Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 09:31

Δελτίο τύπου από την πρώτη συνεδρίαση του συντονιστικού της πρωτοβουλίας «ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»-723 υπογραφές στήριξης

 

Δελτίο τύπου

Από την συνεδρίαση του συντονιστικού της πρωτοβουλίας  «ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»

Την Παρασκευή 30 Ιούλη συνεδρίασε το προσωρινό συντονιστικό της πρωτοβουλίας  «ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ».

Στην συζήτηση εκτιμήθηκε ως επιτυχημένη η πρώτη συνέλευση της πρωτοβουλίας «ΟΧΙ μέχρι το τέλος», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιούλη.

Εκτιμήθηκε ακόμα ότι το διάστημα αυτό συγκροτούνται επιτροπές και συνελεύσεις για το «Όχι μέχρι τέλους» σε πολλούς δήμους της Αθήνας πόλεις της Ελλάδας και κλάδους καθώς και την ανάγκη η πρωτοβουλία να συμβάλλει στο συντονισμό των επιτροπών και συνελεύσεων.

Συζητήθηκε η ανάγκη το επόμενο διάστημα να γίνουν συγκεκριμένα βήματα ώστε οι θέσεις της πρωτοβουλίας να βαθύνουν, να τεκμηριωθούν και να εκλαϊκευτούν, για να αποτελέσουν αντίπαλο δέος στην τρομοκρατία των μονόδρομων της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Παράλληλα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα πρώτα βήματα της πρωτοβουλίας το αμέσως επόμενο διάστημα:

Την δημιουργία ιστοσελίδας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Πρωτοβουλίας, ώστε να είναι να δημοσιοποιούνται οι δραστηριότητες και οι θέσεις της, καθώς και η ανάδειξη των θέσεων και των δράσεων όλων των τοπικών και κλαδικών επιτροπών.

Την διοργάνωση συλλαλητηρίων μέσα στον Αύγουστο σε όλες τις πόλεις, μόλις ανακοινωθεί η ψήφιση της βάρβαρης συμφωνίας για το 3ο μνημόνιο.

Την έκδοση αφίσας και αυτοκόλλητου της πρωτοβουλίας.

Την συνέχιση της συλλογής υπογραφών στο κείμενο της πρωτοβουλίας.

Παράλληλα καλούμε στη συγκρότηση επιτροπών και συνελεύσεων του «ΟΧΙ μέχρι τέλους» στις πόλεις, στις γειτονιές, στους κλάδους και στους χώρους δουλειάς. Καλούμε επίσης, όλες αυτές τις επιτροπές να έρθουν άμεσα σε επαφή με την πρωτοβουλία μας για τον συντονισμό και την κοινή δράση

Το Συντονιστικό θα προετοιμάσει και θα καλέσει σε νέα συνέλευση της πρωτοβουλίας στις αρχές Σεπτέμβρη.

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»,

Με εξαιρετική επιτυχία, μαζικότητα και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιουλίου στην ΑΣΟΕΕ, η πρώτη συνέλευση της πρωτοβουλίας «ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ», έπειτα από κάλεσμα πάνω από 650 συνδικαλιστών, εργαζομένων, νέων, επιστημόνων, καλλιτεχνών, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, πανεπιστημιακών, δημοσιογράφων.

Η συλλογική εμπειρία από τον πετυχημένο Συντονισμό των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και την επιτροπή «ΔΕΝ χρωστάμε-ΔΕΝ πουλάμε-ΔΕΝ πληρώνουμε» αποτυπώθηκε από πολλούς και πολλές, με στόχο να αξιοποιηθεί στο άμεσο μέλλον για την τόσο αναγκαία επανενεργοποίηση του κινήματος.

Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, εκατοντάδες αγωνιστές και αγωνίστριες από διαφορετικά πολιτικά και συνδικαλιστικά ρεύματα, κατέθεσαν τον προβληματισμό και τις απόψεις τους για το πώς μπορεί να αλλάξει το τοπίο στο εργατικό και λαϊκό κίνημα, για την ανατροπή της νέας επέλασης στις εργατικές και λαϊκές ανάγκες και δικαιώματα, ενάντια στην υποταγή στο μονόδρομο των μνημονίων και της λιτότητας, που επιβάλλει το εγχώριο κεφάλαιο, μαζί με την ΕΕ και το ΔΝΤ, στο όνομα του ευρώ.

Η πρώτη αυτή συνέλευση της πρωτοβουλίας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην οικοδόμηση μιας νέας λαϊκής ενότητας «της ρήξης μέχρι το τέλος» ενάντια στο μαύρο μέτωπο ΕΕ-ΔΝΤ-Κεφαλαίου, στη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και του φθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Η κεντρική πρωτοβουλία των 650+ υπογραφών πραγματοποιείται παράλληλα με μια δυναμική διαδικασία συγκρότησης επιτροπών και συνελεύσεων για το «Όχι μέχρι τέλους» σε πολλούς δήμους της Αθήνας πόλεις της Ελλάδας και εργασιακούς χώρους . Οι επιτροπές αυτές συσπειρώνουν ένα ήδη σημαντικό δυναμικό, παρά την δυσκολία της περιόδου.

Στην συνέλευση πήραν το λόγο δεκάδες αγωνιστές που συμμετείχαν καθώς και μέλη τοπικών και κλαδικών συνελεύσεων και επιτροπών του «Όχι μέχρι τέλους» (Βύρωνας, Ζωγράφου,Υγεία, Καλλιθέα, Δημόσιο τομέα, κά). Έγινε πλούσια συζήτηση για την προοπτική των αγώνων, το σχέδιο της ρήξης, για τον τρόπο με τον οποίο θα οργανωθεί η πάλη σε κάθε χώρο και γειτονιά, καθώς και για την ανάγκη το πλατύ ταξικό κοινωνικό ρεύμα του ΌΧΙ και της ρήξης να βρει δρόμους ανοιχτής και μαζικής έκφρασης. Προβληματισμός κατατέθηκε ακόμα για την ανάγκη να αντιπαλέψουμε αποτελεσματικά την πολιτική της λιτότητας και των μνημονίων, που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με το πρόσχημα της μη ύπαρξης εναλλακτικής (ΤΙΝΑ).

Μέσα από μια πλούσια συζήτηση, επικυρώθηκε το αρχικό κείμενο της έκκλησης. Καταδικάστηκε το κοινοβουλευτικό – κυβερνητικό πραξικόπημα της μετατροπής του περήφανου λαικού «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» στο νέο, βάρβαρο μνημόνιο. Αναδείχθηκε ότι δεν μπορεί να υπάρξει «έντιμος συμβιβασμός»με τους οικονομικούς δολοφόνους της ΕΕ, του ΔΝΤ, τους εγχώριους τραπεζίτες και καπιτα-ληστές, τους ιδιοκτήτες των συστημικών μέσων ενημέρωσης, το τόξο συναίνεσης και υποταγής κυβέρνησης - μνημονιακών κομμάτων ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ. Υπογραμμίστηκε ότι οι μαχόμενες δυνάμεις του εργατικού, νεολαιίστικού και λαικού κινήματος πρέπει να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της ρήξης με την «εθνική ενότητα» της «υποταγής μέχρι το τέλος» των κυρίαρχων τάξεων, της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης και του φθαρμένου πολιτικού συστήματος, που νοιάζεται μόνο για τη σωτηρία της ευρωζώνης, της ΕΕ και του κέρδους των τραπεζιτών και των επιχειρηματικών ομίλων. Να πάρουν στα χέρια τους την υπεράσπιση της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας.

Να συγκροτήσουν το δικό τους εναλλακτικό σχέδιο προς όφελος των λαϊκών αναγκών και συμφερόντων. Που θα περιλαμβάνει: τον αγώνα για να μην περάσει και να ανατραπεί το νέο βάρβαρο μνημόνιο. Την άμεση σύγκρουση με το ντόπιο καθεστώς των τραπεζιτών, εφοπλιστών, βιομηχάνων, μεγαλοεργολάβων, που δεν επιτρέπει το «περιβάλλον της ευρωζώνης», την έξοδο και χειραφέτηση από την ΕΕ για την ισότιμη διεθνή συνεργασία των λαών. Την παύση πληρωμών στους δανειστές τοκογλύφους, τη μη αναγνώριση και διαγραφή του χρέους.

Την εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος, όλων των τραπεζών και των στρατηγικών επιχειρήσεων με εργατικό και λαϊκό έλεγχο, πρώτα από όλα αυτών που κλείνουν ή τις εγκαταλείπουν οι ιδιοκτήτες τους, για να αντιμετωπισθεί η ανεργία, η παράνομη παρακράτηση των μισθών, τα λουκέτα.Την άμεση, «μονομερή» ικανοποίηση των αιτημάτων του εργατικού και λαϊκού κινήματος, με ξήλωμα όλων των μνημονιακών μέτρων, παλιών και νέων. Την υπεράσπιση και διεύρυνση των εργατικών και λαϊκών δημοκρατικών δικαιωμάτων, απέναντι στο μνημονιακό εξευτελισμό της Βουλής, στη δικτατορία των μιντιοκρατών, στην αστυνομοκρατία και το νεοφασισμό.

Αναγνωρίστηκε ότι τα αιτήματα, οι αιχμές και η διατύπωση του περιεχομένου ενός τέτοιου εγχειρήματος, οφείλουν να συζητηθούν καθαρά και εξαντλητικά, με όλες τις αναγκαίες γόνιμες αντιπαραθέσεις, στη βάση των ήδη διατυπομένων στο αρχικό κείμενο αιχμών, ώστε να βαθύνουν, να τεκμηριωθούν και να εκλαικευθούν και να αποτελέσουν αντίπαλο δέος στην τρομοκρατία των μονόδρομων και νεύρο της οργάνωσης του λαικού ξεσηκωμού.

Αποφασίστηκαν:

- Η συνέχιση μαζέματος υπογραφών και το στήσιμο επιτροπών του «ΟΧΙ μέχρι τέλους, μέχρι τη νίκη» στις γειτονιές, τους χώρους δουλειάς, εκπαίδευσης, υγείας, δημοσίου κλπ. Επιτροπές που θα πρέπει να πρωτοστατήσουν στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της νεολαίας στην οργάνωση και ανάπτυξη κινητοποιήσεων και αγώνων. Πρώτος σταθμός, μέσα στον Αύγουστο, η διοργάνωση συλλαλητηρίων μόλις ανακοινωθεί και ψηφίζεται η βάρβαρη συμφωνία για το 3ο μνημόνιο. Επόμενος σταθμός, οι διαδηλώσεις με αφορμή τη ΔΕΘ

-Η δημιουργία ιστοσελίδας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Πρωτοβουλίας, ώστε να είναι δημόσια γνωστές οι πρωτοβουλίες, τα καλέσματα και οι θέσεις της

-Η οργάνωση συλλογικών αντιστάσεων ενάντια σε όλα τα μνημονιακά μετρά παλιά και νέα, τις ιδιωτικοποιήσεις (λιμανιών, αεροδρομίων, δημ. Περιουσίας & ελεύθερων χώρων), στις εξώσεις κλπ. Η ενίσχυση της αλληλεγγύης και ο συνδυασμός της με τα συνδικαλιστικά όργανα των εργατικών χώρων

Τέλος, συγκροτήθηκε προσωρινό συντονιστικό από προτάσεις των συμμετεχόντων, για καλύτερη οργάνωση της υλοποίησης των αποφάσεων, με την προσδοκία μιας νέας Συνέλευσης των επιτροπών πια, στις αρχές Σεπτέμβρη. Το Συντονιστικό, το οποίο είναι ανοιχτό στις συνεδριάσεις θα εκλέγεται από κάθε συνέλευση.

