Σε μια απροκάλυπτη κυνική ομολογία προχώρησε σήμερα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στον Real FM. Ερωτούμενος για τα κρούσματα κορονοϊού στην αστυνομία και το εάν αυτά συνδέονται με την κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων στο Πολυτεχνείο, δήλωσε: “Δεν μεταδίδεται έξω, στην ατμόσφαιρα, ο ιός, Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους.” Δηλαδή, όλο το επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης, πως δήθεν απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για να μην διαδοθεί ο κορονοϊός κατερρίφθη από τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Με απεργίες, συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις για την απόσυρση και ανατροπή των αντεργατικών νομοσχεδίων και νόμων της κυβέρνησης. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τις/τους χιλιάδες απεργούς που ανταποκρίθηκαν σήμερα στο απεργιακό κάλεσμα Πρωτοβάθμιων Σωματείων, Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών. Η απεργιακή συγκέντρωση στην Κλαυθμώνος των ταξικών σωματείων και της μαχόμενης Αριστεράς απέδειξε πως η προσπάθεια της κυβέρνησης να φιμώσει τους εργαζόμενους και το λαό, με απαγορεύσεις, καταστολή, συλλήψεις και πρόστιμα πέφτει στο κενό. Η τρομοκρατία σπάει στους δρόμους του αγώνα! Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε με απεργίες, συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις για την απόσυρση και ανατροπή των αντεργατικών νομοσχεδίων και νόμων της κυβέρνησης. Ψωμί-Παιδεία-Υγεία-Ελευθερία.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη σύλληψη πέντε μελών του ΣΕΚ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Νέα Ιωνία επειδή διακινούσαν υλικό, με τα οποίο καλούσαν σε συμμετοχή στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση στην Πλ. Κλαυθμώνος στις 26 Νοέμβρη, στη τοπική λαϊκή αγορά το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Νοέμβρη. Παρότι δεν μπόρεσαν να τους κόψουν πρόστιμα καθώς είχαν άδειες κατ’ εξαίρεση κυκλοφορίας και τηρούσαν όλα τα μέτρα προστασίας, εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία για "διέγερση σε ανυπακοή" και "παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών" που στάλθηκε στην εισαγγελία και ύστερα από αρκετή ώρα, και κάτω από την πίεση της μεγάλης συμπαράστασης…
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην πανεργατική απεργία της 26 Νοέμβρη και στα απεργιακά συλλαλητήρια εκείνης της μέρας. Στις 17 Νοέμβρη σπάσαμε την χουντικού τύπου απαγόρευση στους δρόμους. Στις 26 Νοέμβρη συνεχίζουμε με απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ενάντια στις δολοφονικές επιλογές της κυβέρνησης και της άρχουσας τάξης
Σε συνέχεια του οργίου καταστολής και της προσπάθειας τρομοκράτησης της νεολαίας στις 17 Νοέμβρη, η αστυνομική διεύθυνση Θεσπρωτίας συνεχίζει και αναβαθμίζει τις πρακτικές χουντικής έμπνευσης που πλημμύρισαν τη χώρα το τελευταίο διάστημα.
Παρά τον καθημερινό υγειονομικό εκβιασμό, την απάτη της κυβέρνησης με την γνώμη - φάντασμα της επιτροπής υγείας, την καθημερινή τρομοκρατία όλων των φορέων της κατασταλτικής εξουσίας με τις εκατοντάδες συλλήψεις, παραπομπές και επιβολές προστίμων των προηγούμενων ημερών, την συγκοινωνιακή δυσχέρανση πρόσβασης, την ασφυκτική αστυνομοκρατία, τις απειλές ξυλοδαρμού, συλλήψεων και προστίμων, χιλιάδες αγωνιστές, Αθηναίοι (αλλά και στη Θεσσαλονίκη, στην Καρδίτσα, στα Γιάννενα, στην Πάτρα, στην Ηγουμενίτσα, στο Ρέθυμνο και αλλού) και δεκάδες οργανώσεις της αριστεράς τίμησαν την αποστολή τους, δήλωσαν παρόντες στην επέτειο του Πολυτεχνείου και προσπάθησαν να διαδηλώσουν.
Σελίδα 1 από 261