Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 21:36

Εχθρός μας είναι ο πόλεμος, ο ρατσισμός και η φτώχεια! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 12.00, Αγ. Μελέτη, Σεπόλια

 

Συγκέντρωση πραγματοποιούν το Σάββατο 10 Δεκέμβρη, 12.00, Αγ. Μελέτη, Σεπόλια, ο Αριστοτέλης μαζί με τη Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού και συλλογικότητες για το Προσφυγικό: Εχθρός μας είναι ο πόλεμος, ο ρατσισμός και η φτώχεια!

Γειτόνισσες-γείτονες,

Με αφορμή την σχεδιαζόμενη εγκατάσταση προσφύγων και στη γειτονιά μας- μέσω της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ-, η Χρυσή Αυγή κρυμμένη πίσω από κάποιους «ανησυ….ΧΟΥΝΤΕΣ» κατοίκους, επιδιώκει να σηκώσει σημαίες «αντίστασης», ενάντια στην δήθεν ισλαμοποίηση και την «αλλοίωση» του πληθυσμού. Οι «ανησυ...ΧΟΥΝΤΕΣ» κάτοικοι της Χρυσής Αυγής, στα 7 άγρια χρόνια της κρίσης ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ πουθενά ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ, στις φτωχογειτονιές μας

Ούτε για την φτωχοποίηση χιλιάδων οικογενειών & το βίαιο κλείσιμο δεκάδων μικρομάγαζων

Ούτε για την εγκατάλειψη των γειτονιών μας απο ΔΗΜΟ & ΚΡΑΤΟΣ & την έλλειψη παροχών υγείας-πρόνοιας-περίθαλψης & τις συνεχιζόμενες ελλείψεις στα σχολεία

ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ… για την διογκούμενη ανεργία που τσακίζει κόκαλα σε κάθε σπιτικό, ούτε για το κόψιμο μισθών-συντάξεων και την εξαφάνιση του ΕΚΑΣ.

Για την ηγεσία της Χρυσής Αυγής & τους «ανησυ…ΧΟΥΝΤΕΣ» κατοίκους ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΜΩΜΕΝΑ, γιατί ΟΣΑ ΚΟΒΟΥΝ από εμάς, ΠΑΝΕ στα μεγάλα αφεντικά τους, που αλληλοϋποστηρίζονται.

ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ… από την εγκατάσταση 20-30 οικογενειών προσφύγων- θυμάτων του πολέμου, γιατί… θα αποτελέσουν, βόμβα στα ήθη- τις παραδόσεις τη θρησκεία μας, θα γίνουν ...απειλή για τα παιδιά μας, θα «αλλοιώσουν» τις γειτονιές μας. Αυτά επικαλούνται οι βάρβαροι νεοναζί χρυσαυγίτες που φόρεσαν -για την περίσταση- την προβιά των «ανησυ…ΧΟΥΝΤΩΝ».

Μιλάνε και για τα σύνορα που οι ίδιοι βάζουν μεταξύ των λαών που δεν είναι άλλο από τον «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ» τους. Έναν πολιτισμό μίσους- ξενοφοβίας- ρατσισμού & επιθέσεων των ταγμάτων εφόδου με τραυματισμούς & δολοφονίες όσων έχουν άλλο χρώμα-άλλη θρησκεία-άλλη πεποίθηση- άλλη φωνή (όπως ο ΦΥΣΣΑΣ). Απ’αυτό τον «πολιτισμό», μας χωρίζει ΑΒΥΣΣΟΣ και βάζουμε τα δικά μας ΣΥΝΟΡΑ απέναντι στους Χρυσαυγίτες και τους «ανησυ….ΧΟΥΝΤΕΣ» κατοίκους.

Γειτόνισσες-γείτονες, Οι «ανησυ…ΧΟΥΝΤΕΣ», μετά την πρώτη ανακοίνωση τους, δεν άργησαν να αποκαλυφθούν, προχωρώντας σε συγκέντρωση στον ΑΓ. ΜΕΛΕΤΗ, (με λίγους γείτονες και πολλούς «φερμένους» από αλλού), με ομιλητή τον αρχηγό των ταγμάτων θανάτου της Χ.Α. Κασιδιάρη.

ΝΤΡΟΠΗ στους λίγους που συμμετείχαν σ’αυτή την παρωδία διαμαρτυρίας με τους δολοφόνους νέο-ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και σε όσους ήξεραν ή έμαθαν και συνεχίζουν να ΣΙΩΠΟΥΝ!!!

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ οι γειτονιές μας να μολυνθούν με το δηλητήριο του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ - ΦΑΣΙΣΜΟΥ, αρκετά έχουμε πληρώσει μέχρι σήμερα. Δεν είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες εχθροί μας.

