελληνικής συνοριοφυλακής. Όχι στην επιχείρηση Ποσειδών στο Αιγαίο για αποτροπή διέλευσης των προσφύγων. Όχι σε δημιουργία Ευρωπαϊκής συνοριοφυλακής-ακτοφυλακής.

Να πέσει ο φράχτης του Έβρου. Κανένας φράκτης στην Ευρώπη. Όχι στην Ευρώπη-φρούριο.

Όχι στον εγκλεισμό και την γκετοποίηση των προσφύγων, όχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, στα hot spot και τα μέτρα διαλογής. Όχι στη στρατιωτικοποίηση της διαχείρισης του προσφυγικού.

Όχι στην ποινικοποίηση της μετανάστευσης. Νομιμοποίηση και πλήρη δικαιώματα για τους οικονομικούς και πολιτικούς πρόσφυγες.

Όχι στις διώξεις εθελοντών για βοήθεια στους πρόσφυγες. Κατάργηση της ποινικοποίησης της βοήθειας στους πρόσφυγες.

Κατάργηση των συνθηκών του Δουβλίνου. Δικαίωμα στο άσυλο.

Προστασία των προσφύγων – μεταναστών από τα κυκλώματα εκμετάλλευσης. Πρόνοια και φροντίδα για τους ανήλικους.

Κατάλληλα δημόσια κτίρια και δομές για την αξιοπρεπή στέγαση, περίθαλψη, σίτιση και δημόσια μέσα για τη μετακίνηση των οικονομικών και πολιτικών προσφύγων. Χρηματοδότηση και προσλήψεις για τις δομές και υπηρεσίες κοινωνικής στήριξης και όχι για κέντρα κράτησης και καταστολή των προσφύγων.

Αγωνιζόμαστε:

ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, τις επεμβάσεις και τους βομβαρδισμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε. και στη συμμετοχή της χώρας μας με οποιαδήποτε κάλυψη, βάσεις, υποδομές, στρατό.

ενάντια στις ανάλγητες αντιμεταναστευτικές πολιτικές της Ε.Ε. και της ελληνικής κυβέρνησης.

Συντονισμός για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό

σωματείων – φοιτητικών συλλόγων – συλλογικοτήτων

syprome

ΝΑΤΟ12

 

 

Αντιπολεμικό αντιϊμπεριαλιστικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, Τετάρτη 2/3

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χτες οργανώσεις και κινήσεις της αριστεράς κατέληξαν στην πρόσκληση για την διοργάνωση αντιπολεμικού, αντιιμπεριαλιστικού, αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου με ζήτημα αιχμής την απόφαση ενάντια στην έλευση του νατοικού στόλου στο Αιγαίο, την Τετάρτη 02.03, στις 6.00 μμ,με συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στην ΕΕ και την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Οι οργανώσεις καλούν μαζικές, εργατικές, νεολαιίστικες συλλογικότητες, αντιφασιστικές, αντιρατσιστικές πρωτοβουλίες, πολιτικές κινήσεις και οργανώσεις, ελληνικές, τούρκικε και κούρδικες οργανώσεις, να πάρουν αποφάσεις και να πλαισιώσουν την κινητοποίηση οργάνωση μιας διαδήλωσης αντιπολεμικής – αντιιμπεριαλιστικής, αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν οι οργανώσεις: ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ, ΚΚΕ(Μ-Λ) και Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, ΟΚΔΕ, Σύλλογος Κορδάτος, Επαναστατική Ενοποίηση, Ένωση των Δικαίων.

antarsya

25/02/2016

 

 

Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

Αντιπολεμική -αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση αλληλεγγύη στους οικονομικούς και πολιτικούς πρόσφυγες: Ανοίξτε τους φράχτες – Διώξτε το ΝΑΤΟ

Refugees welcome!