Όποιος-α επιθυμεί να συνυπογράψει το παραπάνω κάλεσμα, και να επικοινωνεί με την πρωτοβουλία μπορεί να στείλει ένα email με το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά του-της στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα 29 Ιουλίου 2015

 

 

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ, ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ, ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΖΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ «ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ, ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Όλοι εμείς που υπογράφουμε,

εκτιμούμε ότι η οικονομική επιβίωση των εργαζόμενων και λαϊκών στρωμάτων, η δημοκρατία και η λαϊκή κυριαρχία, βρίσκονται μπροστά σε μια θανάσιμη απειλή!

Απειλή που προέρχεται από το κοινοβουλευτικό και κυβερνητικό πραξικόπημα που οργανώθηκε από τους οικονομικούς δολοφόνους της ΕΕ και του ΔΝΤ, από τους εγχώριους τραπεζίτες και καπιτα-ληστές, από τους ιδιοκτήτες των συστημικών μέσων ενημέρωσης, με την υποταγή και τελικά την συμμετοχή και προώθησή του από την κυβέρνηση, με τη συμμετοχή και τη συναίνεση των μνημονιακών κομμάτων ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, για να ταπεινώσουν και να το μετατρέψουν το μεγάλο και περήφανο «Όχι» του λαού, στο ιστορικό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, σε ένα «Ναι» στο επερχόμενο, ακόμη πιο βάρβαρο, τρίτο Μνημόνιο.

Δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει, «έντιμος συμβιβασμός» με όλους αυτούς! Το «Όχι» στη λιτότητα, στα μνημόνια, στις ιδιωτικοποιήσεις, στις αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις, ακόμη και η αντιμετώπιση της κοινωνικής – ανθρωπιστικής καταστροφής, δεν συμβαδίζουν με το «ναι στο ευρώ και την ΕΕ».

Τίποτα δεν τελείωσε με την ψήφιση της νέας συμφωνίας! Ο λαός αγωνίστηκε επίμονα ενάντια στα μνημόνια και τις πολιτικές της φτώχειας για πεντέμισι χρόνια.

Αλλά τώρα είναι επιτακτική ανάγκη να ξανάρθουν οι αγώνες στο προσκήνιο. Δεν μπορούμε να αφήσουμε να κυριαρχήσει η απογοήτευση και  ηττοπάθεια. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη φτώχεια και την κοινωνική αδικία να επιβληθούν. Δεν μπορούμε να αφήσουμε  τις αντιδραστικές δυνάμεις, το νεοφασισμό, το ρατσισμό και τον κανιβαλισμό κατά των μεταναστών να σηκώσουν ξανά κεφάλι.

Αν το δίλημμα που μας θέτουν είναι «ρήξη ή υποταγή», καλούμε το λαό, τους εργάτες και εργαζόμενους, τη νεολαία, τη μαχόμενη διανόηση και τους καλλιτέχνες του «ΟΧΙ», να κάνουν ένα ακόμη βήμα, διαλέγοντας τη ρήξη!

Να οικοδομήσουμε μια νέα λαϊκή ενότητα «της ρήξης μέχρι το τέλος» ενάντια στην «εθνική ενότητα» της «υποταγής μέχρι το τέλος» των κυρίαρχων τάξεων, της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης και του φθαρμένου πολιτικού συστήματος, που νοιάζεται μόνο για τη σωτηρία της ευρωζώνης και του κέρδους των τραπεζιτών και των επιχειρηματικών ομίλων.

Να πάρουμε στα χέρια μας την υπεράσπιση της δημοκρατίας ενάντια στην κατάλυσή της, την υπεράσπιση της λαϊκής κυριαρχίας ενάντια στην αποικιοκρατική επιτροπεία και την υποτέλεια στους τραπεζίτες και την ΕΕ.

Απέναντι στην τρομοκρατία της καταστροφής που δήθεν θα φέρει η έξοδος από το ευρώ και την ΕΕ, απέναντι στο «δεν υπάρχει εναλλακτική», οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας εναλλακτικό σχέδιο, που θα περιλαμβάνει:

Τον αγώνα για να μην περάσει και να ανατραπεί το νέο βάρβαρο μνημόνιο. Την άμεση έξοδο από το ευρωζώνη, τη ρήξη, έξοδο και χειραφέτηση από την ΕΕ για την ισότιμη διεθνή συνεργασία των λαών.

Την παύση πληρωμών στους δανειστές τοκογλύφους, τη μη αναγνώριση και διαγραφή του χρέους, που σε κάθε περίπτωση δεν είναι δικό μας, είναι επαχθές και αβίωτο για το λαό. Για να επιβάλουμε τη λύτρωση από τα οικονομικά βασανιστήρια των «δόσεων» και της τροϊκανής επιτήρησης.

Την εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος, όλων των τραπεζών και των στρατηγικών επιχειρήσεων με εργατικό και λαϊκό έλεγχο, πρώτα από όλα αυτών που κλείνουν ή τις εγκαταλείπουν οι ιδιοκτήτες τους, για να αντιμετωπισθεί η ανεργία, η παράνομη παρακράτηση των μισθών, τα λουκέτα.

Την άμεση, «μονομερή» ικανοποίηση των αιτημάτων του εργατικού και λαϊκού κινήματος, όπως την προστασία των ανέργων, της εργασίας και των μισθών, των συντάξεων, των αυτοαπασχολούμενων και του λαϊκού εισοδήματος, με ξήλωμα όλων των μνημονιακών μέτρων, παλιών και νέων.

Την υπεράσπιση και διεύρυνση των εργατικών και λαϊκών δημοκρατικών δικαιωμάτων, απέναντι στο μνημονιακό εξευτελισμό της Βουλής, στη δικτατορία των μιντιοκρατών, στην αστυνομοκρατία και το νεοφασισμό.

Μπορούμε να επιβάλουμε το δικό μας «εναλλακτικό σχέδιο» εάν προετοιμαστούμε και προωθήσουμε άμεσα την οργάνωση και την καθημερινή αλληλεγγύη του λαού, τη μαζική αντίσταση, την αντεπίθεση και τον ξεσηκωμό.

Για όλους αυτούς τους λόγους, καλούμε:

Στη δημιουργία ενωτικών λαϊκών συνελεύσεων και επιτροπών του «Όχι μέχρι το τέλος», στις γειτονιές, στους Δήμους και τις πόλεις, στη νεολαία, στους καλλιτέχνες και τη διανόηση και πρώτα από όλα, στους χώρους εργασίας ενάντια στη συνδικαλιστική γραφειοκρατία του «Ναι σε όλα». Καλούμε, στην κοινή δράση για την οργάνωση της αλληλεγγύης και της αντίστασης, στον κατά τόπους και κεντρικό συντονισμό. Στην οργάνωση της διεθνιστικής αλληλεγγύης.

Καλούμε σε συνέλευση την ερχόμενη βδομάδα

ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 7.30 στην ΑΣΟΕΕ

Εμπρός να σηκωθούμε όλοι λίγο ψηλότερα! Για μια μεγάλη λαϊκή ανάταση. Για μια νέα προοπτική που αξίζει στον κόσμο της εργασίας.

Μπορούμε να νικήσουμε. Και θα νικήσουμε!

"Όποιος-α επιθυμεί να συνυπογράψει το παραπάνω κάλεσμα, μπορεί να στείλει ένα mail με το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά του-της στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."

 

