Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 01:45

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ - Aντιφασιστική συγκέντρωση τη Δευτέρα 4 Μάρτη, στις 6μμ στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

ΕΛΜΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ –ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ενημερωθήκαμε ότι τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, η περιφερειακή παράταξη της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, που εμφανίζεται με τον τίτλο «Ελληνική Αυγή» θα κάνει εκδήλωση με ομιλητή τον υπόδικο αρχηγό της Μιχαλολιάκο στην Αγ. Κυριακή στο Π. Φάληρο, στα σύνορα με τη Νέα Σμύρνη.

Με αφορμή τη νέα αυτή προσπάθεια νομιμοποίησης της παρουσίας των νεοναζί στις γειτονιές των Νοτίων, εκφράζουμε για μια φορά ακόμη την σαφή τοποθέτησή μας ότι οι φασιστικές και ναζιστικές ιδέες, οι ιδέες του ρατσισμού και της ξενοφοβίας με όποιο μόρφωμα και αν εκπροσωπούνται, είναι ανεπιθύμητες στην περιοχή μας. Η προσπάθεια νομιμοποίησης της παρουσίας τους μέσα από τη συμμετοχή τους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θα πρέπει να καταδικαστεί από όλη την κοινωνία.

Οι εκπαιδευτικοί θα προστατέψουμε τους μαθητές από τις απόψεις της βίας, του ρατσισμού και του μίσους. Θα δυναμώσουμε μέσα σε κάθε τάξη, σε κάθε διδασκαλία, την πάλη μας ενάντια στις φασιστικές ιδέες, το ναζισμό και τις πρακτικές του. Με τη συλλογική μας δράση και απεύθυνση, με την οργάνωση της κοινωνικής αλληλεγγύης, θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε κάθε υποστύλωμα του φασισμού, να δυναμώσουμε τη φλόγα της ελευθερίας, της αλληλεγγύης, της ισότητας.

Καλούμε τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων, τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής μας να καταδικάσουν τη νέα φασιστική πρόκληση.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν αντιφασιστικές συλλογικότητες της περιοχής μας,

τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 6μμ

στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης.


ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

 

 


Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης


Τη Δευτέρα 4 Μάρτη η φασιστική συμμορία της ΧΑ ανακοίνωσε συγκέντρωση με ομιλητές Μιχαλιολάκο και Παναγιώταρο στην πλατεία Αγίας Κυριακής, στη Λ. Αμφιθέας στο Παλιό Φάληρο, για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική”. Οι νεοναζί, με αφορμή τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, φοράνε το δημοκρατικό τους προσωπείο και επιχειρούν να διεκδικήσουν ξανά «ζωτικό χώρο» στις γειτονιές της νότιας Αθήνας.

Ολα αυτά τα χρόνια το αντιφασιστικό και εργατικό κίνημα έδωσε τη μάχη και περιόρισε τη δράση των φασιστών στις γειτονιές μας. Η Εργατική λέσχη Νέας Σμύρνης ήταν και είναι μέρος του κινήματος αυτού και με την πολύμορφη δράση μας δίνουμε καθημερινά την μάχη ενάντια στον φασισμό, τον ρατσισμό και τον εθνικισμό.

Πολεμάμε το φασισμό που σπέρνει το μίσος και την ξενοφοβία και επιδιώκει τον εμφύλιο των φτωχών για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των αφεντικών.

Φράζουμε το δρόμο στους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής, διαδηλώνουμε τη Δευτέρα 4 Μάρτη και ώρα 18:00 στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης σε αντιφασιστική συγκέντρωση που οργανώνεται από τοπικές συλλογικότητες των νοτίων προαστίων.

Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης
Ελ. Βενιζέλου 12 & Αιγαίου, στάση τραμ Αιγαίου

 

 

Αντιφασιστικός Συντονισμός Καλλιθέας Μοσχάτου Ταύρου

Δευτέρα 4 Μαρ. στις 6 μ.μ. αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Ν. Σμύρνης

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου στο πλαίσιο της παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» η φασιστική συμμορία της ΧΑ ανακοίνωσε συγκέντρωση με ομιλητές Μιχαλιολάκο και Παναγιώταρο στην πλατεία Αγίας Κυριακής, στη Λ. Αμφιθέας στο Παλιό Φάληρο. Η φασιστική συμμορία της Χ.Α., με αφορμή τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές, επιχειρεί να διεκδικήσει ξανά «ζωτικό χώρο» στις γειτονιές της νότιας Αθήνας.