Ανοίξτε τους φράχτες – Διώξτε το ΝΑΤΟ

Η εκτυλισσόμενη προσφυγική τραγωδία δεν αποτελεί φυσική καταστροφή, αλλά προμελετημένο πολιτικό έγκλημα. Είναι αδιανόητο να βλέπουμε πρόσφυγες να περπατάνε στους ευρωπαϊκούς αυτοκινητόδρομους μόνοι και αβοήθητοι. Είναι εξοργιστικό ότι οι πνιγμοί στο Αιγαίο είναι πλέον είδηση που περνάει στα «ψιλά» των δελτίων.

Για το συντελούμενο έγκλημα ένοχοι είναι όσοι ωθούν ή αφήνουν ολόκληρες χώρες να βουλιάζουν στον πόλεμο, όσοι υψώνουν φράχτες που εμποδίζουν τη διέλευση των προσφύγων, όσοι βάζουν τα πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ να απωθούν τις βάρκες της απελπισίας, όσοι δεν παίρνουν στοιχειώδη μέτρα για τη φιλοξενία των ξεριζωμένων.

Τα σύνορα πρέπει να ανοίξουν τώρα για τους πρόσφυγες! Οι φράχτες, με πρώτον αυτόν του Έβρου, πρέπει να πέσουν. Το ΝΑΤΟ και η Frontex πρέπει να φύγουν από το Αιγαίο. Και πρέπει επιτέλους οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, με πρώτη την ελληνική, να κάνουν αυτό που επιτάσσεις η ανθρωπιά, και είναι απολύτως εφικτό, για τη φιλοξενία των προσφύγων: ανοιχτά κέντρα διαμονής με αξιοπρεπείς συνθήκες.

Αυτές τις ώρες όχι μόνο η σιωπή, αλλά και η απραξία είναι συνενοχή. Είναι ώρα να διαδηλώσουμε ενάντια στην Ευρώπη-φρούριο, είναι ώρα να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια σε αυτούς που την έχουν ανάγκη πιο πολύ από ποτέ. Refugees welcome!

Καλούμε στην αντιπολεμική – αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση αλληλεγγύη στους οικονομικούς και πολιτικούς πρόσφυγες, την Τέταρτη 2 Μάρτιου στις 6μ.μ. στα Προπύλαια Πανεπιστημίου.

Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

26 Φεβρουάριος, 2016

diktio

 

 

ΟΚΔΕ

Τετάρτη 2 Μάρτη, 18:00 Προπύλαια, Αντιπολεμική Συγκέντρωση & Διαδήλωση. Όχι στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις & τον πόλεμο-Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο

Όχι στον πόλεμο και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις! – Καμία εμπλοκή της Ελλάδας!

Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο – Όχι στην Ευρώπη Φρούριο!

Αντιπολεμική Συγκέντρωση και Διαδήλωση Τετάρτη 2 Μάρτη, 18:00 Προπύλαια

Η νέα τροπή που παίρνει ο πόλεμος στη Συρία, με την όλο και μεγαλύτερη άμεση εμπλοκή και άλλων δυνάμεων (Τουρκία, Σαουδική Αραβία) βυθίζει την ευρύτερη περιοχή (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας) σε ένα γεωπολιτικό χάος, δημιουργώντας νέους τεράστιους κινδύνους για τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Στη γειτονική Τουρκία, με πρόσχημα τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 12ης Φλεβάρη, έχει ενταθεί ο πόλεμος ενάντια στους Κούρδους στα Ν.Α. της χώρας, ενώ βομβαρδίζονται ακατάπαυστα και οι Κούρδοι της Συρίας. Η τουρκική αστική τάξη είναι ένα βήμα πριν επέμβει στρατιωτικά στη Συρία για να ανακόψει τις νίκες του YPG (ένοπλες πολιτοφυλακές των Κούρδων της Συρίας). Οι σημαντικές επιτυχίες του τελευταίου απέναντι στους τζιχαντιστές και το Ισλαμικό Κράτος, του δίνουν τη δυνατότητα να ενοποιήσει την διασπασμένη περιοχή των Κούρδων, δημιουργώντας τη «Ροτζάβα», το ντε φάκτο ανεξάρτητο Κουρδιστάν στην Βόρεια Συρία.