1 Aγαπητός Θανάσης - Περιφερειακός σύμβουλος Κεντρ. Μακεδονίας, πρόεδρος Β΄ Συλ. Εκπ. Π.Ε. Θεσ/νίκης
2 Aλεξάκη Βασιλική (Κική) Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μέλος της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών Ηρακλείου Κρήτης 
3 Αβράμης Κώστας - εκπαιδευτικός-Οργανωτικός γραμματέας ΕΛΜΕ Ν. Αθήνας
4 Αγαπητού Ειρήνη – μέλος Δημ. Κίνησης Αγ. Βαρβάρας Αντιθέσεις..
5 Αγγέλου Γ. Γιάννης - Σχης (ΜΧ) ε.α. - Οικονομολόγος ΜΒΑ - Ms'c
6 Αγοργιαννίτης Γιώργος μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής
7 Αδαμακόπουλος Γιάννης - συνταξιούχος καθηγητής Μαθηματικών
8 Αδαμόπουλος Νίκος- Μέλος ΕΕ ΑΔΕΥ -μέλος Γ.Σ ΠΟΕ-ΟΤΑ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ.
9 Αθανασάκη Βάσω, Μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ
10 Αθανασιάδης Αθανάσιος , MD, PhD, Ιατρός ΕΣΥ
11 Αθανασοπούλου – Βαφειάδου Αντωνία - Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Περιστερίου
12 Αλεμίδου Θώμη - Μέλος ΔΣ της Β’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
13 Αλεξανδροπούλου Αγγελική- Ελεύθερος Επαγγελματίας
14 Αλεξάτος Γιώργος, συγγραφέας - ιστορικός
15 Αλεξίου Έλλη-φοιτήτρια
16 Αλεξίου Σπύρος- Δημ. Σύμβουλος Αγ. Παρασκευής
17 Αλεξόπουλος Διονύσης
18 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ,ΔΑΣΚΑΛΑ,ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Σ.Ε.Π.Ε ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
19 Αλοίμονος Στράτος - ΜΟΥΣΙΚΟΣ
20 Αμπάτης Διονύσης, μέλος Δ.Σ ΟΙΕΛΕ
21 Αναγνωστόπουλος Βίκτωρας - σκηνοθέτης
22 Αναγνωστοπούλου Κούλα - Πρόεδρος Εργαζόμενων Νοσοκομείου Έδεσσας
23 Αναστασιάδου Σάρα - ΕΕ ΕΔΟΘ- ΣΩΜ ΕΡΓ ΑΧΕΠΑ
24 Αναστασίου Ανδρέας - Δημοσιογράφος, Διδάσκων & Διδακτορικός Ερευνητής Πανεπιστημίου Λέστερ
25 Ανδρεάδης Γιάγκος, ομότιμος καθηγητής Παντείου
26 Ανδρεόπουλος Νίκος-ιδιωτικός υπάλληλος
27 Ανδριώτης Λευτέρης-φοιτητής
28 ΑΝΤΖΕΛ ΑΛΒΕΡΤΟΣ   - ΓΙΑΤΡΟΣ    ΝΕΕΣ
29 Αντωνιάδης Παύλος-φοιτητής
30 Αντωνόπουλος Αντώνης Α. - Τοπ/φος Μηχ/κος Τ.Ε.
31 Αντωνόπουλος Παύλος - μέλος Δ.Σ. Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας και πρώην μέλος ΕΕ ΑΔΕΔΥ
32 Αποστολίδης Ζαννής, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας
33 Αρβανίτη Ελενα - Ηθοποιός
34 Αρβανίτη Στυλιανή, εκπαιδευτικός
35 Αρβανίτη Στυλιανή, εκπαιδευτικός
36 Αργυροπούλου Βασιλική- μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζ. σε Φροντιστήρια Ιδ. Εκπαιδευτικών Β. Ελλάδος (Σ.Ε.Φ.Ι.Ε.).
37 Αρίδας Μανώλης Αιρετός ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης
38 Αρφάνη Δάφνη, Φυσικός
39 Ασαλουμίδης Κώστας - πρόεδρος Συνδικάτου Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΝ) Εργατική Αλληλεγγύη
40 Ασκητής Γιώργος - Αγρότης Συνδικαλιστής
41 Ασμής Λάζαρος πρόεδρος ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ
42 Ασπράγκαθος Σωτήρης-φοιτητής
43 Ασπρογίαννης Γιάννης- ΠΟΕ-ΔΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ
44 Αφεντουλίδης Γιώργος-Δημοτικός Σύμβουλος "ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ"
45 Βαγγελός Στέφανος - Πρόεδρος Νομαρχιακού Τμήματος Φθιώτιδας Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
46 Βαγενάς Χρήστος - Μέλος ΔΣ ΠΟΠΟΚΠ
47 Βαϊνάς Παντελής - μέλος Ε.Ε. ΑΔΕΔΥ
48 Βακάλογλου, Κυριάκος-φοιτητής
49 Βαλλή Έλενα - φιλόλογος
50 Βάσιλα Αγγελική δημοτικός σύμβουλος με την Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση "Εκτός Σχεδίου", δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής
51 Βασιλάκη Άννα - Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής
52 Βασιλάτος Γιώργος - Άνεργος
53 Βασιλάτου Βίκυ - Βιολόγος (Καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης-Αναπληρώτρια)
54 Βασιλειάδης Τάσος - Μηχανικός, μέλος κεντρικής αντιπροσωπείας Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
55 Βασιλειου Αργυρης . συντ/χος
56 Βασιλείου Αρώνης Μάνος- φοιτητής
57 Βασιλόπουλος Χρίστος - Λαϊκή Επιτροπή Γρεβενών "Όχι μέχρι Τέλους "
58 Βάσσης Διονύσης – Μέλος ΔΣ Γ΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας
59 Βάσσου Κική - Αρχιτέκτων, μέλος Εξελεγκτικής Επ. ΣΑΔΑΣ - ΠΕΑ
60 Βατικιώτης Λεωνίδας - Οικονομολόγος - Δημοσιογράφος
61 Βαφειάδη Ελένη - Γραμματέας Συλλόγου Αρχιτεκτόνων
62 Βαφειάδης Χρήστος - Καθηγητής ΤΕΙ Χαλκίδας
63 Βεζύρη Ζαχαρούλα - Μέλος αντιρατσιστικής πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης
64 Βεκρής Αλέξανδρος-φοιτητής
65 Βελιτζέλου Ακτίνα, κτηνοτρόφος
66 Βενιανάκης Κώστας - Ανεξάρτητος επενδυτικός σύμβουλος
67 Βλατάκης Θεόδωρος   - μέλος συνεταιρισμών τροφής
68 Βλαχαδάμης Σπύρος - Πολίτικος Μηχανικός, μέλος κεντρικής αντιπροσωπείας Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
69 Βλάχας Κώστας-φοιτητής
70 Βλαχογεώργος Γεώργιος -Γιατρός
71 Βλαχογιάννη Μαίρη - φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
72 Βλαχογιάννης Θεόδωρος - φοιτητής
73 Βλαχομήτρος Δημήτρης - Συνταξιούχος, δημοτικός σύμβουλος Θέρμης
74 Βουζουναράς Δημήτρης- Ελ. Επαγγελματίας, Κορινθία
75 Βουρεκάς Θοδωρής - "Κίνηση για την Διαγραφή του Χρέους"
76 Βουρτσάκη Βάνα, δασκάλα, πρόεδρος Γ' Συλ. Εκπ/κών Π.Ε. Θεσ/νίκης 
77 Βούτσα Ιωάννα - φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
78 Βουτσαράς Στέλιος – Ηλεκτροσυγκολλητής
79 Βουτσίνος Αχιλλέας-φοιτητής
80 Βραζιώτης Δημήτρης – Γεωπόνος, Μέλος ATTACK στην ανεργία και την επισφάλεια
81 Βρανάς Χάρης - φαρμακοποιος
82 Βρουλιδάκης Βαγγέλης, συνταξιούχος - μέλος του συλλόγου διάδοσης της Μαρξιστικής σκέψης "Γιάνης Κορδάτος"
83 Γαβριηλίδης Βαγγέλης ,Φοιτητής
84 Γαζάκης Αντώνης - Εκπαιδευτικός, σχολείο Αλληλεγγύης Οδυσσέας
85 Γαϊτανίδου Ευανθία – Επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια 
86 Γαλατάς Ζώης – Γραμματέας Σωματείου Εργ. ΟΤΑ Νομού Ιωαννίνων
87 Γαλατάς Θανάσης - Πρόεδρος Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας
88 Γαλιατσάτος Νικόλας  Φυσικός
89 Γαλιατσάτου Βασιλική- φοιτήτρια
90 Γανιάρη Ιφιγένεια Γραμ. Β΄ΕΛΜΕ Αθήνας
91 Γαρδικλής Δημήτρης - Γραμματέας σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Βούλας
92 Γαρίδη Έφη - Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
93 Γάτου Αλεξάνδρα - γλύπτρια 
94 Γερογιάννη Μαρία , εκπαιδευτικός
95 Γεροτζιάφας Γρηγόρης - Αναπληρωτής Καθηγητής Αιματολογίας στο Πανεπιστήμιο Pierre et Marie Curie (Paris VI)
96 Γεώργα Παναγιώτα-φοιτήτρια
97 Γεωργάκη Έλενα- φοιτήτρια
98 Γεωργάκη-Κόλια, μέλος Συνδικάτου Εργαζόμενων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
99 Γεωργάκης Δημήτριος μέλος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ)
100 Γεωργακοπούλου Αναστασία - Γραμματέας του Δ.Σ. Σωματείου εργαζομένων Δήμου Ν. Ιωνίας
101 Γεωργαντά Χριστίνα- φοιτήτρια
102 Γεωργιάδης Γεώργιος
103 Γεωργιόπουλος Γιώργος - μέλος ΔΣ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Μακρυγιάννης
104 Γεωργίου Γιώργος - Πολιτικός Μηχανικός τε
105 Γεωργούλης Διονύσης  -  μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζ. Πρ. Γεν. τράπεζας , επικεφαλής της παράταξης Αναγέννησης εργαζ. Γενικής
106 Γεωργούλιας Σπύρος, Οικονομολόγος
107 Γιαμάνη Δήμητρα – Μαγείρισσα, Β΄ Πειραιά
108 ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΚΙΚΗ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΟΛΜΕ
109 Γιαννίτση Παρασκευή-Συνταξιούχος
110 Γιαννούλια Κατερίνα- Μέλος ΔΣ Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων Νομού Αττικής του Υπουργείου Γεωργίας
111 Γκάνια Ρένια - Πρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
112 Γκατζή Άννα-φοιτήτρια τμήματος ΗΜΜΥ ΑΠΘ
113 Γκένας Άκης
114 Γκιούλος Δημήτρης-μεταφραστής/συγγραφέας/ρ. παραγωγός στο Κόκκινο Πάτρας
115 Γκιουλουμίδης Γιώργος, δάσκαλος, μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Υπαίθρου Θεσ/νίκης
116 Γκόβας Δημήτρης - Μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Αθήνας
117 Γκόγκου Νατάσα-Άνεργη Αρχαιολόγος
118 Γκόνη Αναστασία Καραμπότσου, φοιτήτρια Νομικής
119 Γκόνη Ιρώ Καραμπότσου, μαθήτρια
120 Γκότσης Ηρακλής -Αντιπρόεδρος Ενιαίου Συλλόγου Εργαζόμενων ΨΝΑ-ΔΑΦΝΙ
121 Γκότσης Στάθης- Πρόεδρος ΔΣ Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων
