Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 21:56

Συμμετοχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συγκέντρωση στη Βουλή Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 6:30 μμ

Κατηγορία Κινητοποιήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συγκέντρωση στη Βουλή

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 6:30μμ

Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά στο έγκλημα του ξεπουλήματος του Ελληνικού. Ένα έγκλημα πολιτικό, περιβαλλοντικό, οικονομικό και εθνικό. Η Κυβέρνησηπροχωρά στην κύρωση της σχετικής συμφωνίας ΤΑΙΠΕΔ – LAMDA DEVELOPMENT καιπροωθεί για ψήφιση την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 στη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο.

Με τις γνωστές συνοπτικές διαδικασίες παραδίδει τον τελευταίο, μεγάλο, δημόσιας ιδιοκτησίας, ελεύθερο χώρο του λεκανοπεδίου στους κερδοσκόπους και επισπεύδει τις διαδικασίες, επιδιώκοντας να δημιουργήσει τετελεσμένα.

Παραδίδει ένα χώρο που μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των πολιτών του λεκανοπεδίου Αττικής. Παραδίδει έναν ακόμη χώρο που, με αγώνες των πολιτών, σώθηκε μέχρι σήμερα από την τσιμεντοποίηση.

Επαναλαμβάνεται η τραγωδία του Πειραιά, της Χαλκιδικής, των περιφερειακών αεροδρομίων, της Ελλάδας που ξεπουλιέται. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει τις κινητοποιήσεις των κατοίκων και των φορέων που αγωνίζονται για τη σωτηρία του Ελληνικού και καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου που ξεπουλά το Ελληνικό, την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016, στις 6:30μμ, στη Βουλή.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

adedy.gr

Γράφτηκε από 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 22:00
Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.