Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 18 Μαϊος 2016 01:17

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ- ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΑΑΚ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ- ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΑΑΚ

Στις 18 Μάη διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές. Τα κόμματα των μνημονίων και οι παρατάξεις τους, ΔΑΠ, ΠΑΣΠ και η νεοσύστατη παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ BLOCO, καλούν στον υποταγή στην μνημονιακή κόλαση. Η ΠΚΣ, η φοιτητική παράταξη της ΚΝΕ, συνεχίζει τον άγονο δρόμο της καταγγελίας κάθε αγωνιστικής μαχόμενης δύναμης και επιμένει να προωθεί τον συμβιβαστικό δρόμο του κομματικού της φορέα.

Η ΕΑΑΚ και φέτος δίνει την μάχη να εκφράσει την πιο ανυπότακτη πλευρά της σπουδάζουσας νεολαίας. Της νεολαίας που δεν βολεύεται στο ρόλο της «χαμένης γενιάς». Δεν βολεύεται να είναι η γενιά του 50% ανεργίας, του σκοτεινού μέλλοντος. Αλλά θα γίνει η γενιά που θα αλλάξει τα πράγματα, θα βρει νέους δρόμους να βαδίσει διεκδικώντας να χτίσει το δικό της μέλλον.

Η ΕΑΑΚ παλεύει για ένα νέο πολιτικό φοιτητικό κίνημα, μαχητικό, αγωνιστικό και πρωτοπόρο! Σε ρήξη με την πολιτική που θεωρεί την νέα γενιά αναλώσιμη στον βωμό του ξεπεράσματος της κρίσης του καπιταλισμού, θύμα της βάρβαρης πολιτικής κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ που υλοποιεί η αντιδραστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Για μια αριστερά μετωπική και αντικαπιταλιστική μέσα στις σχολές. Για μια γενιά που δεν θα απέχει από τις μάχη της ζωής της αλλά που θα πρωταγωνιστεί και θα νικήσει!

Σε αυτά τα πλαίσια σε μια σειρά σχολών με βάση το αντικαπιταλιστικό πολιτικό πλαίσιο που είναι αναγκαίο για μια άλλη πορεία του φοιτητικού κινήματος και με σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες των σχημάτων, η ΕΑΑΚ έχει προχωρήσει σε συνεργασία με τις δυνάμεις της ΑΡΕΝ και του ΑΡΔΙΝ, δυνάμεις που βρίσκονται σε ρήξη με την υποταγή και την συνδιαλλαγή και έχουν προσεγγίσει ριζοσπαστικές θέσεις, ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην πολιτική κυβερνήσεων και κεφαλαίου.

Την Τετάρτη 18/5 η ψήφος στη μετωπική αντικαπιταλιστική αριστερά στα ΑΕΙ – ΤΕΙ , η ψήφος στην ΕΑΑΚ και στις συνεργασίες που έχουν κατορθωθεί είναι ένα βήμα σε αυτό το δρόμο.

antarsya.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 17:35