122 Γκούνος Θεόφιλος - Μηχανικός
123 Γκούνου Ελένη- ταξιδιωτικός πράκτορας
124 Γούναρη Παναγιώτα - Καθηγήτρια παν/μιου Μασαχουσέτης, Βοστώνη
125 Γουρλάς Νίκος - Συνδικαλιστής
126 Γούσης Κώστας - Πολιτικός Επιστήμονας
127 Γραβάνη Κατερίνα-φοιτήτρια
128 Γραμμένος Θεοφάνης , Επίκ. Καθηγητής, Παν/μιο Θεσσαλίας
129 Γρόλλιος Γιώργος - Καθηγητής παιδαγωγικής στο ΠΤΔΕ του ΑΠΘ
130 Γρυμπογίαννης Γιώργος - Συνταξιούχος
131 Γωνιανάκη Πόπη - DB Administrator στην ΑΕΣ Ηρακλείου
132 Δαμανάκης Κώστας-φοιτητής
133 Δαμέλος Πάνος - μέλος ΔΣ Πανελληνίου Συνδέσμου Υπαλλήλων Αμίσθων Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων
134 ΔΑΜΙΑΝΟΣ Βασίλης: Μέλος διοίκηση συλλόγου και ομοσπονδίας συνταξιούχων ΔΕΗ και μέλος Ε.Ε. της Α.Γ.Σ.Σ.Ε.[Συνομοσπονδία Συνταξιούχων. 
135 Δαμιανός Βασίλης: Μέλος διοίκησης συλλόγου και ομοσπονδίας συνταξιούχων ΔΕΗ, μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Γ.Σ.Σ.Ε.
136 Δαρας Δημητρης Ελευθερος επαγγελματιας Αμφικλεια Φθιωτιδας
137 Δαρδαβίλα Μυρτώ - Μέλος Αντιπροσωπεία ΤΕΕ
138 Δασκάλου Νίκος - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΣ ΕΔΟΘ-ΣΩΜ ΕΡΓ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
139 Δαφέρμου Ειρήνη - Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΔΠΤΕ).
140 ΔΕΜΕΔΡΕΣΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - πρώην ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΛΜΕ
141 Δεμερδεσλής Γιώργος - Μαθηματικός ο ΓΕΛ Ορεστιάδας
142 Δέση-Λουκά Χριστίνη, φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
143 Δημητριάδης Βλάσης, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας
144 Δημητρόγλου Γιάννης    αγροτικός ιατρός 
145 Δημόπουλος Δημήτρης -φοιτητής
146 Διαμαντής Στέλιος-Ιδιωτικός υπάλληλος
147 Δινοπούλου Βαϊα, φοιτήτρια ΗΜΜΥ Πολυτεχνείου Κρήτης
148 Δινοπούλου Ευαγγελία, αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, πρόεδρος του συλλόγου Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου
149 Διονυσόπουλος Γιώργος - Μηχανολόγος Μηχανικός
150 Δομούζη Σταυρούλα - μέλος ΔΣ ΣΕΠΕ Δυτικής Αττικής
151 Δούρος Απόστολος - νοσηλευτής   ΔΣ σωματείου εργαζομένων Δρομοκαίτειου
152 Δραγανίγος Αντώνης - Μηχανικός, αντιπρόσωπος συν. Εργατικού Κέντρου Αθήνας
153 Δραγώνας Χρήστος-φοιτητής
154 Δροσοπούλου Βάσω - ΧΑΝΙΑ
155 Εβελίνα Σταματάκη- φοιτήτρια
156 Ελευθεράτος Διονύσης- Δημοσιογράφος
157 Ευαγγέλου Βασιλική -Κτηνίατρος-Πρόεδρος Παραρτήματος Ηπείρου του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου
158 Ευθυμίου Κώστας-φοιτητής
159 Ευσταθίου Γιούλη
160 ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΓΙΟΥΛΗ  -  ΔΗΜΟΣΙΟΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
161 Ευσταθίου Χρήστος-φοιτητής
162 Εφεντάκη Αθανασία-φοιτητής
163 Ζαγανίδης Χρήστος, καθηγητής, πρόεδρος Δ.Σ. Ε΄ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης
164 Ζαμπουλάκης Νίκος αντιπρόεδρος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου
165 Ζαρκάδα Σαββίνα - φοιτήτρια ΗΜΜΥ Πολυτεχνείου Κρήτης
166 Ζαφείρη Όλγα - εργαζόμενη και συνδικαλίστρια στο Υπουργείο Πολιτισμού
167 Ζαφείρης Αντρέας - Μέλος του ΔΣ ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ
168 Ζέρβα Αγγελική-φοιτήτρια
169 Ζέρβας Μάκης , Πανεπιστημιακός, Πρόεδρος του ΔΣ του ΕΦΜ ΔΕΠ ΕΑΠ
170 Ζέρβας Μιχάλης-φοιτητής
171 Ζέρβας Νίκος-φοιτητής
172 Ζιόβας Γιώργος - Ηθοποιός
173 Ζιουτοπούλου Ελένη - Συνταξιούχος
174 Ζιώζια Ηρώ, ασκούμενη δικηγόρος ΔΣΠ
175 Ζόγκας Δημήτρης - Φοιτητής Πολυτεχνείου Κρήτης 
176 Ζορμπαλά  Τίνα - Πανεπιστημιακός, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΠΟΣΔΕΠ, Πρόεδρος Συλλόγου ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου
177 Ζούμπος Βασίλης - Πολιτικός Μηχανικός - Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας - Μέλος της Αντιπροσωπείας του Τ Ε. Α. Στερεάς
178 Ζουμπουρλής Γιώργος - Φοιτητής
179 Ζωγραφάκη Ειρήνη – Μέλος ΔΣ ΟΣΝΙΕ
180 Ζωγραφάκη Μαρίνα – συνταξιούχος φαρμακοποιός
181 Ζωγράφος Αποστόλης - φοιτητής πολυτεχνείου Κρήτης
182 Ζωγράφου Ελευθερία-φοιτήτρια
183 Θεοδοσίου Αποστόλης, Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης, εργαζόμενος στον επισιτισμό
184 Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης- μέλος Industrial Workers of the World, Bradford, Αγγλία
185 Θεόδωρος Μακράκης του Ευαγγέλου - Πτυχιούχος Πολ.Μηχανικός ΑΤΕΙ
186 Θεολόγου Σταύρος, Νοσηλευτής , Σωματείο Εργαζομένων του ΓΝΑ " Ευαγγελισμός "
187 Θεοφίλης Γεώργιος, - Προγραμματιστής
188 Θεοχαροπούλου Κων/να-φοιτητής
189 Ιακωβάτος Γεράσιμος - Πρόεδρος επιτροπής παραρτήματος μισθωτών τεχνικών Ηρακλείου
190 Ιακώβου Νένα, πρόεδρος Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε Δυτικής Αττικής, μέλος Γ.Σ ΑΔΕΔΥ
191 Ιορδανού Μαρία Χριστίνα - ζωγράφος
192 Ιωαννίδη Βίκυ - Μηχανικός, συμμετοχή στη πολιτική ομάδα Ελλήνων Ολλανδίας ReINFORM
193 Ιωαννίδης Γαβριήλ Γεν. Γραμ. του ΔΣ της "Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας" & Γεν. Γραμ. του ΔΣ του "Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής"
194 Ιωαννίδης Τάσος αντιπρόεδρος Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Ελευσίνα)
195 Ιωαννίδου Αλεξάνδρα- Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παν/μίου Αθηνών
196 Ιωαννίδου Γιώτα- Μέλος Δ.Σ - ΟΛΜΕ
197 Καβαδάκη Μιρέλλα-φοιτήτρια
198 Καβαδάκης Γιάννης-φοιτητής
199 Καβακλής Λουκάς, αιρετός ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας
200 Καβαλλιεράτος Γιώργος - Άνεργος
201 Καββαδίας Γιώργος- Πρόεδρος Πανελλαδικής ομοσπονδίας συνταξιούχων ΝΑΤ
202 Κάβουρα Μαρίνα  - Δικηγόρος, LL.M. Πανεπιστημίου Αθηνών
203 Καλαϊτζήδης Θόδωρος - Συνταξιούχος Εργάτης Δήμου Αθήνας
204 Καλαϊτζοπούλου Ηλέκτρα, Βιολόγος
205 Καλαπούτης Σταμάτης, δημοτ. Υπάλληλος, μέλος Σωματείου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Θεσ/νίκης
206 Καλαρά Γεωργία, Τεχν. Γεωπόνος - Καθηγήτρια Ιταλικής γλώσσας
207 Καλημερίδης Γιώργος – Πρόεδρος του Συλλόγου Δ-Ν Σύρου-Τήνου-Μυκόνου
208 Καλιαμπάκος Σωτήρης- Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ)
209 Καλλή Νανσυ - Δικηγόρος
210 Καλόγερος Παντελής- Εργαζ. στο Δήμο Χίου , Αντιπρόεδρος Παγχιακού Συλλόγου Ανθρώπων με Αναπηρία , Ολυμπιονίκης με Αναπηρία
211 Καλογριάς Μένιος, νοσηλευτής, μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκ. “Άγ. Παύλος"
212 Καλοιδάς Σοφοκλής-φοιτητής
213 Καλομοίρης Γρηγόρης- Μέλος ΕΕ ΑΔΕΔΥ – Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου
214 Καλτσώνης Δημήτρης - Πανεπιστημιακός καθηγητής, Πάντειο
215 Καμάρης Δημήτρης - Εκπαιδευτικός
216 ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
217 Καμπουράκη Μαίρη - δημοσιογράφος
218 Καμπούρης Μάνος - μπλόγκερ
219 Κανάκης Δημήτρης-φοιτητής
220 Κανάκης Θοδωρής,  Ασφαλιστικός Σύμβουλος
221 Κανδήλας Βάϊος - Δάσκαλος
222 Καντά Κωνσταντίνα- φοιτήτρια
223 Καπακτσής Αλέκος, μέλος ΔΣ συλλόγου ΠΕ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης
224 Καπετανάκη Γαρυφαλλιά - ΣΕΦΚ
225 Καραβάς Αντώνης - Μέλος ΓΣ ΑΔΕΔΥ
226 Καραγιαννάκης Χρήστος , Δημοτικός σύμβουλος (αντιδήμαρχος) Κερατσινίου Δραπετσώνας 
227 Καραγιάννης Ανδρέας ,Οργανοποιός-Αγρίνιο
228 Καραδάκης Γιώργος - αν/τής γραμματέας Συλλόγου Μον. Διοικ. Υπαλλ. Σιβιτανιδείου
229 Καραλής Βασίλης-φοιτητής
230 Καράμαλης Δημήτριος, Πρόεδρος Σωματείου ΠΑΣΕ ΟΤΕ Λέσβου
231 Καραμητσόπουλος Γιώργος - Αιρετός ΠΥΣΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, Μέλος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας
232 Καράμπας Κώστας - ιδιωτικός υπάλληλος
233 Καραμπέλη Μαρία ειδικευόμενη ιατρός Γ.Ν Κοργιαλένειο-Μπενάκειο-Ε.Ε.Σ.
234 Καραπατσακίδης Χρήστος -   Συνταξιούχος
235 Κάργας Γιώργος - Πανεπιστημιακός μέλος Δ.Ε. ΠΟΣΔΕΠ
236 Καρκαβάτσος Γιάννης - Γεωπόνος
237 ΚΑΡΝΑΒΑ ΓΕΩΡΓΙΑ  - ΣΥΝ/ΟΣ Δ.Υ
238 Κασαπίδης Γιώργος - μεταφραστής
239 Κασίμης Νίκος Η. -μέλος της Συλλογικότητας "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου-Πόρτο Ράφτη" ​
240 Κάσκαρης Γιάννης  - δάσκαλος, μέλος Δ.Σ. 5ου Συλλόγου "Δελμούζος-Κουντουράς" Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νομού Θεσσαλονίκης.
241 Καστρινάκης Λάμπρος
242 Κατέβα Ζωή-εργαζόμενη στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