Η προέλαση των δυνάμεων του Άσαντ και η προοπτική ενοποίησης των Κούρδων και δημιουργίας ενός ανεξάρτητου Συριακού Κουρδιστάν αποτελούν μια ήττα της πολιτικής Ερντογάν. Όχι μόνο καταρρέουν τα σχέδιά του για «ήπια τουρκική κυριαρχία» στη Μέση Ανατολή και γενικότερα στον μουσουλμανικό κόσμο αλλά, ακόμη χειρότερα, μετατρέπονται στο ακριβώς αντίθετο, δηλαδή στον διαμελισμό της Τουρκίας. Γι’ αυτό εδώ και μήνες ο Ερντογάν και η τούρκικη μπουρζουαζία έχουν ξεκινήσει επιθέσεις απέναντι σε αριστερές οργανώσεις και αγωνιστές, έχουν επιδοθεί σ’ έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον του PKK και των Κούρδων στη Ν.Α. Τουρκία (βομβαρδίζοντας και πολιορκώντας ολόκληρες πόλεις, δολοφονώντας και συλλαμβάνοντας κ.ά.), ενώ συνεχίζουν την υποστήριξη με κάθε τρόπο του Ισλαμικού Κράτους μαζί με τη Σαουδική Αραβία και τα εμιράτα του Κόλπου. Για να αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη η Τουρκία φαίνεται πως είναι διατεθειμένη για τα πιο μεγάλα εγκλήματα ενάντια στον κουρδικό λαό, με κίνδυνο την μεγαλύτερη κλιμάκωση του πολέμου όχι μόνο στη Συρία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Όμως ο Ερντογάν και η τούρκικη μπουρζουαζία δεν είναι οι μόνοι χαμένοι. Οι ιμπεριαλιστές, Ευρωπαίοι και Αμερικανοί, δεν βρίσκονται σε καλύτερη θέση. Πριν λίγους μήνες, με την επικείμενη κατάρρευση και των τελευταίων εστιών του καθεστώτος του Άσαντ είχαν θεωρήσει ότι ξεμπέρδεψαν με τους Ρώσους (και έμμεσα με τους Κινέζους) αλλά και με το Ιράν και τη λιβανέζικη Χεζμπολάχ. Σήμερα η κατάσταση έχει αντιστραφεί και είναι πλέον υποχρεωμένοι να παζαρέψουν (και μάλιστα από δυσμενή θέση) με τη Ρωσία μια πολιτική συμφωνία για τον διαμελισμό της Συρίας (όπως στην Ουκρανία). Αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να ανεχθούν και θα επιχειρήσουν να αντιστρέψουν πλήρως με την πρώτη ευκαιρία. Η πρόσφατη κατάπαυση πυρός που συμφωνήθηκε μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας ήταν μια «υποχρεωτική» κίνηση λόγω της ενίσχυσης της συμμαχίας Άσαντ–Ρώσων–Χεζμπολάχ–Ιράν, και δεν σημαίνει παρά ένα πρόσκαιρο διάλειμμα που θα επιτρέψει στις αντιμαχόμενες πλευρές να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να συνεχίσουν πιο λυσσαλέα τον πόλεμο.

Υπηρετώντας το ίδιο σχέδιο με τις ΗΠΑ, οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές, πρωτοστατούσης της Γερμανίας, με πρόσχημα τον έλεγχο των προσφυγικών ροών, έχουν ενισχύσει τη Νατοϊκή ναυτική παρουσία στο Αιγαίο με τη συνδρομή της ελεεινής κυβέρνησης του Τσίπρα, προσπαθώντας να κυριαρχήσουν στο Αιγαίο, αποκλείοντας τους Ρώσους και αρχίζοντας ταυτόχρονα την περικύκλωση της Συρίας, για μια νέα ενδεχόμενη επίθεση που θα διαλύσει εντελώς τη χώρα και θα γιγαντώσει το πρόβλημα επιβίωσης εκατομμυρίων ανθρώπων που εγκαταλείπουν μαζικά τις εστίες τους.