Το αντιφασιστικό κίνημα με συνεχόμενες δράσεις κατάφερε να περιορίσει την δράση των φασιστών στις γειτονιές μας. Ο αντιφασιστικός συντονισμός Καλλιθέας Μοσχάτου Ταύρου, κομμάτι αυτού του κινήματος, δίνει σε καθημερινή βάση μάχη ενάντια στον φασισμό, τον ρατσισμό και τον εθνικισμό.

Καλούμε λοιπόν όλους και όλες στην αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Ν. Σμύρνης την Δευτέρα 4 Μάρτη και ώρα 6 μ.μ. για να φράξουμε τον δρόμο στους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

 

Αύριο Δευτέρα 4 Μαρτίου, η παράταξη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που εμφανίζεται με τον τίτλο «Ελληνική Αυγή» κάνει εκδήλωση με ομιλητή τον υπόδικο αρχηγό της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκο , στο χώρο που βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία της Αγ. Κυριακής Π. Φαλήρου.

Με αφορμή τη νέα αυτή προσπάθεια νομιμοποίησης της παρουσίας των νεοναζί στο Δήμο μας, εκφράζουμε την σαφή τοποθέτησή μας ότι οι φασιστικές και ναζιστικές ιδέες, οι ιδέες του ρατσισμού και της ξενοφοβίας με όποιο μόρφωμα και αν εκπροσωπούνται, είναι ανεπιθύμητες στην περιοχή μας. Η Χρυσή Αυγή κατηγορείται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και επιθέσεις σε εργαζόμενους και συνδικαλιστές στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος αλλά και σε αλλοδαπούς που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας. Για αυτό πρέπει να επισπευστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ώστε να μην κυκλοφορούν ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι και αποθρασυμένα τα μέλη της να ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού.Η προσπάθεια νομιμοποίησης της παρουσίας τους μέσα από τη συμμετοχή τους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θα πρέπει να καταδικαστεί από όλη την κοινωνία.

Οι εκπαιδευτικοί θα προστατέψουμε τους μαθητές από τις απόψεις της βίας, του ρατσισμού και του μίσους. Θα δυναμώσουμε μέσα σε κάθε τάξη, σε κάθε διδασκαλία, την πάλη μας ενάντια στις φασιστικές ιδέες, το ναζισμό και τις πρακτικές του.

Καλούμε τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων, τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής μας να καταδικάσουν τη νέα φασιστική πρόκληση.

 

  

Έκτακτο αντιφασιστικό κάλεσμα-να κρατήσουμε τις γειτονιές μας καθαρές από φασίστες

 

Η φασιστική συμμορία της Χ.Α., με αφορμή τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, επιχειρεί να διεκδικήσει ξανά "ζωτικό χώρο" στις γειτονιές της νότιας Αθήνας όπου τα τελευταία χρόνια σημαδεύτηκαν από αλλεπάλληλες αντιφασιστικές δράσεις που οδήγησαν τη συμμορία των δολοφόνων να περιορίσει την παρουσία της στο γνωστό διαμέρισμα της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Τη Δευτέρα 4 Μάρτη επιχειρούν συγκέντρωση, με ομιλητές Μιχαλιολάκο και Παναγιώταρο στην πλατεία Αγίας Κυριακης, στη λεωφόρο Αμφιθέας στο Παλιό Φάληρο. Θα είμαστε εκεί για να τους δείξουμε πως είναι ανεπιθύμητοι στις γειτονιές μας.

Αντιφασιστικές και αντιεξουσιαστικές ομάδες και άτομα από τα Νότια καλούν σε αντιφασιστική συγκέντρωση τη Δευτέρα 4 Μάρτη, στις 6μμ (παρακαλούμε σε συνέπεια στον χρόνο του καλέσματος) στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

 

αντιφασίστες και αντιφασιστριες από τα νότια

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 20:50

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.