243 Κατής Ορέστης-φοιτητής
244 Κατσαδήμου Νάνσυ, μέλος Συνδικάτου Εργαζόμενων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
245 Κατσανεβάκη Ζαμπία, ΔΕ της ΠΟΣΕΕΔΙΠ ΑΕΙ
246 Κάτσαρης Παναγιώτης - Περιφερειακός σύμβουλος με την Ανταρσία στο Μωριά, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζ. στον ΕΛ.Γ.Ο. - ΔΗΜΗΤΡΑ
247 Κατσαροπούλου Λία - Εργαζόμενη ΟΤΑ
248 Κατσαρού Ιωάννα, δασκάλα, πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λαγκαδά
249 Κατσιάβαλος Κωνσταντίνος -. Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων  Συνταξιούχος
250 Κατσιγιάννη Εβίτα- φοιτήτρια
251 Κατσιμίχας Αλέξανδρος-φοιτητής
252 Κατσίμπα Δάφνη - Πρόεδρος Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης
253 Κατσιόλα Λίνα - πρ. πρόεδρος Σωματείου υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου Ν. Θεσσαλονίκης, αδιόριστη εκπαιδευτικός
254 Κατσίφης Νίκος, Ενεργοί Άνεργοι
255 Κατσουλάκος Νίκος -Μηχανολόγος Μηχανικός Δρ. Ε.Μ.Π., Αυτοαπασχολούμενος / Ερευνητικός Συνεργάτης Ε.Μ.Π.
256 Καφαράκης Νικόλαος-φοιτητής
257 Κερεστετζής Γιάννης-φοιτητής
258 Κεφαλινός Νίκος - Μηχανικός Παραγωγής
259 Κεχαγιάς Γιώργος - Εργάτης
260 Κεχαγιάς Γιώργος , φοιτητής ΗΜΜΥ Πολυτεχνείου Κρήτης
261 Κηπουρός Γιάννης εργαζόμενος Ο.Τ.Α. Ν. Θεσ/νικης
262 Κλάδης Διονύσης – Μέλος ΔΣ ΣΤΕΒ
263 Κλειδαράς Γιάννης -αρχιτέκτονας μηχανικός, Μέλος αντιπροσωπείας ΣΑΔΑΣ /ΠΕΑ
264 Κλεισιάρης Ζήσης, δικηγόρος, μέλος Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσ/νίκης
265 Κλεφτοδήμος Δημήτρης -Γ.Γ. ΔΣ ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
266 Κλοκίδου Γιούλη, μέλος της Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
267 Κλωνιζάκης Μάρκος ταμίας ΣΕΙΙΝΑΠ (Σύλλογος Έμμισθων Ιατρών Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων Αθήνας Πειραιά)
268 Κοβιός Γιώργος - Πρόεδρος σωματείου μισθωτών τεχνικών
269 Κοζανιτάς Γιώργος – Μέλος ΔΣ ΣΕΦΚ
270 Κοιλάκου Σύλβια - Μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Αθήνας
271 Κοκκινοβασίλης Πολυδεύκης - Μέλος Δ.Σ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Αγρινίου
272 Κοκκόρη Νάγια- φοιτήτρια
273 Κόλλιας Θάνος-φοιτητής
274 Κολοβός Γιάννης- Μέλος ΓΣ της ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας
275 Κολότσιος Σάκης - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
276 Κόνιαρης Χρήστος- Πρόεδρος Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΚΑ
277 Κοντάκος Κώστας - Αναπληρωτής Μαθηματικός
278 Κοντελές Δημήτρης - αιρετός ΠΥΣΔΕ Λάρισας
279 Κοντογιάννη Μαριλένα - ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας
280 Κοντομάρης Κώστας - Πρόεδρος Εργαζομένων Σωματείο ΕΧΑΕ
281 Κοντομάρης Σπύρος , μέλος ΔΣ Σωματείο ΕΠΑ Αττικής, μέλος Α/τεε
282 Κορδίλας Ξενοφών, δάσκαλος, μέλος Δ.Σ. Γ' Συλ. Εκπ/κών Π.Ε. Θεσ/νίκης
283 Κοσίνας Αντρέας-μαθητής
284 Κοσμοπούλου Όλγα- Μέλος Εκτελ. Γραμ. ΟΕΝΓΕ – μέλος Δ.Σ. Συλλόγου εργαζ. νοσοκομείου Νίκαιας και Δ.Σ. ιατρικού συλλόγου Πειραιά.
285 Κοσμοπούλου Φωτεινή Μέλος Δ.Σ. συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας
286 Κοτρίκλα Βασιλική - Εκπαιδευτικός
287 Κοτσόργιος Δημήτρης , πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιοκτητών Παράκτιων Επαγγελματικών Αλιευτικών Σκαφών 
288 Κοτσόργιου Κατερίνα , Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στα καταστήματα τύπου στο Δ.Α.Α.
289 Κουβακάς Γιώργος, φοιτητής χημικού ΑΠΘ
290 Κουκουλάς Γιάννης - Ιστορικός τέχνης, συνεργάτης Εφημερίδας των Συντακτών
291 Κούρκουλας Θανάσης - Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό
292 ΚΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΜΕ ΑΝΩ ΛΟΙΟΣΙΑ-ΖΕΦΥΡΙ-ΦΥΛΗ
293 ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - ΜΕΛΟΣ Ε.Ε. ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΠΟΚΠ
294 Κουρούπης Σταμάτης, Γενικός Γραμματέας ΕΛΜΕ Εύβοιας
295 Κούστας Κώστας , εκπαιδευτικός - Αντιπρόεδρος Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Αιτωλ/νιας - Περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας
296 Κουτρουμπάκης Κώστας Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
297 Κουτσογιάννης Γιάννης-φοιτητής
298 Κουτσούκου Βικτωρία-Ιατρός ΕΣΥ
299 Κουτσούμπα Δέσποινα- Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής - Μέλος ΓΣ της ΑΔΕΔΥ
300 Κρανάκης Χρίστος-φοιτητής
301 Κρασάκης Δημήτρης-φοιτητής
302 Κρεασίδης Γιώργος- Μέλος ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
303 Κριτσινιωτης Θανάσης - φιλόλογος οΕΠΑΛ Λάρισας, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας
304 Κρόκος Νικόλαος, Αρχιτέκτων-Μηχανικός.
305 Κυλάφης, Θάνος-φοιτητής
306 Κυριακάκης Γιάννης, περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης, αιρετό μέλος ΠΥΣΔΕ Χανίων
307 Κωνσταντινίδης, Ηλίας-φοιτητής
308 Κωστάρας Βασίλειος - Ιατρός επιμελητής ΕΣΥ Πρώην πρόεδρος νοσοκομειακών ιατρών Αιτωλοακαρνανιας
309 Κωστής Ιπποκράτης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Σκύρου
310 Κωτίδου, Δανάη-φοιτήτρια
311 Κωτσάκος Χρίστος αντιπρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής
312 Λάβδας Σπύρος, Phd, Msc. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών (ΗΜΜΥ)
313 Λαδικός Ηλίας, μέλος ΔΣ Συλλόγου εργαζομένων ΤΕΕ
314 Λαθήρα Γιάννα, ταμίας της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
315 Λαθήρας Γιάννης, πρόεδρος της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
316 Λαθήρας Χρήστος, δάσκαλος, ταμίας Δ.Σ. Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λαγκαδά
317 Λάμπρου Νίκος - ΛΟΓΙΣΤΗΣ
318 Λάσκαρης Γρηγόρης, μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ, Γενικός Γραμματέας ΠΣΔΜΜΜΜ
319 Λαυτσής Πάρις – Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Πληροφορικής Αθήνας, ΕΚΠΑ
320 Λέκκας Παναγιώτης, γραμματέας ΕΛΜΕ Χαλκιδικής
321 Λιάγκος Γιώργος - Μέλος ΔΣ ΣΜΤ
322 Λιανος Αλέξανδρος-φοιτητής
323 Λιανός Θεμιστοκλής-φοιτητής
324 ΛΙΑΠΗΣ ΝΙΚΟΣ
325 Λιαπόπουλος Παναγιώτης του Κωνσταντίνου - Νοσηλευτής ΜΕΘ Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης
326 Λίασκος Αλέξης - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΕΥΒΠΙΑΣ
327 Λιβιτσάνος Γεράσιμος - Δημοσιογράφος The Press Project, Unfollow
328 ΛΙΓΑΣΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ- ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
329 Λιναρδάτος Φοίβος-φοιτητής
330 Λιοδάκης Ανδρέας, πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ νομού Χανίων
331 Λιόντος Βασίλης – Μέλος Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ
332 Λιόσης Βασίλης - Ιδ. Εκπαιδευτικός
333 Λούβρου Σοφίαννα - Γραμματέας σωματείου μισθωτών τεχνικών
334 Λουμάκου, Ευαγγελία- φοιτήτρια
335 Λουσιώτης Νίκος - Φαρμακοποιός
336 Λυκιαρδόπουλος Βύρωνας, γραμματέας της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ νομού Χανίων
337 Μαγγανάς Μελέτης -άνεργος κοινωνιολόγος
338 Μαΐστρελης Πάνος-φοιτητής
339 Μακρής Ανδρέας- Μέλος ΕΕ της ΠΟΕΔΗΝ
340 Μακρής Βασίλης , πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ. Καλλιθέας - Μοσχάτου
341 ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
342 Μακρυγιάννης Στέφανος - δάσκαλος μέλος ΔΣ Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης
343 Μαλεφάκη Ηρώ , μέλος ΔΣ μηχανολόγων μηχανικών πανεπιστήμιο δυτικής Μακεδονίας
344 Μάλλης, Κωνσταντίνος-φοιτητής
345 Μανιάτης Γιώργος - Πανεπιστημιακός καθηγητής ΕΚΠΑ
346 Μανίκας Σταύρος – Πρ. μέλος ΔΣ ΕΚΑ
347 Μανιός Δημήτριος, Εκπαιδευτικός
348 Μανουράς Γιώργος - Μέλος Δ.Σ Φυσικού Αθήνας, ΕΚΠΑ
349 Μανουσάκης Γιώργος - Πρόεδρος Σωματείου Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, μέλος ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ
350 Μαντά Καλλιόπη - Συνταξιούχος
351 Μάντζαρης Γιάννης, μέλος ΔΣ Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών
352 ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ
353 Μανώλη Αικατερίνη - Μηχανικός, Μέλος του Σωματείου εργαζομένων Forthnet-Netmed
354 Μανώλης Δουβίτσας-φοιτητής
355 Μανωλόπουλος Γιάννης - Μέλος ΔΣ ΣΤΕΒ
356 ΜΑΡΙΑ ΦΛΩΡΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 
357 Μαρίνης Στέλιος – Μαθηματικός