Εχθροί μας είναι αυτοί που υποκινούν τους πολέμους, βομβαρδίζουν και διαλύουν χώρες και έχουν τους λαούς στην εξαθλίωση και την πείνα. Εχθροί μας είναι το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, η ΕΕ, που μέσα σε λίγα χρόνια έχουν σκορπίσει γύρω μας (από την Λιβύη εως το Ιράκ και τη Συρία) τον όλεθρο.

Εχθροί μας είναι το ΔΝΤ, η ΕΕ & οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), που αρμέγουν τον φτωχόκοσμο, φορολεηλατούν και πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις, ξεπουλάνε δημόσια περιουσία και αγαθά.

Οι εργαζόμενοι και οι λαοί ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ως σύγχρονες Ιφιγένειες για να πνεύσει ούριος άνεμος στα κέρδη των πολυεθνικών και του μεγάλου κεφαλαίου.

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ τους πρόσφυγες- ανοίγουμε τις γειτονιές μας δίνοντας μαθήματα αλληλεγγύης και αγάπης για τους ανθρώπους που έχουν ζήσει τον πόνο, τον πόλεμο, τη φτώχεια και την απόγνωση. Να γυρίσουμε την πλάτη στις μικροπρεπείς, φοβικές και επικίνδυνες κραυγές ρατσισμού-ξενοφοβίας και φασισμού.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 12 πμ σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στον ΑΓ. ΜΕΛΕΤΗ

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Αριστοτέλης»

Τ.Ε. 4ΗΣ Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ – Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ- Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ & Η ΦΤΩΧΕΙΑ

ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ – ΣΤΕΓΗ – ΥΓΕΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

Με αφορμή τη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση οικογενειών προσφύγων από τη Συρία και το Ιράκ σε πολυκατοικία της περιοχής Σεπολίων, μέσω προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας, η Χρυσή Αυγή με τον περιφερόμενο θίασο της και καλυμμένη πίσω από λιγοστούς «ανησυχούντες» κατοίκους προσπαθεί να καλλιεργήσει κλίμα ρατσισμού και τρόμου, διακινώντας φήμες για τη δημιουργία hot-spot στη γειτονιά.

Κανένα hot-spot δεν θα δημιουργηθεί στον Κολωνό και τα Σεπόλια. Αυτά τα κολαστήρια ανθρώπινων ψυχών τα λειτουργούν στα νησιά με χρήματα από την ΕΕ. Η Χρυσή Αυγή, προωθώντας τον πολιτικό σχεδιασμό της, προσπαθεί για άλλη μια φορά να στρέψει την προσοχή του κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα που τον βασανίζουν εκεί που συμφέρει το σύστημα: στον κανιβαλισμό μεταξύ των φτωχών και κατατρεγμένων αυτού του κόσμου. Είναι η ίδια εγκληματική οργάνωση που δεν καλεί σε καμία αγωνιστική κινητοποίηση ενάντια στα διαρκή μνημόνια, τις απολύσεις και την αυθαιρεσία της εργοδοσίας, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, το ξεπούλημα των δημόσιων κοινωνικών αγαθών και της γης. Είναι η ίδια οργάνωση που δεν έπραξε τίποτα ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα. Αντιθέτως, προσπαθεί να πείσει τον λαό ότι για όλα του τα δεινά φταίνε τα θύματα των πολέμων και όχι αυτοί που τους οργανώνουν, οι ιμπεριαλιστές κι όσοι εκμεταλλεύονται τον κόσμο της εργασίας και ληστεύουν τον πλούτο ολόκληρων λαών.

Εμείς στεκόμαστε πλάι-πλάι με τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και της εκμετάλλευσης από το διεθνές κεφάλαιο, ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής και θρησκείας. Στεκόμαστε απέναντι στις ΗΠΑ και την ΕΕ που έχουν διαλύσει τη Μέση Ανατολή, αλλά και άλλες χώρες στη Β. Αφρική για τα συμφέροντά τους. Στεκόμαστε απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συμμετέχει και υλοποιεί τις αντιπροσφυγικές πολιτικές της ΕΕ, την παράδοση των δικαιωμάτων των προσφύγων στις χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ, την κτηνώδη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας, και ταυτόχρονα έχει το επικίνδυνο θράσος να ξεπλένει την εγκληματική Χ.Α. περιοδεύοντας με τους υπόδικους βουλευτές της τα στρατιωτικά φυλάκια στα παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου.

Η Τ.Ε. 4ΗΣ Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στηρίζει την

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 12 μεσημέρι, ΑΓΙΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΕΠΟΛΙΑ

που συνδιοργανώνουν οι τοπικές συλλογικότητες, το σωματείο δασκάλων, αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές οργανώσεις.

antarsya

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 21:41

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.