Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017 13:59

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ενάντια στην επίθεση φασιστοειδών κατά Πακιστανού εργάτη γης στον Ασπρόπυργο, Τρίτη 7/2, Δημαρχείο Ασπρόπυργου.

Αντιρατσιστική συγκέντρωση ενάντια στη δολοφονική ρατσιστική επίθεση φασιστοειδών κατά Πακιστανού εργάτη γης στον Ασπρόπυργο, Τρίτη 7/2, Δημαρχείο Ασπρόπυργου.

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ “Η ΕΝΟΤΗΤΑ”

ΚΕΕΡΦΑ - ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Αντιρατσιστική συγκέντρωση ενάντια στη δολοφονική ρατσιστική επίθεση φασιστοειδών κατά Πακιστανού εργάτη γης στον Ασπρόπυργο Τρίτη 7/2, Δημαρχείο Ασπρόπυργου

  • Όχι στις ρατσιστικές επιθέσεις των δολοφόνων φασιστών στον Ασπρόπυργο

  • Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες εργάτες γης

  • Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής

  • Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών τώρα

  • Όχι στη συγκάλυψη της Αστυνομίας

Ο Πακιστανός εργάτης γης Ζισάν Ελάχι δέχτηκε δολοφονική ρατσιστική επίθεση από την ίδια ομάδα φασιστών που επιτέθηκαν συστηματικά από το περασμένο Αύγουστο σε πολλούς μετανάστες στην ίδια περιοχή του Ασπροπύργου.

Την Τετάρτη 1 Φλεβάρη επέστρεφε από τη δουλειά του στο χωράφι και στον δρόμο προς το σπίτι του βρέθηκε αντιμέτωπος με τους φασίστες, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας.Το πλησίασαν από πίσω, τον προσπέρασαν έχοντας τα χέρια μέσα σε μπουφάν και τον σταμάτησαν φωνάζοντας: “Φύγε από την χώρα μας. Θα σε χτυπάμε όπου σε βρίσκουμε.” Αμέσως άρχισαν να τον χτυπάνε με λύσσα με σιδηρογροθιά καταφέρνοντας του βαριά χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Τον παρέλαβε αιμόφυρτο το ΕΚΑΒ και τώρα νοσηλεύεται σε νευροχειρογειρουργικό τμήμα νοσοκομείου.

Οι ευθύνες της ΕΛΑΣ

Η ΕΛΑΣ δεν έχει ασχοληθεί με την σύλληψη της συμμορίας που χτυπάει εδώ και μήνες στην ίδια περιοχή. Τι περιμένει;

Η περιγραφή του θύματος για τον δράστη των δολοφονικών χτυπημάτων είναι πανομοιότυπη με τις μαρτυρίες των προηγούμενων θυμάτων.

Άραγε που έφτασαν οι έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή όταν την προηγούμενη βδομάδα έχουν αναφερθεί και άλλα δύο παρόμοια περιστατικά;

Περιμένουν το επόμενο νεκρό για να κινηθούν;

Η Αστυνομία φυλάκισε τελευταία στην ίδια περιοχή θύμα ρατσιστικής επίθεσης το οποίο μηνύθηκε από τα φασιστοειδή αφού δέχτηκε επίθεση!

Οι ρατσιστικές επιθέσεις ξανάρχονται σε μια περίοδο που οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής ξαναβγάζουν τα τάγμα εφόδου οργανώνοντας εισβολές σε σχολεία με επικεφαλής υπόδικους βουλευτές.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους φορείς και τις συλλογικότητες να βάλουμε φρένο στις ρατσιστικές επιθέσεις και να απαιτήσουμε την νομιμοποίηση όλων των μεταναστών χωρίς χαρτιά.

Θα υπάρξει άμεση κινητοποίηση για να μπει τέλος στις φασιστικές προκλήσεις και την ανοχή της Αστυνομίας.

Δίνουμε την μάχη κατά των ρατσιστικών επιθέσεων και κλιμακώνουμε στις 18 Μάρτη με το μεγάλο συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 3μμ, τη διεθνή κινητοποίηση κατά του ρατσισμού και του φασισμού.

ΚΕΕΡΦΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017 14:11

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.