358 Μαριόλης Δημήτρης, πρόεδρος Α΄ Συλλόγου Αθηνών εκπαιδευτικών ΠΕ
359 Μαρκάκος Γεώργιος μέλος του Συλλόγου φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ
360 Μαρκάτης Λευτέρης, πρόεδρος Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας
361 Μαρκέτος Σπύρος - Πανεπιστημιακός ΑΠΘ
362 Μαρκοπούλου Μάρθα - διευθύντρια ιδιωτικής κλινικής.
363 Μασούρας Κωστής - Αρχιτέκτων, μέλος ΔΕ Τ.Ε.Ε
364 Μασούρας Χρήστος, μαθηματικός
365 Μασσουρας Ιασωνας-φοιτητής
366 Ματσούκα Νεφέλη- φοιτήτρια
367 Μαυριτσάκης Γιάννης- συγγραφέας
368 Μαυροειδής Παναγιώτης, Μεταλλειολόγος Μηχανικός
369 ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Υπαλληλος υπουργειου δικαιοσυνης, πρωην δημοτικος αστυνομικος
370 Μελαμπιανάκη Ζέττα Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νέας Σμύρνης και πρώην μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ
371 Μελέτη Σοφία, μέλος ΔΣ Συλλόγου εργαζομένων ΤΕΕ
372 Μενεκιδη Σοφια- φοιτήτρια
373 Μένου Κική – Μέλος Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού-Τουρισμού
374 Μεράντζας Γιώργος - Τραγουδιστής
375 Μερμίγκης Στελιος μελος ΔΣ σωματειου εργαζομένων νοσοκομείο Αγρινίου δημοτικός σύμβουλος δήμου 
376 Μητροπάνου Μυρσίνη- φοιτήτρια
377 Μητσέλος Σπύρος-Γεν. Γραμ. ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας
378 Μητσοπούλου Όλγα , Εκπαιδευτικός
379 Μιλτσακάκης Μιχάλης – Μέλος Δ.Σ. ΔΟΕ
380 Μιχαηλίδης Μάριος-Δάσκαλος
381 Μιχαηλίδου Καλλιόπη- φοιτήτρια
382 ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε ΕΛΜΕ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
383 Μιχαλοπούλου Θάλεια-φοιτητής
384 Μίχος Κωνσταντίνος - Χορογράφος
385 Μονιάκη Χρυσούλα – Μέλος Δ.Σ. συλλόγου εργαζομένων ΕΛΣΤΑΤ
386 Μόσχου Αντρέας, πρώην μέλος Συντονιστικού Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Φαλήρου Θεσσαλονίκης
387 Μουγιακάκος Σταύρος-φοιτητής
388 Μουλός Θοδωρής-φοιτητής
389 Μουλός Χρήστος-φοιτητής
390 Μουρμούρης Γιώργος-φοιτητής
391 Μουρουζίδης Παύλος -Χημ Μηχ/κός - Τ.Ε.Ρ.Ν.Α.
392 Μουσταφά Τσολάκ, ποιητής-εκδότης-δημοσιογράφος. Κομοτηνή
393 ΜΟΥΣΤΟΣ ΦΩΤΗΣ ,Φαρμακουπάλληλος, πρόεδρος συλλόγου φαρμακ\λων Ν. Καρδίτσας.
394 Μπαζώρας Ιωάννης, εκπαιδευτικός
395 Μπαθρέλλος Σταμάτης, μέλος Δ.Σ. Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας
396 Μπαθρέλλου Ντίνα, ιδιωτ. εκπαιδευτικός, μέλος Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Ιδιωτ. Εκπ/κών
397 Μπακαλάκης Χρήστος - Σερβιτόρος
398 Μπακή Ναυσικά - άνεργη
399 ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝ/ΝΑ - Νηπ/γός ΠΕ Μαγνησίας
400 Μπαλαδήμας Δημήτρης, Πολιτικός Μηχανικός Καρδίτσα
401 Μπάλλας Ανδρέας, Γεν. γραμματέας της ΕΛΜΕ Λέσβου, Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Αιγαίου με την Ανταρσία στο Αιγαίο
402 Μπαρδάκης Κώστας - Αρχιτέκτονας
403 Μπαρδάνη, Άννα- φοιτήτρια
404 Μπαρδουμπούρη Γεωργία - Δ.Σ. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έδεσσα
405 Μπαρμπαρής Γιώργος-φοιτητής
406 Μπαχτή ΑΝΝΑ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε ΕΛΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
407 Μπελαντής Δημήτρης - Δικηγόρος, μέλος του Δ.Σ Δ.Σ.Α.
408 Μπένιας Γιώργος-φοιτητής
409 Μπέτσης Λευτέρης, μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ
410 Μπίλιας Γιάννης Κτηνίατρος Συνδικαλιστής στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο
411 Μπινιώρης Νίκος- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓ. ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ
412 Μπίστης Χρίστος - Δημοσιογράφος
413 Μπλάνας Δημήτρης - Μεταλλειολόγος Μηχανικός
414 Μπλέτσας Γιάννης-φοιτητής
415 Μποζίκας Πάνος - φοιτητής Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
416 Μπόλης Στέφανος, μέλος Συνδικάτου Εργαζόμενων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
417 Μπόνος Στέφανος - Προπτυχιακός φοιτητής
418 Μπότση Τίνα, φοιτήτρια αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης, εργαζόμενη στον επισιτισμό
419 Μπούγος, Χρήστος-φοιτητής
420 Μπούγου Μαρία- φοιτήτρια
421 Μπουκή Ελένη, μέλος Αντιπροσωπείας ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ
422 Μπούμπουλη Φανή, πρόεδρος αστικού καταναλωτικού συνεταιρισμού ΣΥΝΖΩ
423 Μπουτούλη Εύη, μέλος Συνδικάτου Εργαζόμενων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
424 Μπούτσικας Στέλιος, ιδιωτ. εκπαιδευτικός, μέλος Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Ιδιωτ. Εκπ/κών
425 Μυκωνιάτης Γιάννης, μέλος Φοιτητικού Συλλόγου Νομικής Σχολής ΔΠΘ
426 Μυλωνά Γιώργος-Ειδικευόμενος ψυχιατρικής.
427 Μωρίκης Χρήστος - επαγγελματίας γρ. τεχνών
428 Νάνος Βαγγέλης πρόεδρος Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου
429 Νέζου Λίνα-φοιτητής
430 Νιαρχάκος Νιάρχος - Δημ. Σύμβουλος Πετρούπολης
431 Νίκα Γεωργία – Δημ. Σύμβουλος Καματερός- Αγ. Ανάργυροι
432 Νίκα Χαρά-Εκπαιδευτικός- Πρόεδρος ΕΛΜΕ Εύβοιας, Γραμματέας Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ν. Ευβοίας
433 Νικηφορίδη Αγγελική - Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
434 Νικολακάκη Μαρία  - Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
435 Νικολακόπουλος Καλλινίκος- οικονομολόγος (B.Sc. - M.B.A. (banking-finance ) , αναλυτής πληροφοριακών συστημάτων (M.Sc.)
436 Νικολιδάκη Φλώρα- Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής
437 Νικολόπουλος Νικοπαύλος -φοιτητής
438 Νικολοπούλου Κωνσταντίνα, μέλος Συνδικάτου Εργαζόμενων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
439 Νικολούδης Δημήτρης, δάσκαλος, μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λαγκαδά 
440 Νομικός Οδυσσέας άνεργος
441 Νομικού Αλεξανδριανή- φοιτήτρια
442 Νταλακογιώργος Αντώνης- Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού - ΠΕΝΕΝ)
443 Νταλιάνη Κατερίνα- φοιτήτρια
444 Ντάσκας Κώστας - Χημικος μηχανικος
445 Ντόβα, Μυρτώ- φοιτήτρια
446 Ντρενογιάννη Αντωνία- φοιτήτρια
447 Ντρίζος Άγγελος-φοιτητής
448 Ξανθάκη Εύα-Ξενοδοχοϋπάλληλος
449 Ξεκαρδάκη Μαρία - Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
450 Ξενόπουλος Κώστας, ελεύθερος επαγγελματίας
451 Ξιφαρά Μαρία μέλος ΔΣ συλλόγου υπαλλήλων εθνικής τράπεζας
452 Ξοπλίδης Παναγιώτης - Γραμματέας του Σωματείου Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Ν. Θεσσαλονίκης
453 Ξυδάκης Νίκος, πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΗΛΠΑΠ
454 Οικονομάκη Μαρία , εκπαιδευτικός, μέλος ΕΛΜΕ Ηρακλείου Κρήτης
455 Οικονομίδης Κώστας-φοιτητής
456 Οικονόμου Τριαντάφυλλος - ΑΓΡΟΤΗΣ (ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)
457 Ορτατζόγλου Γιώργος - Πρόεδρος εργαζομένων Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας
458 Παγούδης Γιώργος - Δημοσιογράφος 
459 Παλληκάρης Νίκος – Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου μεταπτυχιακών σπουδαστών ΕΜΠ
460 Παναγιωτάκης Μιχάλης - Πολιτικός Μηχανικός
461 Παναγιώτης Φαμέλης-φοιτητής
462 Παναγιωτίδης Ηλίας-φοιτητής
463 Παναγιωτόπουλος Θοδωρής, Ενεργοί Άνεργοι
464 Παναρέτου Λευτέρης - Μέλος ΔΣ Σωματείου Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ
465 Πάνος Πανάς - Μέλος Δ.Σ. Νομικής ΑΠΘ
466 Πανταζίδης Γιώργος-φοιτητής
467 Πανταζόπουλος Θόδωρος-φοιτητής
468 Παντελίδης Ντινος -  μελος δ.σ. στ συλλόγου εκπ/κων π.ε. θεσ/νικης & μέλος γ.σ. ΑΔΕΔΥ
469 Πάντσιος Άγγελος, μέλος του ΔΣ της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
470 Παπαγεωργίου Άρης - Κοινωνιολόγος
471 Παπαγεωργιου Κλεοπατρα 
472 Παπαγιαννοπούλου Σύλλα - Ιδ. Υπάλληλος – Λισταρος, Κρήτη
473 Παπαδαμαντίου Αγάπιος-φοιτητής
474 Παπαδομιχελάκης Θεοδόσης: μινητης συμβασιούχος στον Δήμο Νέας Ιωνίας
475 Παπαδοπετράκης Ευτύχης , πανεπιστημιακός, μαθηματικός τμήμα πανεπιστημίου Πατρών
476 Παπαδόπουλος Δημήτρης - μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Λάρισας
477 Παπαδόπουλος Διονύσης, μέλος Φοιτητικού Συλλόγου Νομικής Σχολής ΔΠΘ
478 Παπαδόπουλος Θρασύβουλος , δάσκαλος
479 Παπαδόπουλος-Σενής Γιάννης, φοιτητής
480 Παπαδοπούλου Βασιλική - Μουσικός
481 Παπαδοπούλου Ελένη-φοιτήτρια
482 Παπαδοπούλου Ελισάβετ Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Γ. Ρίτσος (Μολάων)