Η υποτακτική κυβέρνηση Τσίπρα, έχοντας παραδοθεί πλήρως στους Ευρωπαίους ιμπεριαλιστές, εφαρμόζει το 3ο Μνημόνιο, προσπαθώντας να ξεπεράσει τους κοινωνικούς αγώνες ενάντια στο βάρβαρο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο. Ταυτόχρονα, άβουλη και έρμαιο των Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών, παρακολουθεί το κλείσιμο των συνόρων και τον εγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας – και την ίδια στιγμή μας εντάσσει ολοένα και περισσότερο μέσα στους σχεδιασμούς των Αμερικάνων και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών, μας βυθίζει ολοένα και περισσότερο στη δίνη του πολέμου. Μάλλον είναι αδύνατο να μπορέσει να σταθεί με τόσες προδοσίες και μέσα στις κολοσσιαίες συγκρούσεις της ευρύτερης περιοχής. Έτσι φαίνεται να στρώνει τον δρόμο προς μια αιφνίδια αντιδημοκρατική αναδίπλωση στη χώρα μας, προς μια λύση είτε με μια «δυναμική» παρέμβαση των κρατικών μηχανισμών, είτε με μια πολιτική κυβέρνηση των «Μένουμε Ευρώπη», αμφότερες υπό την εποπτεία του στρατού, ώστε να εφαρμοστεί απρόσκοπτα το 3ο Μνημόνιο αλλά και για να αποτελέσει η χώρα μας το εφαλτήριο του ΝΑΤΟ για την επέμβασή του στην περιοχή (Συρία, Λιβύη κ.ά.).

Απέναντι σε αυτά τα σχέδια της κυβέρνησης του Τσίπρα, της αντιπολίτευσης των «Μένουμε Ευρώπη», της ελληνικής αστικής τάξης αλλά και των ευρωπαίων και αμερικανών ιμπεριαλιστών, θα πρέπει να αντιταχθούμε και να παλέψουμε:

α) Να μην επιτρέψουμε την ψήφιση του ασφαλιστικού, να καταρρίψουμε στην πράξη το 3ο  Μνημόνιο. Να διώξουμε την άθλια κυβέρνηση Τσίπρα. Να τσακίσουμε κάθε απόπειρα των «Μένουμε Ευρώπη» να σηκώσουν κεφάλι.

γ) Να υποδεχθούμε και να αγκαλιάσουμε τους πρόσφυγες και μετανάστες, τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα της Συρίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν κ.ά., που λόγω της πολεμικής καταστροφής των χωρών τους από τους ιμπεριαλιστές, αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, ακριβώς όπως αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν 250.000 Έλληνες νέοι μετά την οικονομική καταστροφή της χώρας μας. Δεν κινδυνεύουμε από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες αλλά από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ, τους νέους και παλιούς μνημονιακούς, τους «Μένουμε Ευρώπη», την ελληνική αστική τάξη, τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς ιμπεριαλιστές

δ) Να διώξουμε κάθε πλοίο, κάθε στράτευμα, κάθε στρατιωτική βάση, να σταματήσουμε κάθε βοήθεια προς τους ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ.

ε) Απέναντι στην καταστροφή και τον παραλογισμό των Μνημονίων, στα σχέδια αντιδημοκρατικής αναδίπλωσης, ρατσισμού και συμμετοχής στην νατοϊκή εκστρατεία, απέναντι στην επικίνδυνη κλιμάκωση του πολέμου στη Συρία, να αγωνιστούμε για μια Κυβέρνηση των Εργαζομένων.

  • Όχι στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις – Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών!

  • Έξω από το ΝΑΤΟ – Έξω από ΕΥΡΩ-Ε.Ε

  • Κατάργηση της Frontex – Να πέσει ο φράχτης στον Έβρο – Ανοιχτά σύνορα για πρόσφυγες και μετανάστες, με οργανωμένη, ασφαλή, ελεύθερη διέλευση!

  • Ενάντια στην ρατσιστική και ξενοφοβική Ε.Ε – Διεθνιστική πάλη για μια Ευρώπη των Εργαζομένων!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

okde

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016 15:43
Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.