483 Παπαδοπούλου Μαρία - μέλος αντιφασιστικής πρωτοβουλίας Αλεξάνδρειας-άνεργη
484 Παπαδοπούλου Μαρία, νηπιαγωγός, μέλος Η΄ Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Θεσ/νίκης
485 Παπαευσταθίου Άννα, μέλος Β' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
486 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΕΛΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
487 Παπαθανασίου Αργύρης - ΔΣ εκπ/κων πρωτοβαθμιας Εκπ. Ν. Μαγνησιας
488 Παπαθωμάς Κίμων, μέλος δικτύου Ανέργων & Επισφαλώς Εργαζομένων Θεσ/νίκης 
489 Παπακοσμά Ελισάβετ-φοιτήτρια
490 Παπακωνσταντίνου Πέτρος - Δημοσιογράφος
491 Παπανικολάου Γιώργος-φοιτητής
492 Παπανικολάου Θύμιος - Δημοσιογράφος
493 Παπανικολάου Πάνος- Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Περιστερίου, μέλος Δ.Σ . ΕΙΝΑΠ
494 Παπαντώνης Δημήτρης-φοιτητής
495 Παπαπέτρος Πέτρος, συνδικαλιστής βιβλιοϋπάλληλος, Αθήνα
496 Παπαρσένη-Παπαευσταθίου Άννα, εκπαιδευτικός, μέλος Β' ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης
497 Παπασπύρου Αργυρώ- φοιτήτρια
498 Παπαστεφανάτος Στάθης- Συνταξιούχος Χημικός
499 Παπαστεφανάτου Ελένη - Συνταξιούχος Χημικός
500 ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
501 Παπαφράγκος Τάσος - φοιτητής
502 Παπαχρήστου Nadja - εμποροϋπάλληλος 
503 Παπαχριστούδη Ματίνα - Δημοσιογράφος
504 Παπαχρόνης Θοδωρής-φοιτητής
505 Παπαχρόνης Παντελής-φοιτητής
506 Παπιγκη Λία - Αναισθησιολόγος ΝΕΕΣ
507 Παππάς Βασίλης Πρόεδρος ΟΕΒΕ ΧΙΟΥ
508 Παρασκευάκη Ιωάννα, μέλος Φοιτητικού Συλλόγου Νομικής Σχολής ΔΠΘ
509 Παράσχος Παναγιώτης - Μέλος ΔΣ ΠΣΧΜ
510 Πασαλούκος Κώστας - υδραυλικός/ψυκτικός
511 Πασχάλη Βιβή- Μέλος του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ
512 Πασχαλίδης Γιώργος - ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
513 Πατέλης Δημήτρης -  πανεπιστημιακός δάσκαλος.
514 Παυλής Στρατής, Γραμματέας Ένωσης Ιατρών Ε.Σ.Υ. Λέσβου
515 Παυλόπουλος Γιώργος- Δημοσιογράφος
516 Παυλόπουλος Δημήτρης-επίκουρος καθηγητής κοινωνιολογίας,
517 Πελεκίδης Θεοχάρης, Υπάλληλος Γραφείου
518 Πεντόζη Ζωή- Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εμπορικής Ναυτιλίας
519 Περδίκης Διονύσιος - Μεταδιδακτορικός ερευνητής, Βερολίνο
520 Περεντίδης Θεόδωρος, Λογιστής - Οικονομολόγος, Ορεστιάδα, Έβρος
521 Πετάση Δανάη - φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
522 Πετράκης Γιάννης - Μαθηματικός 
523 Πετράκης Γιώργος μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων Δ Φιλ /φειας Χαλ/ νας
524 Πετροβίτσος Κώστας- Εργαζόμενος ΟΣΥ
525 Πετροκόκκινος Λουκάς , Φυσικός/Ακτινοφυσικός, Μεταδιδάκτορας Ερευνητής Πανεπ. Αθήνας
526 Πετρόπουλος Δημήτρης, μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ
527 Πετροπούλου Ιωάννα , Εκπαιδευτικός
528 Πεττας Αντωνης  - πρόεδρος Γ ελμε δυτ. Αθήνας 
529 Πισίνας Γιώργος-φοιτητής
530 Πλέσσας Νίκος, τυπογράφος-αυτοαπασχολούμενος
531 ΠΛΕΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ
532 Πλουμής Ανδρέας, Οικονομολόγος Σύμβουλος επιχειρήσεων 
533 Ποζίδου Ροζαλία, μέλος Συνδικάτου Εργαζόμενων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
534 ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ - Δάσκαλος Π.Ε. Μαγνησίας
535 Πολύζος Δήμος - δημοτικός υπάλληλος
536 ΠΟΛΥΖΩΗ ΝΙΚΗ - Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
537 Πολυμερίδου Μαρία - ΔΣ ΕΛΜΕ Λάρισας
538 Πολυχρονιάδης Δημήτρης – Πρώην μέλος Δ.Σ. ΔΟΕ
539 ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΝΟΣ - Ε.Γ ΠΟΣΕΕΔΙΠ ΑΕΙ
540 Πουλέας Βαγγέλης Συν/χος Πανεπιστημιακός
541 Πράσσος Στέφανος - Επικεφαλής περιφερειακής κίνησης Αντικαπιταλιστική Αριστερά στη Δυτική Μακεδονία
542 Πρέκα Ιωάννα- φοιτήτρια
543 Πρεκετέ Αναστασία -ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
544 Προβελέγγιου Δήμητρα, δασκάλα, μέλος Ζ΄ Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Θεσ/νίκης 
545 Προκόπη Αδριανή , πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ "Ο Παρθενώνας"
546 Προυσαλίδη Θένια- φοιτήτρια
547 Προυσαλίδης Γιώργος - μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Δ' Αν Αττικής
548 Ρεβύθης Σπύρος πρόεδρος ΣΕΛΜΑ 
549 Ρέκουνας Θάνος-φοιτητής
550 Ρέππα Ντίνα - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
551 Ρέππας Χρήστος , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
552 Ρηγόπουλος Γιώργος επιτροπή Θεσσαλονίκης SOS Χαλκιδική
553 Ρηγόπουλος Κίμων, ηθοποιός
554 Ρηγόπουλος Φραγκίσκος - Μέλος Επιτρ. Αγώνα ενάντια στην εξόρυξη Χρυσού
555 Ρίζος Μιχάλης – Μέλος Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ - Γραμματέας σωματείου εργαζομένων ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου
556 Ρίζου Ντορέτα - Γραμματέας Δ.Σ συλλόγου εργαζομένων πανεπιστήμιου Ιωαννίνων
557 Ροδούλα Κασιδιάρη- φοιτήτρια
558 Ρουμελιώτης Γιάννης-λογιστής
559 Ρούμπας Σπύρος - Μέλος ΔΣ Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πάτρας
560 Ρουσάκη Νάσια - Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
561 ΡΟΥΣΟΥΝΕΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
562 Ρουχωτά Ελένη - φοιτήτρια
563 Σακαγιάννης Παναγιώτης- Ειδικευόμενος ιατρός ΕΣΥ
564 Σακαλή Όλγα- Πρόεδρος του Συλλόγου ελλήνων αρχαιολόγων
565 Σακελλαροπούλου Αθηνά – Δ.Σ συλλόγου εκπαιδευτικών «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
566 Σαμδάνης Κώστας, μέλος ΔΣ Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης, μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ, πρώην μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ
567 ΣΑΜΟΪΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΜΕ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΖΕΦΥΡΙ-ΦΥΛΗ
568 Σαμπανίκου Εύη , Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Παν/μιο Αιγαίου
569 Σαραντόπουλος Δημήτρης - Παραγωγός Οπτικοακουστικών Έργων
570 Σαρρή Δήμητρα, μέλος του συλλόγου εργαζομένων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
571 Σεφεριάδης Άγγελος-φοιτητής
572 Σεφερλή Φραντζή Κονδυλία - Αντιπρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
573 Σεφερλής Γιάννης - Επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Ανταρσία στο Δήμο Πύργου
574 Σιαμαντάς Ιάσονας-φοιτητής
575 Σιδέρης Δημήτρης, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας
576 Σιώζος Λάμπρος-φοιτητής
577 Σκαμνάκη Νίνα Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια
578 Σκαρλάτου Τζένη, σκηνοθέτης
579 Σκλαβούνος Γεράσιμος - πολεοδόμος-χωροτάκτης, συγγραφέας.
580 Σκολαρίγκας Γιάννης, Δασολόγος, μέλος ATTACK στην ανεργία και την επισφάλεια.
581 Σκουλαρίκος Γιάννης -Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΤΕ, Μέλος Αντιφασιστικού Μετώπου Ηλείας
582 Σκουνάκη Αρετή - Δικηγόρος
583 Σκούρα Άννα-Ιδιωτική εκπαιδευτικός
584 Σκούφογλου Μάνος - Αρχιτέκτωνας
585 Σμήλιος Ηλίας – Δάσκαλος, δημοτ. Σύμβουλος Αμπ/πων-Μενεμένης, πρ. μέλος Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε
586 Σόκλης Νίκος συνταξιούχος
587 Σολδάτος Δημήτρης - Γεν. Γραμμ. Πανελλ. Συλλ. Υπαλλ. Υπουργείου Υγείας
588 Σουκαράς Ευθύμιος-Μαθηματικός
589 Σουνάπογλου Θωμάς, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας
590 Σούρμπης Δήμος-φοιτητής
591 Σοφουλάκη Κατερίνα - Ταμίας επιτροπής παραρτήματος μισθωτών τεχνικών Ηρακλείου
592 Σπανούδης Δημήτρης, μέλος του ΔΣ της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
593 Σπαρτινός Δημήτρης - Πανεπιστημιακός, Πάτρα
594 Σπυριδάκης Γιώργος - δάσκαλος
595 Σπυρόπουλος Τάσος – Δημοτικός σύμβουλος με την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Μαρουσιού "Εκτός των Τειχών"
596 Στάγκος Κωνσταντίνος - Οργανωτικός γραμματέας του ενωτικού-ταξικού, συνταξιουχικού κινήματος ”η συσπείρωση”, Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
597 Σταθά Γιώτα - Αντιπρόεδρος Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΔΕΗ
598 Σταθακοπουλος  Μιχαλης - μαθηματικος 8ο γελ αθηνας
599 Σταθόπουλος Μιλτιάδης - Δημοτικός Υπάλληλος
600 Σταματόπουλος Αντώνης - πρώην Πρόεδρος ΣΕΛΜΑ
601 Σταμούλης Δημήτρης-Δημοσιογράφος πρώην μέλος ΔΣ ΕΣΠΗΤ
602 Σταμούλης Κώστας, ΕΔΙΠ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
603 Στατης Κωνσταντίνος -Οικονομολόγος
604 Σταύρακα Μιχαήλ Όλγα 
605 Σταυρόπουλος Άγγελος-φοιτητής
606 ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, πρόεδρος ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ
607 Στερνάκα Ευαγγελία - Δασκάλα
608 Στεφανάτου Πενταγιώτισσα, Ψυχολόγος, Αιγινήτειο Νοσοκομείο
609 Στεφανής Γιώργος - Μέλος ΔΣ ΟΜΕ ΟΤΕ
610 Στεφανίδου ¨Ολγα συνταξιούχος
611 Στεφανίδου Κωννα, Εκπαιδευτικός, Μέλος Ε' ΕΛΜΕ Αθήνας
612 Στεφανίδου Όλγα συνταξιούχος από Μύκονο
613 Στεφανίδου Όλγα, συνταξιούχος.
614 Στεφανίδου Σοφία , αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
615 Στριφτόμπολα  Έλενα- εκπαιδευτικός
616 Συλαϊδής Βασίλης  -Μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων στον όμιλο επιχειρήσεων INTRACOM
617 Σφενδόνη Ντιάνα - Νοικοκυρά
618 Σφενδόνης Νικόλαος - Συνταξιούχος
619 Σωτήρης Παναγιώτης, Πανεπιστημιακός
620 Ταβουλάρης Δημήτρης - Δημ. Σύμβουλος "Ρήξη και Ανατροπή, Αριστερή Αντικαπιταλιστική Δημοτική Κίνηση Ηρακλείου Αττικής"
621 Τάκη Βούλα – Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μέλος της Πρωτοβουλίας Γυναικών Ενάντια στο Χρέος-Χώρος Αλληλεγγύης Γυναικών
622 Τάκου Σουλτάνα - Μεταφράστρια
623 Τάνκα Αλεξάνδρα- φοιτήτρια
624 Τασσοπούλου Παρασκευούλα- φοιτήτρια
625 Τενεκίδης Λευτέρης-φοιτητής
626 Τζαβέλας Γιώργος - ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ
627 Τζαμαδάνης Γιώργος – Μέλος ΔΣ Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
628 ΤΖΑΜΚΙΩΖΗ ΕΥΘΑΛΙΑ - ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
629 ΤΖΑΝΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ -ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
630 Τζανεττάτου, Εύη- φοιτήτρια
631 Τζελαλιδης Γεωργιος εκπαιδευτικος
632 Τζέρπος Νίκος - ΔΣ ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας
633 Τζιάκας Κώστας-φοιτητής
634 Τζίμας Γεώργιος - φοιτητής Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
635 Τζιορτζιώτης Σταύρος - Δημοτικός σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα, γραμματέας ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας
636 Τζιουβάρα Ολίβια – Βιολόγος - Μέλος ATTACK στην ανεργία και την επισφάλεια
637 Τζιουβάρας Σωτήρης.Εκπαιδευτικος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης
638 Τζουβελέκης Δημήτρης - Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Βοιωτίας
639 Τζώτζης Βασίλης- Άνεργος
640 Τοσουνίδου Δέσποινα - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ-ΓΣ ΟΕΝΓΕ
641 Τουλγαρίδης Κώστας - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ "Κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ"
642 Τουμαράς Δημήτρης Νοσηλευτή ς πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων ΝοσοκομεΊου Μεσολογγίου
643 Τουρλούπης Κώστας - μέλος ΔΣ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Μακρυγιάννης
644 Τραγά Στέλλα νηπιαγωγός Γ.Γ συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε Αιγάλεω
645 Τραντίδης Παντελεήμων – Πολιτικός Μηχανικός Αυτοαπασχολούμενος
646 Τριανταφυλλόπουλου Χριστίνα - μέλος ΔΣ Ενιαίου ΣΥΛΛΌΓΟΥ Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας Αττικής
647 Τριάντη Έφη  - εκπιαδευτικός
648 Τρούλη Αντιγόνη, μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Ηρακλείου Κρήτης
649 Τρώντσιου Λίτσα, δασκάλα, μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Υπαίθρου Θεσ/νίκης
650 Τσαγκαράτου Αιμιλία – Μέλος Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ – μέλος Δ.Σ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ»
651 Τσαπικούνη Αντιγόνη- φοιτήτρια
652 ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
653 Τσατάλης Δήμος, μέλος Συνδικάτου Εργαζόμενων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
654 Τσελεπής Αντώνης -Άνεργος
655 Τσελεπίδης Σάββας, αρχιτέκτονας, Γ. Γραμματέας Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσ/νίκης 
656 Τσέλιος Σωκράτης-φοιτητής
657 Τσέου Ελένη - Φοιτήτρια Νομικής ΔΠΘ
658 Τσίλιας Ορφέας-φοιτητής
659 Τσιλλιγκίρης Νικηφόρος-φοιτητής
660 Τσιμήγκας Βαγγέλης, μέλος ΔΣ Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας
661 Τσιμικλή Αγγελική, αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, μέλος Συλλόγου Π.Ε. Αγίου Δημητρίου
662 Τσιρωνά-Σύψα Αρχοντούλα - μέλος ΔΣ Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Εκλέκτορας Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου
663 Τσίτκανος Δημήτρης - Πρωτ. Πανελ. Ανεξ. Ταξική Εργατική Κίνηση
664 Τσιφής Κωνσταντίνος – Μέλος ΔΣ Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης
665 Τσολάκης Νίκος, μέλος Δ.Σ. Ηλεκτρολόγων- Μηχανολόγων, ΑΠΘ
666 Τσούγκα Παναγιώτα εκπαιδευτικός μέλος της Β ΕΛΜΕ 
667 Τσούρος Ισίδωρος , πρώην Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Χίου
668 Φαζάκης Στέλιος - (Πρωτοβουλία στη Νίκαια για το "ΟΧΙ" μέχρι το τέλος).
669 Φαμελιάρη Δέσποινα- φοιτήτρια
670 Φαρμακίδη Φούλα - Οικονομολόγος
671 Φιλιππάκης Γιώργος- Δημοσιογράφος μέλος Δ.Σ. ΕΣΥΕΑ
672 Φιλιππιδάκη Δέσποινα, μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
673 Φιλίππου Δημήτριος - Άνεργος
674 Φιλίππου Στέλιος - Μέλος ΔΣ σωματείου εργαζομένων Δήμου Ζωγράφου
675 Φινέτης Κανέλλος-Μηχανολόγος Μηχανικός
676 Φλέγκας Ευθύμης-φοιτητής
677 Φλιωκας Κωνσταντινος-Υδραυλικος
678 Φλογέρα Ζωή , βοηθός εργαστηρίου στη NIOZ, Netherlands
679 Φραγκάκης Εμμανουήλ, ταμίας της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ νομού Χανίων, γιατρός του Κοινωνικού Ιατρείου Χανίων
680 Φραγκούλης Γιάννης- Ασφαλιστικός Σύμβουλος
681 Φραντζής Αναστάσης- Εργάτης
682 Φύτρος Πέτρος - Μέλος ΔΣ Ε΄ΕΛΜΕ
683 ΦΩΛΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ:  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΤ-ΟΤΕ και ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΟΜΕ-ΟΤΕ
684 Φώντας Αυγερινός, Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης
685 Φωτεινόπουλος Σταύρος – Ηλεκτρολόγος μηχανικός
686 Φωτεινός Γιάννης-φοιτητής
687 Φωτιάδου Χρύσα – Αρχιτέκτονας τοπίου
688 Φωτίου Γιώργος - εκπαιδευτικός Λάρισα
689 Χάκκας Γιάννης, Γιατρός Ακτινοδιαγνώστης
690 Χαλαμπαλάκη Ιωάννα
691 Χαλβατζιδάκης Δημήτρης, μέλος ΔΣ Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ "Ο Αριστοτέλης
692 Χαλιμούρδα Αντιγόνη - μέλος ΕΛΜΕ Βοιωτίας
693 Χαμηλάκη Κατερίνα - Περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας
694 Χαντζή Μαρία, ιδιωτ. εκπαιδευτικός, μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Ιδιωτ. Εκπ/κών
695 Χαραλαμπίδη Μελίνα- φοιτήτρια
696 Χαραλαμπίδου Σοφία, καλλιτέχνης, μουσικοπαιδαγωγός, εκπαιδευτικός ΠΕ
697 Χαραλαμπόπουλος Λευτέρης - Δημοσιογράφος - εκδότης περιοδικού "unfollow"
698 Χαραλαμποπούλου Στέλλα- φοιτήτρια
699 Χάρης Μανόλης - Απολυμένος Ελλην. Χαλυβουργίας
700 Χαρμίδου Μαριλένα - άνεργη
701 Χαρτοφύλαξ Γιώργος - Ηλεκτρολόγος
702 Χασούρου Δάφνη - Φοιτήτρια 
703 Χατζηαθανασιάδου Βούλα – συνταξιούχος εκπαιδευτικός
704 Χατζηγιακουμής Ιάκωβος-φοιτητής
705 Χατζηγιαννάκος Μπάμπης – Τεχνικός μηχανημάτων έργου – Μέλος ATTACK στην ανεργία και την επισφάλεια
706 Χατζής Χρήστος  - Οικοδόμος
707 Χατζηστεφάνου Άρης - Δημοσιογράφος
708 ΧΟΛΕΒΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Δασκάλα ΠΕ Μαγνησίας
709 Χονδροκούκης Μιχάλης - Iδ. εκπαιδευτικός
710 Χόνδρου Νίκη - Ταμίας ΔΕ παραρτήματος Β.Ε. του ΣΕΚΑ
711 Χουλιαρά Αναστασία - αν. Πρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
712 Χρηστίδου Χρηστίνα – ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων ΜΟΔ (ΕΣΠΑ)
713 Χρήστος Ανδρικόπουλος-φοιτητής
714 Χρήστος Ντίνος - Συνταξιούχος ακόμα ενεργός
715 Χρήστου Τάκης, Άνεργος
716 Χριστοδουλοπούλου Ευθυμία - εκπαιδευτικός
717 Χριστοπούλου Ελένη, Εκπαιδευτικός
718 Χριστοφορίδης Παναγιώτης -Οικονομολόγος
719 Χριστοφόρου Νίκος, Γραμματέας Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λαγκαδά, αιρετός ΠΥΣΠΕ Δυτ. Θεσ/νίκης  
720 Χρυσάφης Νίκος, Πρόεδρος Ν.Τ. Λέσβου της ΑΔΕΔΥ
721 Χρύση Ζωή- φοιτήτρια
722 Χρυσός Αντώνης - Μέλος του ΔΣ του ΣΙΕΛ Β. Ελλάδας
723 Ψαραντωνάκης Μιχάλης
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 00:30

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.